balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2115 Dátum: 08 dec 27, 20:10:17 » |
|
valaki elmondja hogy kikből áll most az akatsuki? kik élnek még és kik haltak meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2116 Dátum: 08 dec 27, 20:12:02 » |
|
Tehát: Pei(még) Konan, Kisame, Zetsu, Tobi(Madara) Aszem ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2117 Dátum: 08 dec 27, 20:21:53 » |
|
Meg ne felejtsuk el a takát,habár ők csak félig meddig tagok,mert nem tudhatni hogy mennyi ideig,vagyhogy mi lesz az ő sorsuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2118 Dátum: 08 dec 27, 20:28:28 » |
|
Igazigaz de a taka nem tartozik az Akatsuki-hoz csak eggyütt müködik vele (ideig-óráigxD) azt is csak szöszke meg madara miatt mer pl Suigetsu ki akarta nyírni Kisamét.......................
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #2119 Dátum: 08 dec 27, 20:31:26 » |
|
az igaz de az akatsuki ruháját is hordják és az akatsuki nevében harcoltak a 8 farku démon nigerel ja és ne feltsük el NAGATO-t ös is tag csak nem lehet rola sokat tudni csak annyit hogy konan beszélt hozzá
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2120 Dátum: 08 dec 27, 20:35:00 » |
|
Hmmmmmmmmmmm ez igaz De viszont Nagato=Pein
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2121 Dátum: 08 dec 27, 21:18:17 » |
|
Hát én beírtam és nem láttam semmit ami az igazad bizonyyítaná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #2122 Dátum: 08 dec 27, 21:35:01 » |
|
Pein az Akatsuki vezére, legalábbis úgy tudta mindenki, mielőtt Tobi levette volna a maszkját, és kiderült hogy ő Uchiha Madara, az igazi vezér. Később a többi tag is megtudta az igazságot, így már Madara a teljes jogú vezér. Valószinűleg azért ez a felállás volt, mert Madara az Akatsuki megalapítása után megbújt annak árnyékában. Ha az Akatsuki tagok elfognak egy Jinchurikit, Pein veszi ki belőle egyik technikájával. Peinnek hat személye van. Mind a hatnak van Rinneganja.(Ez a legendás Doujutsu ami erősebb mint a Sharingan és a Byakugan). A hat alak már mind rég meghalt, és egyes dolgok szerint ezt a hat alakot Nagato irányítja. Régen a Ninja háborúban Nagato, Yahiko és Konan egy csapatot alkottak. Jiraiya rájuk talált, és edzette őket, és egy ellenséges támadásnál meglátta Nagato Rinneganjat. (Ez a Doujutsu volt a Ninja világ alapítójának is) Pein Istennek mondja magát. Társa Konan, akit mondhatunk gyerekkori barátjának is.
itt másról is van szó de a lényeg benne van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 27, 21:38:55 írta norbie 12 »
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2123 Dátum: 08 dec 27, 23:29:21 » |
|
valaki elmondja hogy kikből áll most az akatsuki? kik élnek még és kik haltak meg?
sasori,deidara,hidan,kakuzu,itachi,orochimarut is ide sorolhatjuk habár nem tejjesen halt meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2124 Dátum: 08 dec 28, 12:48:37 » |
|
oro már 10 éve kilépett az akatsukiból.... hidan kakuzo deidara itachi meghalt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2125 Dátum: 08 dec 28, 17:16:47 » |
|
Valaki mondja már el h miszerint rangsorolták az Akatsuki tagokat. Tom hogy voltak gyűrűk meg a szobor ujjain elfoglalt pozíció de miszerint??????????,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2126 Dátum: 08 dec 28, 18:31:51 » |
|
Ez nagyon egyszerű. Egy jutsu segítségével, amit úgy hívnak, hogy Visszaolvasás no Jutsu. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2127 Dátum: 08 dec 28, 18:37:55 » |
|
Találomra... Szerintem.Én sem tudom pontosan, hogy hogy rangsorolták őket.Mert, lehet, hogy erősség szerint, de az hülyeség lenne, mert pl.:Sasori erősebb Deidaránál, Deidara erősebb Hidannál, Hidan erősebb, mint Sasori.(Csak példának mondtam ezeket a neveket)Tehát megérkeztünk az ördögi körhöz.De lehet, hogy aszerint rangsorolják őket, hogy mikor léptek be az Akatsukiba.Nem tudom...
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2128 Dátum: 08 dec 28, 18:39:39 » |
|
Az nem lehet mert Deidara-t Sasori segített beszervezni és mégis magasabb pozícióban van........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2129 Dátum: 08 dec 28, 19:13:13 » |
|
hogy lenne magasabb pozícióban? mindig mesternek szólította deidara sasorit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|