Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 08 jan 26, 23:30:41 » |
|
a Rin'Nengain eggyik tulajdonsága (szerintem ) , hogy 6 teste lehet . amugy Pein ö a kedvencem az akatsukibol és remélem , hogy valahogyan de meg jön az essze és át áll Konohához és láthatunk 1 perfect Madara és Pein harcot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha farky
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 08 jan 27, 00:43:22 » |
|
hm...sztem ez elég valószínűtlen h Pein beáll KonoháhozXD....am meg egyáltalán nem egyértelmü hogy a rinen a legerősebb....mert szerintem nem tudni róla sokat....vagy ha tévedek javítsatok ki...amúgy h a rinen hat testet ad szeritem nem így van....vagy lehet h ez is a rinen műve...de amikor Jiraya flashbacje van és tanítja a 3 kissrácot és uyge ott valameik lesz a pein...és amikor elő jön a eggyik srác rinenje nem sok mindent mutatnak csak...élő ellenfél...sötétség....wáááá...halott ellenfél...nah mind1 ??? ha vége lesz pár részen belül itachi vs sasukénak meg madara is mond már valamit a saját szájával én örülnék ha végre a manga ráfokuszálna a többi dologra is:D
|
|
|
Naplózva
|
RASENGAN!!!xD
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 08 jan 27, 01:10:08 » |
|
...hmm előszöris... a rin'engain eredeti viselője volt a ninjutsuk kitalálooja.. szal biztos nem lehetett gyenge.. (persze azt nemtudjuk h ez a szeme miatt volt e .. lehet h az csak plussz)... .aztán.... Pein valooját még nem ismerjük pontosan... azt amire Jirayira rájött h ki is a valoodi Pein nem tudjuk..tehát valooszínűleg nincs azok közt akiket Pein ként ismerünk... .. .. nos.. igazáábool.. rin'engaint használoo küzdelmet még nem láttunk nem is tudjuk mit is képvisel.. ( hisz Pein az idézéseken és pár jutsun kívül mást nem használt.... .. az MS..valszeg tudhat valamit amit Pein szemei nem hisz nem véletlenül Madara a főnök.... ez lehet h csak annyiban minősül meg h a rin'engain sokkalta többet tud.. de nem tud védekezni az MS ellen.. ez bőven elég lehet ahhoz h az MS már felűlmúlt egy rin'engainos személyt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 08 jan 27, 15:38:00 » |
|
Uciha Madarának már nem simma Ms-e van lehet , hogy azzal felulmulja a rinent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 08 jan 27, 18:48:40 » |
|
Ezt nem lehet kijelenteni, mert mind a kettő mást tud
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 08 jan 28, 23:53:23 » |
|
Most az Akatsukinak mik a szándikaik, mert Peintöl annyit tudunk , hogy 1 jutsut akar csinálni . Madarának meg csak a Kyuubi kell , hogy irányitása allá vonja vagy felakar vele éleszteni valakit vagy csak szimplán az ereje kell neki ????(sok a megválaszolatlan kérdés ;D )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 08 jan 29, 18:22:44 » |
|
Hát ha tippelni kéne azt mondom Pein magába akkarja pecsételni az összes démont és akkor ő lesz a legerösebb. Madara hát erröl nem halottam hogy valakit fel akkar éleszteni arra ott az edo tensei amúgy max a tesóját akkarhatja biztos büntudata van.Vagy a Kyuubinak fiatalito hatása van de akkor Tsunade elöbb ki szedi Narutoból
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Katsu!
Vendég
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 08 jan 29, 22:53:45 » |
|
a többiek sztem nem hagynák olyan könnyen, hogy magába pecsételje őket, nekik mi hasznuk lenne ebből az egészből? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 08 jan 30, 17:12:42 » |
|
Hát mivel nem marad olyan sok tag ezért egyszer nem lenne annyi elenvetés.Akinek meg nem tetszik a dolog abból Pein kitapossa a lelket. Mondjuk érdekes lenne Pein magába rakná az összes démont gondolom utána nem igazán lenne ellenfele.Mondjuk az is lehet a démonok össze verekednének bent és össze omlana Pein.
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 08 jan 30, 18:50:39 » |
|
igen attól függ mennyire bírná mind testileg mind lelkileg azér annyi dolgot kontrollálni magában háát elég nemes feladat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 08 jan 30, 19:02:53 » |
|
Neki? Hánytestet is irányít? 6-ot? Nem lehet neki gond.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 08 jan 30, 19:04:48 » |
|
no igaz így igazad van teljesen de asszem arrol volt szó ha benne lenne az eredeti Peinbe (gondolom én)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tatatomi
Gennin
Nem elérhető
Mangekyou Sharingan
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 08 jan 30, 20:14:57 » |
|
Sztem Itachi legjobb.Bár kit szétalázna az Akatsukiból kivéve talán Tobit.Aki nem az akinek mutatja (bénának) magát.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodom tehát..... .vagyok??
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 08 jan 30, 23:00:08 » |
|
..hát innen nem hallottam még világ életemben a test irányítás dologrool.. meg h Pein magába akarja pecsételni a byuukat (??)....xDDDD.... ..Madara szerintem nem azért szedeti őket össze h Peinnek joo legyen ..xD...... ..de tegyük fel ha egy emberbe beleraknánk mind a 9 et...hát ott olyan káosz lenne h nem is toom.. mekkora..xD.... gondold már el... azon harcolnának testen belül h ki uralhassa azt..... ez nagyon nagy hülyeség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 08 jan 30, 23:01:26 » |
|
Én nem mondtam, hogy lehtséges! Csak, hogy Peinnek azzal a sok testel nem lenne nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|