rolika13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 08 dec 03, 20:58:49 » |
|
Vagy lehet a fű faluba volt vmi késérlet és így lett zetsu a falujából kiközösítették és elkerült az akatsukihoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vanny
Újonc
Nem elérhető
a világ ura x3
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 08 dec 04, 11:14:23 » |
|
de még semmi érdekeset nem csinált...nem? Vagy azrét mer vmi nagyfőnök szerű vagy mer csak elfeledkezett róla Kishi sztetek mi a rangja az akatsukiban?
|
|
|
Naplózva
|
"azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos " "normális voltam egészen odáig, amíg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok"
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 08 dec 04, 11:47:21 » |
|
Zetsu ilyen megfigyelo, felderito szerepkorben van nem?! Nekem legalabb is eddig ez jott le...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vanny
Újonc
Nem elérhető
a világ ura x3
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 08 dec 04, 12:11:18 » |
|
nem tudom.... mert eddig még nem is láttam harcolni, csak esetleg Tobival mászkált el vhova, de akkor se csinált semmit... ja és mi az a mangába Zetzunál hogy " zu-zu-zu" ??? amik pl előjön a fából Tobi mellet
|
|
|
Naplózva
|
"azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos " "normális voltam egészen odáig, amíg nem találkoztam ezekkel az idiótákkal, akiket a barátaimnak hívok"
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 08 dec 04, 12:40:10 » |
|
A "zu-zu-zu" azt a hangot jelöli, amikor előjön vhonnan. A mangák tele vannak ilyesmivel. Egyébként Zetsu szerintem is alapvetően kémkedik, meg mozizik a harcoknál de biztos, hogy fontosabb a szerepe mint, ami látszik. Pl. nekem eléggé az volt az érzésem, hogy ő régebb óta tudja kicsoda Tobi mint a többiek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 08 dec 04, 12:59:35 » |
|
Nekem Zetsunál az a gyanús ,hogy Tobi nem parancsolgat neki és ő sem beszél úgy Tobival mintha a főnöke lenne. Ő ilyen kakukk tojás de nem véletlen ilyen rejtélyes , biztos lesz valami fontos szerepe a csapatbanxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vanny
Újonc
Nem elérhető
a világ ura x3
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 08 dec 04, 13:30:10 » |
|
mindenesetre ez a zu-zu-zu tök poén xD amúgy jah nekem is szemet szúrt h kölcsönösen vmennyire tiszteletben tartják a másikat.... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 08 dec 04, 13:33:11 » |
|
Ha jol emlekszem, akkor Zetsu tolta be Tobit az akatsukiba ugye? Szal biztos tudnak vmit 2en, amit a tobbiek nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rolika13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 08 dec 04, 14:08:49 » |
|
vagy lehet zetsu csata figyelés közbe elemzi azokat akik harcolnak és ha vmi fontos személy harcolt akkor azt jelenti peinek vagy madarának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 08 dec 04, 14:13:06 » |
|
Ebben lehet igazság Roli én is hasonló képp gondolkodom róla. Zestu ha nem is főnök ő lehet Tobi jobb keze. Viszont a shippuudent elején mikor a gyűrűs miújság volt Zestu is lekezelte Tobi erre Chakra hívta fel a figyelmem... Ezért nem értem igazából hogy mi lehet a kettejük viszonya és mi lehet álóeverának a szerepe a AkábanxDD.<---- erre még azt se lehet mondani hogy megjátszották mert csak ketten voltak ott senki más nem volt jelen tehát nem színészkedtek...xDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 08 dec 04, 14:23:01 » |
|
zetsu: narutopedia szerint Kusagakure falubol jött jelképe
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 08 dec 04, 14:34:32 » |
|
Amíg az animben, mangában vagy más hívatalos oldalon amit Kishi aláírt nem szerepel ez csak találgatásxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vanny
Újonc
Nem elérhető
a világ ura x3
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 08 dec 04, 16:36:10 » |
|
és ha maga Kishi se találta még ki? de még a mangában a későbbiekben biztos kiderül 1-2 dolog róla / róluk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 08 dec 04, 17:57:43 » |
|
Lehet, hogy Kishi nem mondta ki de annyira bement ez a köztudatba, hogy nem fogja egyszercsak azt mondani, hogy a rejtett kannibál faluból jött. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vanny
Újonc
Nem elérhető
a világ ura x3
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 08 dec 04, 18:17:13 » |
|
hááát xD eléggé... köhöm....érdekes lenne xD habár ki tudja Amúgy arról a kékhaju csajról tud vki vmit a nevén kívül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|