dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #60 Dátum: 11 márc 29, 18:13:03 » |
|
Az én kombóm így néz ki: demolition clay, dead demon consuming seal, great strength, flash step, substitution és puppet. Puppet helyett kéne jobb additional attack, de nem esik jobb skill, lvl 26-nál vagyok, épp behalt a játék, nem tölt be. Majdnem kivittük egy másik lvl 26-os és egy lvl 27-es játékossal a hard endless sea küldetést, de 61 hpja maradt a bossnak. Gale palmot akarok és wind arrayt. Meg több kupont, így alig lehet valamit fejleszteni. Outfiteket alig lehet kapni. Még nem sikerült trade marketban venni shino rucit, pedig closed bétán már +4 körül jártam ilyenkor. Ott mondjuk nem volt szint korlát. Olvastam chaten olyat, hogy két kék ruha és egy 40+os szintézis értékű tárgyból lehet narancs outfitet csinálni. Csak azt nem tudom, hogyan lehet 40+-os cuccot összehozni. Találomra elkezdtem szintetizálni dolgokat, de csak egy 32-es jött ki. Majd talán erre ti rájöttök és közlitek velem. Nagyon belassult így a játék, majd később visszanézek hátha megjavult. Ricko ha más nem megy nézz meg másokat milyen skilleket használnak. World martial arts tournamentben is lehet tippeket csenni. Tegnap 3 győzelemig jutottam benne, ez új rekord nálam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #61 Dátum: 11 márc 31, 18:13:56 » |
|
Egy komoly problémával fordulnék hozzátok: Ugyebár regisztráltam, játszottam és a 2. szerveren voltam. De ahányszor - hozzáteszem, mindent ugyanúgy csináltam - belépek és elkezdeném a játékot a mai nap folyamán, annyiszor új karaktert ajánl fel és hogy kezdjek új játékot! Valakinek nincs idevágó ötlete? Töröltek vagy mi történhetett?? :'(
Ricko: Vásárolsz. Igen, igazi pénzért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 31, 20:14:47 írta Ecklair »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #62 Dátum: 11 márc 31, 19:08:48 » |
|
Lenne egy hülye kérdésem hogy szerezhetek goldot??? mert ha lenne 18 Goldom lenne jó rucim és ha lenne jó rucim lehetne még jobb rucim ha szintetizálok szóval please valaki mondja meg hogy szerezhetek goldot fontos volna mihamarabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #63 Dátum: 11 ápr 01, 16:07:10 » |
|
Na ezt nem fogjátok elhinni...mikor már teljesen kiakadtam, mondom kezdek egy új játékot. De előtte belém bújt az április szelleme vagy nem tudom, arra gondoltam, mi van ha átrakták egy másik szerverre a karakterem (Itt jegyezném meg, hogy nyílt egy 3. szerver is) Beléptem az 1.-re most nem tudom mi a neve valamilyen alley asszem és OTT VOLT! Az infarktus megvan, a karakterem is, örülök neki, de ez azé'... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #64 Dátum: 11 ápr 03, 00:00:18 » |
|
Hát outfiteke leginkább arénában való győzelmekért kapott medálok felhasználásával lehet szerezni. 200 medálért lehet jarokat törni és belőlük esnek outfitek. Többnyire szürke, goldos jarok dobhatnak jobbakat is. Illetve a junior rangúból eshet kék is, de van egy lista, ahol leírja hogy melyikből mi eshet. A játék vagy behalt, vagy szar a netem. Nem tölt semmit egyáltalán. Pedig épp valhallában voltam, maikor megszakadt, azóta semmi. Pedig le akartam még ma zúzni az endless sea forests hardot. Így sehol nem leszek, pvp-ben simán aláznak, mert szarok a cuccaim. Pedig 2 napja sikerült top 64-be kerülni world martial arts tournamentben. Mindenkinek dobálja a narancs meg arany cuccokat, csak én nem kapok semmit. Pedig itt már lvl 31-en nagyon fontosak a cuccok. Nyomtam egy skill resetet, most így állok: flash step, gale palm, great strength, dead demon consuming seal, wind array és assassinate. Sajnos nincs detonating clayem. Las nochesban sikerült eljutnom a 42-es szintig. kb 27-28k exp-et kaptam érte. Jó ha van apprenticetek és meg tudjátok védeni. 3 napig gyűlik utánuk az xp, ma kaptam kettő után összesen 30k xp-t. Korábban írtam, hogy milyen cuccokat érdemes összerakni, hogy narancs rucit adjon. Kicsit beszélgettem egy sráccal és ő azt javasolta, hogy érdemes megvenni szar cuccokat pár 100 kőért a boltban, amik egy statot adnak és elkezdeni szintetizálni őket. Többnyire nem lesz változás, de bizonyos eséllyel a 3db egy statos cuccból 2 statos lesz, ezt folytatva pedig 2 statosokból elég próbálkozás után 3 statos lesz. Szóval ha van feleslegesnek érzett követek, akkor hajrá. Már vagy 4-5 két statos cuccot összehoztam tegnap, de azokból még 3 statos nem sikerült. Majd ma!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 09:37:31 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #65 Dátum: 11 ápr 06, 23:06:22 » |
|
hali, s1en tolja valaki? amúgy aki tolta a closed beta-t annak nem volt a lvl25 trade tiltás (vagy csak nekem nem ) má lvl31 vok s1en de 3 napig nem tudtam belépni 7végén szal lemaradtam volt 100k kövem és elköltöttem cuccokra és akkor jöttem rá hogy az arena settek gyérek, hacsak nem táp a cucc alapból, de a set bonus nem sokat ér amúgy ti is kaptok néha unbound cuccot? pl demon leverésekor vagy vallhallánál? egész jót lehet vele keresni, csak tényleg nagyon kevés a coupon, fizetni meg nem fogok érte má 4 szerver megy, nemtom lesz-e reset open végén amúgy lvl16tól lehet használni a slot machine-t nagyon hasznos kis cucc és ugye a livenessbe is számít sokat meg lehet kapni granade-t eddig +2es yachirum van (volt pár kék férfi ruhám) megcsináltam a slaying demons missiont és kaptam lucky gemet (sincy rate 41 ) lett belőle egy sasuke ruha de mivel bound és nemtom hogy kell unboundolni így még 2 kék ruhát hozzácsaptam (egyiket úgy csináltam h szürke outfit+2s item+2s item és kék ruha lett belőle) és lett Sakura ruci szóval sakurára kell majd zoomolnom, de még sajnos nem éri meg feltenni, csak ha +1es lesz az meg még mocsok sok stone, hisz 100knál olcsóbban nem lehet narancs cuccot találni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 06, 23:31:37 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 ápr 07, 13:08:03 » |
|
Köszi negritis a tippet a kék rucihoz, ha más is tud ilyen recepteket dobja fel, szívesen fogadjuk Nálam is volt kb 130k stone, de elkezdtem a piramisjátékot, és lett is már 4-5 narancs cuccom, de a többségéhez magasabb szint kell. Több este volt nálam is, hogy nem tudtam belépni és se valhallát nem tudtam kihasználni, se las nochest. Tegnap este is bent ragadt vagy 60k xp és auto trainingre sem tudtam küldeni, ami plusz 40k xp lett volna. Már bőven lvl 36 fölött lennék, helyette még lvl 35. Ráadásul nincs is jó fegyverem, majd talán a lvl 36-os fegyó 4,4% attack-kal hoz egy kis javulást. Kuponok elfogytak nálam is, van kb 18, de a livelinessel lehet egy keveset szerezni minden nap, csak nincs 6-8 órám rá. Amikor sikerül eljutni valhallába, akkor vagy kipurcanunk, vagy nem esik semmi. Kb 2-3 jó cucc jött onnan, arénábaól is kb 2-3, de még 10 szinttek korábban, azótan csak bucira verik a felyemet, agy nem is használom ki a napi 20-25 csatát. Talán majd most lvl 36-tól újra próbálgatom, mert azért tudnak jó dolgok esni, 2s-3s cuccok jöhwtnének, setek csak ritkán adnak igazán jó dolgokat. Ruhám is nagy... +2-es szürke shino, tiszta gáz. Van top listán olyan, aki +15 gaaraval rohangál. 107. vagyok windes listán szerver egyen. Szóval talán még előrelépés is lesz. Van még kb 60k stone, ami innentől potion-okra megy, bevásároltam 150 db chakra töltőt, még hp van a carrier bagben. És a hpm is kevés. Pár skill resetet is nyomtam, de az a 6 skill, amit akartam sohasem jött össze egyszerre. Pedig márcsak 6 hiányzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 ápr 07, 15:22:09 » |
|
Nos én kicsit bogarásztam és olyant olvastam, hogy unbound cuccot csak real moneyval lehet varázsolni a boundból. Nekem még van kuponom, spórolok mint a fene Én beszereztem eddig egy Shinji +1-et és van egy 0-som...ehhez most hozzá kéne tennem még 1 ruhát, hogy kijöjjön a 2es? Van valami más megoldás erre? Ezeken kívül van egy Shikamarum, Asumám és Vegám 0-ban. Negritis, mivel áttettek az 1-es szerverre Nikemanéven megtalálsz. Honnen tudtad, hogy ha ezeket összemixeled ruha jön ki? Erre nincs valami leírás?Van egy csomó kék fegyverem és néhány medálom, ja és egész jó képzést kapott a növénykém, továbbá elfogtam még egy treantot is, így növelve 3-ra a háziállatka számot. Egy valamit nem értek: Hogy lehet bizonyos dolgokat kidobni? Pl az anonymus cardokat? nem jók semmire,csak groupba lehet őket tenni... :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 ápr 07, 22:36:25 » |
|
Bekukkantottam már ide is. s1-en vagyok 24 szinten jelenleg egy +0-as Inoval szaladgálok. Megtaláltok Cupak néven. Reményeim szerint majd ha sok pénzem lesz nekiállok egy Sakurának, de nálam non-stop szegénység van így ez nehézkes lesz... Lehet hogy valamit rosszul csinálok... (valaki megdobhatna egy jó pénzkereseti módszerrel)
|
|
|
Naplózva
|
NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 ápr 08, 00:44:40 » |
|
Hát én stonet daily questből szedek kicsit, jön 2500 körül az iron ore-ból. Mindig gyűjtögetem a scrollokat és óránként egyszer leadom a questet. Az imént kicsit felhúzott a játék. Elég régen nem arénáztam, mert gyengék a cuccaim. Most kicsit vusszanéztem, és lvl 32-38 ellenfelek vannak. Sikerült egy sort lenyomni, csak lvl 36 volt a legdurvább, de mit ad isten az 5 kártyából a negyediket választottam és persze a 5ből ott volt egyedül nem lvl 41-es set része cucc, hanem egy hülye bag aréna medálokkal. Sebaj, Dexter6 kitartó, vagy 10-15 vereség árán lenyomtam egy 35ös egy 36os és egy 38as tagot, hogy egy másik sort is letaroljak, mire megint a negyedik lapot választva ismét beszopatott ugyanúgy, mint előtte. Ekkora ....-t, a pofám leszakad. És persze egy ember állja utamat, hogy teljes legyen a dicsőség, egy lvl 37es naruto, 125-172 sebzéssel és heaven curse seal-lel. Esélyem sincs, mert egyszerűen ripityára ver, még dead demon seal sem veti vissza túlzottan és persze wind array ott van rajta, esélytelen. Semmi jó cucc, pedig lvl 36on elkélne már pár arany item. Kuponok száma 20, de nem sokáig. Na jó éjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 ápr 08, 09:47:29 » |
|
nekem ebben a játékban van egy 1-es shinjim,mert ose engedd fel nap közben,megnéztem volna tegnap este de semmi,majd ha az uj gépem meglesz akkor majd tolom mint atom szerintem azon el kell majd mennie lag nélkül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 ápr 08, 10:19:06 » |
|
mindenki használja ki a newbie coupont!!!
t9t :próbáld Chrome-al mert a firefox nem szeresse dex : nemtom te hogy csinálod de nekem most összejött a 290 liveness és így 22 couponról felmentem 44re ha nem csinálnék olyan marhaságokat mint pet egg vétel nem lenne gond a cuccaim alakulnak csak kéne lvl33 hogy felvehessem az új sapim amúgy az endless fortresst megcsináltuk 2 31es meg én voltam 30as akkor és azóta is párszor lenyomtam ecklair : hát tapasztalatból rájöttem hogy a main item számít alapvetően, szal ha ott pet van akkor pet lesz a syncből, ha ruha/fegyó akkor az, ha pedig outfit akkor az lesz belőle, onnantól csak azt kell kitalálni hogy mennyi sync kell a catalisator helyekre és minden pöpec nem biztos hogy igazam vannektek megvan a nation cup küldi?! mer nekem folyamat azt írja h nem valid a cucc újabb recept : grey (main)+pet+pet = blue0s+0s+0s=1s
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 17:40:03 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 ápr 09, 08:18:41 » |
|
290 liveness? Hogy a ... Szóval hány óra alatt jött az össze? Elkélne már egy update arra a szar ninja diary-ra, mert nem is lehet látni, hogy mit csináltál meg és mit nem, így elég nehézkes a dolog. Kb egy nap ennyit próbálok megcsinálni: 3 valhalla, 2 las noches és próbálok legalább 100 movementet elhasználni, hogy a töltés miatt ne menjen pocsékolásba. A 10 explorationt megcsinálom, de arénázni, duelozni és slot machine-ozni nem marad időm többnyire. lvl 37 elérve, sőt sikerült az arénában az a 37es csávó is, de persze megint egy medálos kártyát forgattam, a teljes legyőzése után pedig egy lvl 51es 1 statos armort kaptam, kuka. Tegnap sem sikerült betörni las 50. szintjére, pedig az a küldetés. Délután a 49. szint fogott ki rajtam, este meg már a 40-en beszívtam, mert elfogyott a chakram korábban és nem töltöttem, kikaptam már a 34-es szinten, de toltam tovább és grimmjow lenyomott. Buktam egy kevés xpt. Felezi ilyenkor sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 ápr 09, 09:01:52 » |
|
hát valhallát én alibizni szoktam hogy ne veszítsek sokat a courier bagokból szóval azért is haladok lassabban picit van a 10 duel, 5 jar nyitás (próbálom úgy csinálni hogy csak 5t nyissak) 20 explore slot machine,valhallánál beállok csapatba és ők intézik helyettem szóval az effective "melóm" vele kb 2-3 óra a többit csak bevok logolva MP-t néha nem használom ki, csak szintlépéskor kb - ma sikerült hegesztenem egy yorouchi ruhát is blue+blue+blue módon peteket meg kb csak arra lövöm h greyből legyen kék csak még azt nemtom hogy lesz ebből sakura vagy fordítva :p
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 17:36:32 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
|
« Válasz #74 Dátum: 11 ápr 09, 21:24:45 » |
|
2 osztály tárammal nekivágtunk a Valhalla hardnak, de rá kellett jönnünk hogy az utolsó körben jól megdádáznak minket szal feladtuk a vége előtt. Aztán nekiálltam csöves cuccokat kalapálni hátha kijön végre egy-két sárga cucc és miután ez sikerült egy Tsunade-t sikerült kalapálni. *WEEEEE* Igaz most ki kell szenvednem valahol a Hall költséget mert drága volt a fegyver csere. A Reward questeket már elfogytak, pedig most még talonban volna egy iron stone.
|
|
|
Naplózva
|
NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
|