Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #405 Dátum: 12 nov 19, 14:57:32 » |
|
heo: Igazából én is csak azért ismertem meg őket, mert sok AMV-t nézek, de aztán sajnos elfelejtettem normálisan 'utánuk nézni', szóval pont jó is, hogy tettél tőlük Pár napja találtam ezt a számot (egy Steins;Gate AMV alatt amúgy ), és rég szerelmesedtem bele ennyire zenébe. Persze ez azt is jeleti, h pár nap és elhallgatom majd:(
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #406 Dátum: 12 dec 01, 17:50:05 » |
|
Csó! Rég jártam erre... Nem is szaporítom tovább a szót: #rvnytelen YouTube Link#
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #407 Dátum: 12 dec 08, 22:03:56 » |
|
Dawe, jó kis thrash, a címe is lényegre törő. Ajánljatok már nekem valami zenét. Most valahogy kifogytam, zeneválság van. Tudjátok, hogy miket szeretek, lehet bármilyen metal vagy bármilyen core, csak valami pörgős, dinamikus dolog legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #408 Dátum: 12 dec 08, 22:37:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #409 Dátum: 12 dec 08, 22:59:50 » |
|
Ez nem volt rossz zene. Keveredik benne a death és a thrash és igencsak kellemes az eredmény. Méf pár számukat meghallgatom azt hiszem, mert ígéretes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #412 Dátum: 13 jan 01, 01:41:40 » |
|
Örülök, ha tetszik tia! ^^ Disturbed-től per pillanat egy szám jut eszembe. Disturbed - IndestructibleKicsit amolyan edzős, feltámad bennem a férfi állat hatású zene. Disturbed - Living after midnightDisturbed - Perfect insanityDisturbed - This moment (Ez ismerős lehet a Transformers-ből is, nem véletlenül.) Ezt meg leginkább Aes-nak ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 13 jan 04, 00:04:46 » |
|
Te nem lány vagy? *pislog* Nos nem vagyok a klub része, de gondoltam bemutatom a régi kedvenc bandáimat 30 seconds to mars - Closer to the edge ClickNine Inch Nails - Every Day Is Exactly The Same ClickScars On Broadway - Chemicals Click Anberlin - The Feel Good Drag ClickAri Koivunen - Under The Burning Sky ClickDescent of the Archangel ClickEdguy - Fucking with fire ClickSymphonity - Give me your helping hand Click Symphonity - The SilenceClick2 Ayreon-Age of Shadows tümm Ayreon - Comatose ClickSentenced - Rain comes falling down Mekkora mák hogy emlékeztem a dalszövegére azt hittem nem találom meg... régen volt..S egy két magyar is ha már így belelendültem a nosztalgiába: Megfordulnál de parancsba adták.. vedd el más nép javát.. kíváncsi hősből bátor gyilkos lettél, hát gyilkolj magadért. Hány ezer év kell még amit önmagunk zúzunk szét..? Hol van már a remény? Én tudom bennetek él!! Tűzmadár - Colombus Ez kötelező darab
Áh nem ezzel lezártam. Majd lesz még következő kör. Enjoy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #414 Dátum: 13 jan 06, 22:03:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #415 Dátum: 13 jan 14, 22:39:10 » |
|
Ugyebár idén is lesz Rockmaraton, bár az előző az "Az Utolsó" volt, azt hiszem ezt nevezik konyhamarketingnyelven "béna reklámfogásnak", mindenesetre a lényeg, hogy idén is lesz, és talán végre én is kijutok, ha nem viszi el a válság ezt is. Addig is itt egy kis promóvidi, szerintem nagyon jópofa lett:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #416 Dátum: 13 jan 15, 18:48:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #417 Dátum: 13 jan 20, 09:10:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #419 Dátum: 13 jan 20, 20:26:44 » |
|
Mosrause a Hollywood Undead a favorit együttesem. Ha gondolod tudok pár jobb számcímet küldeni PÜ-ben. Van egy jó mixük Linkin Park-kal én folyton ezt hallgatom.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
|