Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #375 Dátum: 12 szep 18, 10:25:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #376 Dátum: 12 szep 18, 18:16:32 » |
|
Az Unsung Heroest én is meghallgattam,nekem összességében bejött Yay,Dalriada Már kezdtem aggódni h meg fogom unni a számokat mert rongyosra hallgatom az összeset xD Ez a dudás-népdal nem nagyon jött be hangzásilag,remélem a többi jobb lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 19, 14:28:58 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #377 Dátum: 12 szep 23, 00:59:20 » |
|
Most találtam ezt a drágaszágot, egész jók. Meg kell ismernem őket jobban mindenképpen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #378 Dátum: 12 szep 30, 16:18:28 » |
|
Kihaltunk Dehogy. Először is egy kis Asking Alexandra-t hoztam volna. Ha minden igaz akkor metalcore-t játszanak. Megmondom őszintén, nem tudom ez mit takar, de döntse el minden kedves *cheeky bastard* aki meghallgatja. Asking Alexandra - Not the american avaregeEz a szám egy kissé már túl specifikus, sőt megkockáztatom az elvont jelzőt, de lehet, hogy másnak is tetszeni fog (Kétlem. ), szóval azért megmutatom. Figyelmeztetés: Ne hangosítsd fel a halk részeknél, ha nem vagy adrenalinfüggő, mert kiugrik a szíved a helyéről. *shels - Journey to the PlainsElég fura név ez a *shels, de zúzós kis zenét játszanak. Bár nem csak a nevük ilyen érdekes. Maga a banda is több... akit érdekel az olvassa el Ezt. Úgy rémlik, hogy még nem volt itt Týr. Ebben az esetben ajánlanám Aes-nek, ha még nem ismerné. Hiszen a viking metal az jó dolog. Týr - RagnarokLegyen még egy kis Stone Sour, mert az jó. Stone Sour - Gone Sovereign/Absolute Zero (Official Lyric Video) Szép hosszú név. Dtone Sour - Say you will haunt meEgy egyszerű kis hard rock nóta. Digital Summer - Inside my headEgy kis Nickelback, mind tudjuk, hogy milyen hangulata van. Nickelback - If today was your last day A szám címe elég árulkodó a tartalmáról. Mára ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #379 Dátum: 12 okt 02, 19:05:00 » |
|
Új Dalriada album.Hát királyság Nagyon jó számok,a Napom,fényes napom és a Hunyadi és Kapisztrán különösen tetszik
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #380 Dátum: 12 okt 02, 20:19:02 » |
|
Jó szerintem is az új album. Majd akarok róla írni értékelést, ah kellően sikerül szarrá hallgatni meg ha lesz kedvem hozzá. heo! Asking Alexandrát ismerem valamennyire, tényleg jó zene, ez a szám is tetszik. Tyr-től eddig nem sok számot hallottam még, valahogy eddig elmaradt, pedig eléggé az én stílusom. Jó ez a Digital Summer. Nem hallottam még őket, szerintem a banda nevét sem, de ez a szám bejövős. Na, ha már új albumok téma, ez az év ugye kurvajó metal szemszögből. Már eddig is volt sok jó új lemez. A következő lépés október 19-én vár ránk, ekkor jön a Wintersun új albuma, aminek némi öniróniával a "Time" címet adták. (Mivel a kiadása évek óta halasztódik, kb ugyanaz lett vele mint a Sárkányok Táncával, Trónok Harca rajongók ez alapján érteni fogják. ) A banda egyébként itt már többször előkerült, szerintem sokan ismerik is. Ha valaki mégis lemaradt volna róla, akkor gyors ismétlésként: finn folk/melodeath/power/mindenféle, Ensiferum rajongóknak kötelező. (Volt Ensi tag alapította) Eddig egy albumuk volt csak, azt egyben meg is lehet hallgatni:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #381 Dátum: 12 okt 02, 23:39:48 » |
|
Ebben az esetben ajánlhatnál pár számot, albumot az Asking-től. Nekem csak ezt az egy számot mutatták és még nem volt erőm belekezdeni eddigi munkásságukba.
Ezt a Dalriada-s dolgot is szívesen olvasnám. Nekem ők teljesen ismeretlen horizont, hátha csinálsz egy kis kedvet hozzájuk.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #382 Dátum: 12 okt 03, 09:19:51 » |
|
A Kalmah azt írta az oldalán hogy júliusban már végeztek 5 demoval és év végén mennek a stúdióba. Remélem mihamarabb jön az új album mert már ideje
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #384 Dátum: 12 okt 06, 13:25:23 » |
|
A Shinedown-ról már nem írok semmit, megtettem már elégszer. De itt van még egy számuk. Shinedown - UnityEgy viszonylag régi átdolgozás, mert mostanság sok dolgot újrahallgatok. Limp Bizkit - Behind blue eyesS akkor már az eredetit is beteszem, legalábbis azt hiszem ez az eredeti, mert elvileg ennek is van több verziója. The Who - Behind blue eyesEz a banda már többször is volt itt. Sonata Arctica - I have a rightKülön tetszik, hogy a klipben rajzolnak és a téma amit feldolgoznak sem éppen mindennapi. Pontosabban a téma sajnos az, de, hogy foglalkozzanak vele az kevésbé. Tudom, hogy senki nem erőlteti itt a magyar vonalat, de sajnos túl sok akarva-akaratlanul apává lett régi rocker távozik el mostanság az ismeretségi körből, íme egy újabb ehhez kapcsolódó nóta. Pokolgép - Hős lettélA RED-től még régebben ígértem pár számot, na most itt van még kettő, pont egy pár. RED - Who we areRED - Hymn for the missingLehet, hogy már volt, de lusta vagyok rákeresni és a Who we are-ról eszembe jutott. Payable on Death - Youth of the nation (Lesz akinek inkább P.O.D. néven ismerős a banda, bár ez csak a rövidítés.) Imádom amikor beszáll a kórus. "... We are, we are, the youth of the nation..."Azt hiszem Adelitas Way-t is tettem már be. Íme még egy szám. Adelitas Way - Good enoughNem ismerek túl sok ausztrál rock bandát, sőt, csak az AC/DC és a soron következő banda jut eszembe azonnal. Wolfmother - Joker and the thiefMegint egy kis "hazai". Ignite - Live for better daysIgnite - A place called home
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #385 Dátum: 12 okt 06, 23:16:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #386 Dátum: 12 okt 06, 23:25:57 » |
|
Támogatom Dawe ötletét... ezért én is beteszem a késő esti zene ajánlót! https://www.youtube.com/watch?v=LU6nCzeWZE4
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 23:27:47 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #387 Dátum: 12 okt 07, 17:36:35 » |
|
Kitti-chuan (Ferrarigirl, asszem.) ugyan már linkelte, de a Breaking Benjamin-tól az én kedvencem a Breath. Breaking Benjamin - BreathIlletve kaptam ma egy linket. Hm, ez is egy átdolgozás, de basszus... Meg kell hallgatni! Seether - Careless whisperBen Moody-t gondolom nem kell bemutatni, annyi bandában megfordult már és annyi számban volt közreműködő, hogy megszámolni sincs kedvem. Ben Moody - The end has come
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #388 Dátum: 12 okt 07, 20:26:08 » |
|
Jelentem, új Three Days Grace album van.Még nem hallgattam meg,de remélem olyan 5/5 mint az összes eddigi.Azért itt van egy szám,véleményt mondjatok róla http://www.youtube.com/watch?v=xlXF1Fxcl00&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #389 Dátum: 12 okt 10, 16:41:27 » |
|
Na majd írok még, de most csak egy képpel kedveskedek: Azt hiszem, önmagáért beszél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|