rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1350 Dátum: 08 feb 12, 18:30:43 » |
|
Ez egyszerű rajzolnak nekik újjat
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1351 Dátum: 08 feb 13, 11:47:07 » |
|
"nagyon erős volt, ha rájön a titokra nekünk végünk" ezt mire érthette?? nagyon zavaros volt ez a harc, meg hogy nem halt meg az a három, akit gennel megölt. remélem vége lesz ennek a hülye ita vs sasuke harcnak, mert már nagyon unom:D:D :-\ :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1352 Dátum: 08 feb 13, 13:24:15 » |
|
Hmm. Én meg nem unom. És nem remélem, hogy vége lesz. Én örülök, hogy végre eljött ez a harc is, elvégre már 300 fejezet óta rengetegen várták. (persze voltak olyanok is, akiket nem érdekelt. ) Engem meg az idegesített, hogy a Pein-Jiraiya harcot nagyon sokáig húzták. A rinnegan, nem hiszem, hogy a piersingek műve, hiszen Nagato már gyerekkorába is tudta használni, és akkor még nem volt tele Piercingekkel. xD A ruhát meg szerintem is Konan varrja. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1353 Dátum: 08 feb 13, 15:13:44 » |
|
"nagyon erős volt, ha rájön a titokra nekünk végünk" ezt mire érthette?? ... mi ez a rinnegan??
Első kérdésre a válasz: Ha alaposan olvastad a mangát, akkor láthattad, hogy Jiraiya-sansei végig azon filózott, hogy mi ez a hat test, meg hogyan lehet mindenk Rin'neganja. Úgy tünik, a végére csak rájött, de akkor már késő volt. Amit kisütött azt rásütötte a varangy Papa hátára. Eddig ennyit tudunk. A Rin'negan egy vérvonal képesség, elvileg a legerősebb doujutsu (szem-technika). Vérvonal képességek témáját lásd >>> itt <<<.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1354 Dátum: 08 feb 13, 20:55:02 » |
|
Hát gizdák leggizdábbjai the best! Nagy kedvencem hataloméhség jólszervezettség és egy piercinges vezető mi kell más xD Nah jó a körömlakkról le lehetne mondani.... Pein miatt kedvelem meg a ruha betesz! Bár Itachi-t kivágnám de ez van kell negativ főhősök közt is egy mégnegatívabb..! Akatsuki hű de cuki olyan mint a kopasz .........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1355 Dátum: 08 feb 13, 21:32:14 » |
|
Itachi és Sasori a kedvencek az Akatsukiból
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1356 Dátum: 08 feb 14, 00:19:37 » |
|
Konan az vajon szereti Pein-t? és Pain vajon igazából ki lehet szerintetek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 14, 00:20:41 írta dEatHy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1357 Dátum: 08 feb 14, 16:49:25 » |
|
Első kérdésre a válasz: OFF, az ilyen kérdéseknek van saját témája. Második kérdésre a válasz: Szerintünk ezt csak Jiraiya-sensei és a varangy Papa tudja. Meg majd mi is megtudjuk, ha Kishimoto-sensei is úgy akarja.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
szoszi
Vendég
|
|
« Válasz #1358 Dátum: 08 feb 15, 12:40:47 » |
|
értékelhető a nyugalmatok, deén pl. eléggé kiv vagyok h mit a titok meg hogy ki és hogyan győzi majd le Pein... szerintem nem szeretik egymást, régi ismerősök már, sokmindenen átmentek együtt, szerintem csak simán nem tudják elképzelni h külön legyenek... de szerintem is Konan és Pein együtt harcolnak, uralkodnak stb.. és ez így van jól...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1359 Dátum: 08 feb 15, 18:17:19 » |
|
Konan csak az akatsuki varrónöje... Szerinted ien origamis csajt csak úgy be vennének?Meg biztos már rumli volt és kellet aki takarit,bevásáról,meg locsolja Zetsut,főz mindenkinek,meg csinálja a gyűrűket,tele rakja Peint pierciengel.Amúgy Konan Peint istenként tekinti és a követöje.Ki tudja lehet ő Pein első papnője.Amúgy a halott tagok helyére raknak be valakit? (Emlékezünk most azokra akik már nincsenek velünk:Sasori,Deidra,Hidan,Kakozu) Vagy Pein csak be állitja a testeit?Mondjuk szerintem simán tud szerezni egyéb erős shinobikat.
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1360 Dátum: 08 feb 15, 18:22:04 » |
|
Nos a halott tagokat kezdetben pótolták, utána biztos meunták, vagyis nemistom, lehet h már nem volt több önkéntes aki be akart kerülni, lásd Tobi a jófiú Egyébiránt azért mind1ik a maga nevében durva ninja volt, és őszintét megvallva, eddig mindenkinek mákja volt h letudták őket győzni. Kivéve talán szegény Deidara, aki tényleg erőteljesen szétszórodott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1361 Dátum: 08 feb 15, 18:26:36 » |
|
LoooL azon milyet szakadtam:D:D amúgy véleménye szerint pain most még megbújik, de majd ő meg madara lesznek a nagy dolgok, és velük (az ő harcukkal, nem egymás ellen) fog befejeződni a történet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1362 Dátum: 08 feb 15, 19:36:51 » |
|
nos nem tom biztosan de mint ha pein engedelmeskedne madarának.
|
|
|
Naplózva
|
KI OLYAN KICSI HOGY MÉG A HANYGYÁK IS NAGYÍTÓVAL NÉZIK!!!! én egy nyugott ember vagyok.
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1363 Dátum: 08 feb 16, 03:04:47 » |
|
"Madara azt parancsolta h foglalkozzunk a kilenc farkúval " szerintem ebből ez simán kiderült Pein felett áll Madara és engedelmeskedik annak amit mond..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1364 Dátum: 08 feb 21, 12:08:15 » |
|
Amúgy nem értem Hidan miért csatlakozott ? Tudtommal utálja az egész Akatsuki - t akkor miért van még benne ? Amúgy én örülök neki , mert egyik kedvencem ... Ja Pein is csak 1 magas szintű tag ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
|