Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #360 Dátum: 12 aug 14, 10:10:12 » |
|
Diumdisumdiumdisum....wut? wrong topic Hát nekem Fezen óta megváltozott kicsit a véleményem a magyar bandákról, nem olyan rosszak de azért ne essünk túlzásokba Az öregek legalábbis nem rosszak pl. a Lord ami 40éves lett idén
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #361 Dátum: 12 aug 14, 18:04:13 » |
|
Mint nagy Doctor who rajongó mikor megláttam a DW kezdő zenéjét rock-ba... Hát az.. Itt van:
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #362 Dátum: 12 aug 14, 18:10:29 » |
|
Diumdisumdiumdisum....wut? wrong topic Lol, csak bekerült ide egy ilyen "zene" (zaj) is. Mintha egy elromlott mosógép hangját hallanám. Sajnos szegény személyiségzavaros barátunk azóta egyéb okokból bannolásra került, ezért oltására már nincs lehetőség. A hszt meghagyom emlékbe, hogy lássuk, ezt is megéltük/túléltük. Jó magyar bandák pedig vannak, érdemes körülnézni közöttük. Fezen milyen volt? Én most hallgatom az új Korpiklaani albumot. Nem rossz, és egy kicsit (nagyon kicsit) azért változtattak a zenéjükön. Szeretem a zenekart, de nagyon egyformák az albumaik általában. Érdemes nektek is belehallgatni. Ez az egyik legjobb szám az új lemezről:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #363 Dátum: 12 aug 14, 20:19:54 » |
|
Én most kicsit meg vagyok zavarodva.A Manala az új albumuk? o.O Mikor adták ki? o.O
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #364 Dátum: 12 aug 14, 20:23:37 » |
|
Múlt héten asszem, vagy talán az azelőttin. De idén augusztusban, szal semmiképp se régen. Érdemes a deluxe edition-t leszedni, mert azon pár szám fent van angolul is, és nem is rosszak ezek a változatok. Bár a finn azért jobb persze, a folk metal anyanyelven a legjobb mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #365 Dátum: 12 aug 14, 20:27:52 » |
|
Az érdekes,megnéztem most a torrentek között mikor hozta létre a mappát,és július 28 volt,még ha akkor fejezte be a letöltést az mégse augusztus Megvan angolul is az egész,meg finnül is Amikor ajánlottad a bandát akkor néztem utána,ezt meg a karkelot töltöttem le,csodálkoztam hogy mi az hogy új album mikor én már viszonylag elég hamar hallgattam
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #366 Dátum: 12 aug 14, 20:50:40 » |
|
Jah hát a hivatalos megjelenés dátum előtt is ki szoktak már szivárogni ezek a dolgok. xD Gondolom itt is ez történt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #367 Dátum: 12 aug 15, 00:00:29 » |
|
Jó magyar bandák pedig vannak, érdemes körülnézni közöttük. Fezen milyen volt? Király volt minden, ezeken voltunk: Rage Against the Machine by Subscribe, Piknik Park, Beatrice, Lord, Testament, Machine Head, Subscribe, Sabaton, Pokolgép, Edda, Kreator, Depresszió, Korpiklaani. 7ezer forintot simán megért +vonat meg költségek persze. A Korpiklaani a vodka előtt ténylegesen megittak egy üveg vodkát Meg asszem az új albumról is játszottak számokat. Csak az volt a gáz hogy reggel 7től nem nagyon tudtál mit csinálni délután 4ig, mert a meleg miatt 7ig lehetett aludni, de a koncertek meg csak 3-4től kezdődtek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 15, 00:03:28 írta Set »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #368 Dátum: 12 aug 15, 18:00:40 » |
|
Jó buli lehetett ez, sok rock meg metal volt. Kreatorra nagyot zúztatok? Korpiklaani nem lep meg. Ezek hatalmas piások, szóval szerintem nem az lehetett neki az első üveg aznap. Most leszedtem a teljes Megadeth életművet. Jól elvagyok vele, aki ismeri, sejtheti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #369 Dátum: 12 aug 15, 18:44:50 » |
|
Szerintem a Kreator volt a legdurvább. Testamentnek nem volt olyan jó a hangosítása, meg a felénél le is ment a biztosíték :S, Machine Head meg a kettő között volt. Megadeth-től a Rust in Peace, The World Needs a Hero, United Abominations, Endgame és a Th1rt3en albumokat hallottam eddig de azok királyak Meg a System has Failedről párat
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #370 Dátum: 12 aug 22, 21:05:49 » |
|
Idén még jön egy új Cradle of Filth album is. Tényleg nagyon jó év ez a 2012 metal szempontból. Sok jó cucc jön ki, lehet a bandák rá akarnak erősíteni még a világvége előtt. Itt a borító:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #371 Dátum: 12 aug 23, 20:19:19 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 20:22:16 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #372 Dátum: 12 aug 26, 17:39:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #373 Dátum: 12 aug 31, 22:05:21 » |
|
Na, megszereztem az új Ensiferum albumot ( Unsung Heroes), és végig is hallgattam párszor. Hát, nem tudom, annyira nem vagyok meggyőzve. Nem ez a legjobb lemezük, az biztos. Van pár jó szám, de az egész igazából nem lett annyira ütős, mint mondjuk a From Afar, a legjobbnak számító Victory Songs-hoz meg főleg nem mérhető. Igazából a két húzódalnak szánt cucc (Burning Leaves, In My Sword I Trust) elég jók, valamint nekem a leginkább a Last Breath tetszik, eddig csak ennek néztem meg a szövegét, és az szép nagyon. De azért egy Ensiferum albumon nem egy lassú számnak kéne a legjobbnak lennie. (Bár ezen a téren is jók, de nem ez a fő irányvonaluk.) Ami még jó, az a Phojla című dal, de azért ez sincsen az igazi Ensiferum szinten. Bónuszként van még rajta egy Bamboleo death metal cover, az jópofa, és érdekes hallani őket ilyen igazi mély hörgéssel. xD Még meghallgatom egy párszor a számokat, de egyenlőre 10/6nál jobbat nem adnék neki. Itt az eddig legjobbnak tűnő szám, ezt halhassátok meg, meg érdemes szöveget nézni hozzá, szép dal a halálról és a hazaszeretetről. Ensiferum - Last Breath (folk metal)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #374 Dátum: 12 szep 17, 20:39:04 » |
|
Kihaltunk Na DE. Ugye szeptember 27.-én új Dalriada album jön. Ez ugye kurva jó hír. És ennek örömére ma megjelent egy klip az új album egyik számával: Élvezzétek, szerintem király lett. A szám maga nagyon jó, tipikus Dalriadás cucc, magyaros-népies-zúzós bulizós zene, ez a szám szerintem biztosan a koncertek alap összetevője lesz az elkövetkező években (erről igyekezni fogok magam meg győződni xD) És nekem a klip is tetszik. Egy kicsit idegen ugyan a Dalriadától ez a fajta világ, pokollal meg hasonlókkal de szerintem ötletes, és igényes lett a kivitelezés is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|