AC Syndicate
Na hol is kezdjem...egyszer volt hol nem volt.
Ez a játék egy kalap füstölgő klingonszar.Az a baj hogy annyi sebből vérzik ez a fos hogy nem tudom hol megfogni az egészet anélkül hogy rám ne szakadna.
Először is,történet az nincs.Vagyis valami olyasmi hogy Jákob és Ívi londonba mennek mert Bunkó belekezdett a disznótenyésztésbe és emiatt templomos.Ja meg van benne egy alma.ÉS ennyi.Odamegyünk,Jákob szerencsétlenkedik egy sort majd Ívivel aprítunk (what????)
beszélgess,kocsizgass el oda,öld meg,beszélgess még,áhh nem kell ide komplex sztori mint Ezionál minek az,ott a sok mellék küldi,csináld azokat!Mert a mellék küldik legalább érdekesek.Nyomokban.
Mechanikai szempontból is egy baromság az egész.Oké,nincsenek kardok,fölfogtam, a 19. század végén már nem divat.
-grapple hook? komolyan? az AC játékmenetét évek óta meghatározó és szerethető falmászást kiveszik és berakják helyette a Batman emulator 1.0-t? ráadásul kb 100 méternyi kötéllel? miaszar?
oké
-skillrendszer...skillrendszer...ja igen!elmehet a p.csába!Már a Unitynál is néztem hogy miért kell külön skill ahhoz,hogy leüljek egy padra.Értitek,megyek az utcán,fáradt vagyok de jaj,nincs elég skillem hogy leüljek a padra,inkább megyek tovább.Bullshit.
-Amikor meg harcolni kell,na az már tényleg röhejes...olyan mintha 2x-s gyorsítással néznék egy filmet
mint akit megdugott a duracell nyuszi.Kész vicc
Legvégére a játék technikai része
na ez is jó lesz.
Megyek az utcán,meghalok.Mászok le,hoppá beestem a textúrák alá,meghalok.Nincs lábam,nincs arcom,van hogy nincs testem.Szuperhősként repülök mert a játék elfelejtette hogy mit kéne csinálni amikor falra mászok.Ettől aztán falra is másztam.
Ja,és két pozitív dolog.
-szép
-optimalizálás nyomait vélem fölfedezni emberek!Nem tudom hogy milyen halucinogén anyagot tolhattak a fejlesztők,de a játék nem eszik többit mint kéne!
Ennyike.
1/5