24 nov 30, 22:04:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 142738 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #105 Dátum: 11 jún 08, 18:17:20 »

Szerintetek Tousen tudja használni a Gran Rey Cerot? Végül is ezt Espadak tudják használni és Tousen van olyan erős mint egy espada, sőt.. én amúgy őt Nnoitra és Ulquiorra közé tenném a sorban. Ti? Talán még Harribelt is le tudná győzni ha nagyon megfeszül és mindent bevet.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #106 Dátum: 11 jún 08, 19:38:40 »

Grimmjow azt mondta a Gran Rey Ceroról, hogy az exclusive, only Espadáknak. Nevet Szerintem nem tudta mert akkor azzal lőtt volna Komamurára és nem egy sima Ceroval.  Hát ha nagyon megfeszül és mindent bele ad, akkor persze le tudná győzni. De ez igaz Harribelre is. Én is olyan 4-edik körülre saccolom Tousen erejét. És egy Yammy vs Tousenben ki nyerne ? Lehet, hogy Yammy csak lecsapja, mint egy legyet... Szó szerint ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #107 Dátum: 11 jún 08, 19:58:30 »

Persze, Yammy győzne, de Tousen nem légy hanem tücsök! Nevet amúgy nem biztos, hogy egyből legyőzné, mert Tousen gyorsabb és mint láttuk a Los Nueve Aspectos legyőzte Komamura Bankaijat, ami kb akkora mint Yammy
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #108 Dátum: 11 jún 09, 06:24:11 »

Na, azért emlékezzünk csak vissza, hogy Komamura szamurája is lecsapta Kanamét, mégsem lett semmi baja.
Bár sorozatban 8-10 bala azért megrogyasztaná, tehát igen, Yammy győzne, csak nem olyan könnyen, főleg, ha Tousen előveszi a bankait.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #109 Dátum: 11 jún 09, 08:25:43 »

Szerintem Yammy a kiengedett alakjában nem fér be a Bankaiba.  Hümm-hümm Én amikor megláttam Tousen alakját azt mondtam "te jó ég ez a légy" ikszdé A Los Nueve Aspactos lehet, hogy beválna Yammy ellen mert ahogy láttam inkább a nagy célpontok ellen hatásos.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #110 Dátum: 11 jún 09, 14:36:53 »

Amúgy sztem Tousen bankaijanak mérete változtatható, hiszen, amikor Kenseit támadta meg még anno akkor nem volt olyan nagy, csupán a sátor meg a sátor előtti tér lett sötét. Szóval én úgy gondolom, hogy a mérete opcionális. Bár ha nagyon bedühödik és a 2. formájában van talán abban nem férne el. Amúgy miből lehet Tousen bankaija? Milyen anyagból? 
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 14:40:04 írta Domynyk » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #111 Dátum: 11 jún 09, 14:43:51 »

Amikor Kenpachi legyőzte Tousent és szétment a Bankaija, akkor olyan volt mintha valami szövetből lenne legalábbis engem arra emlékeztetett a legjobban.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #112 Dátum: 11 jún 09, 14:51:29 »

Igen, így szétfoszlott, valóban olyasmi lehet. Bár amikor a köröket elküldte akkor a körökben fekete/lila energia jelent meg, szóval energiának is mondható.

És ki nyerne a Tousen vs Mayuriban
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 10, 13:26:43 írta Domynyk » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #113 Dátum: 11 jún 12, 21:31:32 »

Valakinek tippje/hozzáfűzése a mayuri vs tousenhez? Nevet
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #114 Dátum: 11 jún 12, 21:50:10 »

A Legerősebb Zanpakuto-s témában kialakult egy kisebb vita(?) azzal kapcsolatban, hogy melyik kapitányok tudnák legyőzni Barragant.
Yamamoto ugye egyértelmű.
Soifon kikapott tőle animében is, itt is kifog.
Véleményem szerint Gin-nek is lenne bőven esélye. A kardja olyan gyorsan támad, hogy mielőtt elporladna talán elintézhetné. Illetve ha sima szúrásokkal nem is, az Aizen elleni támadásával mindenképp.
Unohanát nem tudom, nem tűnik túl nagy harcosnak.
Aizen pedig szintén hozná, szerintem ezt sem érdemes nagyon fejtegetni.
Na Byakuya viszont már egy jobb kérdés. Ugye ő elég jól ért Kidoukhoz, de közel se annyira mint Hachi. Szerintem a Bankai-a pont jó lenne Barragan ellen, távolsági támadás és nem hiszem hogy egy Zanpakuto pillanatok alatt elporladna. Plusz amilyen lazán, erőlködés nélkül használta a 60+ -os kidoukat valószínűsíthető, hogy erősebbeket is tud. 55%-ot adok neki.
Komamurát meg se érdemes említeni, esélye nem lenne.
Kyoraku: Így, Bankai ismerete nélkül neki se adok sok esélyt, majd az után lehet változik a véleményem.
Tousen: Ő is simán kikapna, nem látok sok esélyt a győzelmére.
Hitsugaya: Ha tapasztaltabb lesz és kifinomultabban irányítja a Bankait lehet lesz esélye, de egyenlőre ez kevés.
Kenpachit már kifejtettem régebben.
Mayuri: Na még ő érdekes kérdés. Shikai-al ugye simán kikapna, de Bankai-al már érdekesebb a dolog. Nem tudom, hogy a mérget el tudja-e rohasztani, de szerintem nem. Plusz ugye ha Kurotsuchi fel tud készülni valakiből akkor azon sem lepődnék meg ha összehozná, hogy a testére ne hasson Barragan támadása. Bááár a Bankai-a meg túl lassú. Egy idő után az is elrohadna. 30-35%-ot azért kap.
Ukitake: Ez egyszerű. Ha visszatudja küldeni az "öregítést" a "tulajdonosnak" nyer, ha nem kikap Nevet

Régebbi kapitányok közül még Shinjinek van valamennyi esélye, illetve aki biztos leverné az Kisuke.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #115 Dátum: 11 jún 12, 22:50:49 »

Barragan utalt arra, hogy a Zanpakutokat is megtudja semmisíteni. Ammikor Ommayda akarta támadni a Shikaival akkor olyat mondott, hogy "ilyen gyorsan meg akarsz szabadulni a Zanpakutodtól ?" Szóval valószínűleg azokat is elintézi. Byakuya Bankaija gyakorlatilag csak sok kis penge úgy hogy gyorsan elporlad. Kidouk se nagyon hatnak a csontváz királyra legalábbis s bénítók biztos nem. A támadók azok kérdésesek.
Ukitake hiába küldi vissza a öregedést a csontvázkirályra az nem hat szóval csak annyit ér vele, hogy legalább az a támadás nem tudja megölni. Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #116 Dátum: 11 jún 12, 23:13:00 »

Ne csak azt nézd, hogy elporladna a kard hanem azt is, hogy lelassul. Így Barragan könnyen ki is térhet előle mint Soi rúgása elöl. Ráadásul a kard a támadás után meg is semmisül. Barragant legyőzni csak távolról, megtévesztéssel vagy brutális erővel lehet. Távolról az első espada képes megsemmisíteni, brutális erővel Yama és megtévesztéssel Aizen illetve Shinji. Ezekhez jöhetnek még a kido mesterek. Ha valamelyik kardot eléri a Respira akkor valószínűleg megsemmisül. Tehát ajánlatos óvatosan használni mert több esélye nem lesz kard használatra. Barragan gyengéje a saját arroganciája és a viszonylagos lassúsága támadásban.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #117 Dátum: 11 jún 13, 09:14:19 »

De ha valaki meg is téveszti baraggant, akkor mit tudna vele kezdeni? A közelharc nem jó ellene, csak az olyan távolsági támadások jók, amik energia alapúak, én így gondolom, pl egy Senju Koten Taiho-nak ( hado 91.) van esélye ellene.

Szerintem Yamanak meg Uraharanak van esélye nyerni Baraggan ellen.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 09:31:54 írta Domynyk » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #118 Dátum: 11 jún 13, 14:00:15 »

Miért is nem jó a közelharc? Barragan teste ugyan úgy támadható csak az erőtérben a támadó lelassul az idő miatt. Erre már látunk példát hiszen Soi második lövése megsebesítette. Könnyen kivédheti a támadásokat az idő miatt. Viszont pont az olyan támadásokat képtelen védekezni amelyek megtévesztik őt. Nézd meg Shinjit vagy Aizent. Shinji kardjának ismerjük a képességét és tudjuk, hogy képes megzavarni az érzékeket. Nem az történik amit látsz röviden. Megtámadja Barragant aki megpróbálja kivédeni a támadást. Ez könnyen megteszi hiszen lelassul az időben a támadó. A probléma csak az, hogy ennek a támadónak az iránya csak a fejében létezik és amikor hárítaná a támadást ugyan ebben a pillanatban éri a vágás a másik irányból. Egyszóval nem lesz ideje kitérni a vágás elöl. Aizen pedig azt hitet el vele amit csak akar nem beszélve az erejéről.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #119 Dátum: 11 jún 13, 14:17:53 »

Ööö... Barragannak miért kellene kitérni bármi elől?
Ami hozzáér, az elporlad.
Lásd: törmelékek és üvegszilánkok.
Közelharc kilőve, hátbatámadás kilőve.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins