Aes Sedai
|
 |
« Dátum: 11 márc 12, 21:48:03 » |
|
A téma címe egyértelmű. A rockzene kedvelőit várjuk ide, bármilyen irányzat, a klasszikus rocktól, a punkon és a metal-on át a post-hardcore-ig.  Tagság feltétele, hogy ilyen zenét hallgass. Más itt nem számít.  A más zenéket kedvelőket (rap, electronic, stb.) megkérném, hogy ne ide járjanak oltani, mert az offnak számít ebben a témában. Tagok:Aes Sedai (Alapító) heo Lille17 Kallen STM Micsudi norby-kun Leni-chan 0414setsuna noemimi-chan Marci1996 Dawe A-chan Itanashi Sassy Madaratsu Cupak666 Zoll-sama grandpa666 boci555 miki Jiijo UchihaMasashi Putir Hagane Ferrarigirl Minagi ronandinho shidori93 mugen Sabaku Morause Nobuko-chan SzGJelentkezés: egy hsz ebben a témába, benne egy linkkel valamelyik kedvenc, a témába illő számról.  Később kitalálhatunk még rangokat, stb. is. Ha valakinek van valami ötlete, ne fogja vissza magát.  Alapítva: 2011 március 12. Közlemény: kérek minden kedves klubtagot, hogy lehetőség szerint, aki háromnál több számot hoz egy hozzászólásban, akkor azokat csak linkként és ne videóként tegye be, az áttekinthetőség, és a gyorsabb oldalbetöltés érdekében.^^ Köszi. \m/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 30, 16:12:58 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 11 márc 12, 21:53:28 » |
|
Hmmhmm.. Én is szeretnék csatlakoznii!  Egyik nagy kedvencem: Kicsit hülye vagyok ahhoz, hogy milyen stílus, de szerintem metál.  /kéremszépen elnézni tudatlanságom  /
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 21:54:15 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 11 márc 12, 21:57:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 11 márc 12, 22:03:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 11 márc 12, 22:05:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 11 márc 12, 22:06:39 » |
|
Na, jó vegyetek fel, addig is míg kiderül mi lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 22:10:08 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 11 márc 12, 22:13:10 » |
|
Ötletnek egyenlőre csak annyi jutott eszembe, hogy nyilván a rockon belül mindenkinek van kedvenc ága aki kedvet érez magában az bemutathatná a sajátját, hogy mik a jellemzői vagy valami hasonló. A másik, hogy koncertekről is beszélgessünk, hogy ne csak egy link gyűjtemény legyen a klubból.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 11 márc 12, 22:25:02 » |
|
He, jó ötlet.  Bár a koncertek téma fájós, én a betegeskedés miatt lemaradtam tavaly ősszel Dalriada koncertről.  Pedig még sose hallottam őket élőben, és nagyon szeretem azt a zenekart. Pl. Világfutó Szél, az valami hatalmas.  Jah, mondani se kell, kifejezetten nagy örömmel látunk mindenkit, aki nem csak hallgatja a zenét, hanem csinálja is, játszik hangszeren, esetleg zenekarban is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 11 márc 12, 22:30:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 11 márc 12, 23:13:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 11 márc 13, 09:43:52 » |
|
Micsudi, norby-kun, felvettelek titeket.  Nekem amúgy ez most a totál kedvenc számom: Egyszerűen nem tudok betelni vele.  Amikor énekli a csaj, hogy " Hush, don't speak a word about the dreams that I live for", hát komolyan a hideg is kiráz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 11 márc 13, 09:53:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 11 márc 13, 12:19:25 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 13, 12:20:11 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 11 márc 13, 12:28:49 » |
|
:o Legjobb téma lol írjatok csak fel  Aes én mikor metált kezdtem hallgatni haver az Eyes Set To Killt ajánlgatta meg még pár metalcore bandát mutatott de mostmár nem komálom a műfajt. Nálam az abszolút no1. a Melodic Death Metal lesz, a másik meg a Heavy Metal. Mivel az első túl durva lenne ide inkább heavyből mutatok egy számot : mien solo vanmár benne 
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 11 márc 13, 12:47:28 » |
|
Eyes Set To Kill az a metal verziók közűl a könnyedebbek közé tartozik, csak sokakat irritál benne a sikítós énekbetét.  De én szeretem nagyon, sztem ebben a bandában a női ének és a sikolyok tök jól kiegészítik egymást, és valami hihetetlen eredményt adnak.  ESTK meg Alesana számok főleg akkor ütnek, ha az ember úgy érzi, hogy az érzelmei totál káoszban vannak.  As I Lay Dying-ot hallgattál már? Ez azért egy sokkal keményebb hangzásvilágú metalcore, mint az ESTK.  Nekem ez a kedvenc számom tőlük: Ami meg a melodic death metalt illet, ez a stílus nekem is bejön, inkább mint a "sima" death metal, az azért már túl hörgős.  Itt van mindjárt egy jó példa melodeath-re: Amon Amarth amúgy is nagyon, nem csak a zenei stílusa miatt, hanem mert az északi mitológiára és történelemre építenek a dalszövegeik többségében, és ez nekem nagyon szimpatikus. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|