Ezt a játékot nagyon szeretem. :3
Úgy bírom, hogy úgy mondasz ilyeneket, hogy az egész játékból összesen vagy 20 percet láttál. xD
Nekem egyáltalán nem volt csalódás a Revelations, ugyanúgy élveztem, mint az előzőeket. Nem is tudnék dönteni, hogy a 2-3-4 közül melyiket mondhatnám kedvencnek. Egy dolog van, amit nem értek a történetben, bár nem tudom, lehet hogy az én figyelmetlenségem okozza.
Spoilerkedni fogok, aki a Revelations-szel nem játszott, és nem akarja lelőni magának a poént, nem ajánlott elolvasni. :D Láttuk ugye, hogy Altair halála előtt a könyvtárában elrejtette az Almát (de hülyén hangzik ez magyarul...), és mikor Ezio bement, az Almát ugyanúgy ott találta, ahogyan őse ott hagyta. Holott a II-ben és a Brotherhoodban Eziót irányítva mi magunk használtuk az Alma erejét az ellenséggel szemben. Gyakorlatilag az egész az Alma utáni hajtóvadászatról szólt. Nézzetek hülyének, de én ezt most nagyon nem értem itt, örömmel venném, ha valaki fel tudna sötétíteni, lehet, hogy nekem kerülte el valami a figyelmem.
Én azt nem értem még néhol, hogy mikor valakit hátulról a Hidden Blade-del nyakon szúrunk (pl. a II végén Rodrigo Borgiát, a pápát), akkor az utána hogy tud még harcolni, mint aki teljesen sértetlen? :D Nem egyedi az eset, többször is van ilyen, többnyire, hogy minél epikusabb legyen a végkifejlet, ne csak annyi, hogy ráugrunk, szúrjuk, és kész. Ezt én kicsit bénának gondolom, megoldhatták volna valahogy máshogy.
A téma címe amúgy egyenesen irritáló. Valaki, aki játszott ezzel, hogy írhatja Assassin's Creed helyett úgy, hogy Assasin'S Creed? Mondjuk, én talán kicsit túlságosan is allergiás vagyok rá, ha valami ilyesmi nem néz ki esztétikusan/helyesen. :D