24 nov 30, 21:56:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 142733 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
rougon
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #135 Dátum: 11 jún 17, 15:20:00 »

Rukia vs Hisagi

nehéz meccs lenne, eléggé kiegyenlítettnek tűnik az erőviszony, én vmiért Hisagit tartom esélyesebbnek, de ez tényleg inkább a szerencsén múlik h mikor melyik győz

Mayuri vs Urahara

Urahara nyerne, jól ismeri Mayuri képességeit, de ha mégis lenne még vmi meglepetés a tarsolyában, akkor is szerintem Urahara nyerne Nevet kiismerhetetlen a figura....

Kaien vs Hisagi

pfff, egyre jobb meccsek Nevet az a baj hogy mind2-t keveset láttuk még harcolni, de itt is inkább Hisagit tartom esélyesebbnek, mert az ő shikai-a távolsági fegyver, míg Kaiené inkább közelharcra alkalmas
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #136 Dátum: 11 jún 17, 16:09:25 »

De kaien a vizet tudja manipulálni, és azzal lehet sokféle támadást indítani, távolra irányulókat is.

Ki nyerne a Lisa vs Hiyoriban? Én Lisara szavazok, mert őt kedvelem Nevet

Szerintetek Mayuri a többi kapitányhoz képest mennyire erős? Kiket tudna biztosan legyőzni?
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 17:14:27 írta Domynyk » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #137 Dátum: 11 jún 17, 22:45:25 »

Szerintem ez sem kérdés. Tousen még hollow forma nélkül is felmosná vele a padlót.

Hollow forma nélkül lehet, de ha visszagondolsz épp ez miatt a forma miatt kapott ki Komamuráéktól is. Eddigi ismereteink alapján Kaname hollowfikáció alatt nem képes használni a Zanpakutoját, ami nagy előny Renji szempontjából nézve. Az ő kardjával rendkívül jól lehet védekezni ami szintén egy pluszpont Abarai oldalára. És a legfontosabb, hogy ahogy én láttam Renji sokkal kitartóbb az ex-kapitánynál. Az sem kifejezetten érv, hogy Tousen kapitány volt, mert véleményem szerint Abarai is az lenne már ha nem akarna Byakuya alatt maradni. Ami Kaname oldalára billenti a mérleget az leginkább a sebesség lehet. Ugye Komamurát alázta ilyen szempontból, de ő amúgy is az egyik leglassabb kapitány.
Összességében egy 60%-t adok Abarai-nak.

Mayuri akiket letudna verni:
Soifont nagyon épp hogy, Unohanát, Ukitakét (bankai nélkül) Kenpachit (csak akkor hogyha Zaraki a Reiatsujával nem képes elnyomni a méregfelhőt), Hitsugayát is leverné és szerintem ennyi.

Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #138 Dátum: 11 jún 17, 23:18:07 »

Csak azt ne felejtsed el, hogy Hisagi ismerte Tousent és olyan dologgal ért célt amiről Renjinek fogalma sincs. Renji az erőre támaszkodik és nem a technikára. Másrészt azért ebben a formában simán lenyomta Komamurát bankaial együtt és kicsit átrendezte Hisagit is. Egyszerűen azért veszített ellenük mert elvolt foglalva azzal, hogy lát és ettől elszállt, túlzottan önelégült lett. Ha nem ezzel foglalkozik akkor esélytelenek lettek volna. Ráadásul ők ketten voltak amiből is egy kapitány volt. Renji egyedül van vele szemben. Sebességben  jóval alatta helyezkedik el és gyanítom, hogy erőben is, nem beszélve a regenerálódó képességéről. Emlékezz amikor a  Szayel öccsével harcolt. Akkor azt mondta, hogy valószínűleg nem tudta volna legyőzni ha a teljes erejével harcol ellene az elejétől kezdve. Az volt a szerencséje, hogy annyira meglepődött, hogy nem volt ideje a csontágyút lereagálni. Na Tousen a 16. arrancarhoz képest egy égen járó. Amúgy szerintem Tousen abban a formában volt a legveszélyesebb és legjobb amikor még nem engedte ki a resurectiont. Abban a formában hasonló volt mint a waizardok és képes lett volna akár bankait is használni. Röviden elbaszta az egészet hiszen egy olyan harcmodort kezdett használni amihez még nem volt elég felkészült. Eddig a többi érzékét használta de most a szemére támaszkodott ezek helyett. Ezt használta ki Hisagi.

Abarai miért akarna Byakuya alatt maradni? Ő legyőzni akarja Byakuyát, de szerintem a megnyilvánulásai, becsvágya alapján ő parancsnok is akar lenni. Egyszerűen csak nem érzi magát még alkalmasnak erre a feladatra. Ikkaku az aki nem akar továbblépni.

Én Unohanát nem tenném bele a legyőzhetők sorába. Az ok pedig az, hogy láttuk a kardjának a képességét és meglehetősen jó a kidoban is. Szerintem simán legyőzné Mayurit. Amúgy is pikkelnek egymásra. Soit megfoghatná a méreggel mivel az a bőrön át is felszívódik. Viszont már láttuk, hogy Soi elégé ellenálló a méreggel szemben és jól is tudja semlegesíteni. A bankaiáról nem is beszélve. Kenpachit is láttuk már, hogy a szellemi erejével távol tudja tartani a mérget és szétvagdosná a bankaiát is. Hitsu is más tétel mert ő meg tud repülni és képes távolról is hatásosan támadni. Azt hiszem Komamura a legsebezhetőbb számára illetve azok a személyek akik nem tudnak távolról harcolni.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 23:41:07 írta rini67 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #139 Dátum: 11 jún 18, 09:40:43 »

Rini gondolj bele, hogy Komamurát is csak a Bankai-a sebezhetősége miatt volt képes legyőzni Tousen, Renjit ez a "gond" nem fenyegeti, mivel a Bankai-a elég stabil, és nem lehet szétzúzni, mivel regenerálódik.
Tousen úgyis aktiválná a Hollow formáját, így Renji ellen is a szemére támaszkodna, és mivel elbízza magát, így érheti meglepetés pl egy Hikotsu Taihou miatt, ami viszont elég nagy sérüléseket tud okozni. Valamint ha nem is aktiválja, Tousen Bankai-ában is elég jó lenne Renjinek, Zabimarut maga köré csavarja, és kész, Tousen nem fogja egy könnyen megsebezni kedves vörös hajú hadnagyunkat.
Én Mistich-hez csatlakozva 60-40-re saccolom a meccset Renji javára.

Mayurit szerintem Kenpachi, Yamamoto és Kyoraku győzné le a mostani kapitányok közül, exkapitányok közül pedig Urahara, Aizen és Gin biztosan, és talán még Shinji és Yoruichi is, bár ők elég neccesen.
Soifon egyszerűen azért veszítene, mert a méreg hamarabb elérne hozzá, mint amilyen gyorsan a Suzumebachival ledöfhetné Mayurit. A Jakohou Raikoben lenne kicsit necces, de szerintem Mayuri felfogatná a Bankai-ával. 70-30 Mayurinak.
Unohana és Ukitake elég karcsú repertoárral rendelkeznek eddig a képességek szempontjából, így őket nem sorolnám még sehova.
Byakuya Senbonzakuráját szerintem egy robbanással szét tudná szedni, vagy legalábbis rést nyitni rajta. Valamint ha előbb használja a Bankai-át, mint Byakuya, akkor még a mérget a levegőbe tudná juttatni mielőtt az ellenfele támadásba lendülne. Itt egy 55-45-öt adok Kurotsuchinak.
Komamura és Tousen nagyon nem távolsági harcosok, Tousen még a Bankai-a miatt is szívna, zárt térben még brutálisabb a méreg. 80-20 Mayurinak.
Toshirou még fiatal, nem elég erős a Bankai-a, és majdnem minden támadása egy "szúrás", szóval Mayuri közelébe kellene kerülnie, ami a méreg miatt veszélyes. 65-35 Mayurinak.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 18, 09:42:04 írta renato » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #140 Dátum: 11 jún 18, 10:09:57 »

Tousen gyorsabb , mint Renji , így Renji halálra van ítélve. Tousen Bankaijának hatalma a félelemben van és Zarakin kívül nincs(vagy jobban fogalmazva nem sok) olyan elvetemült aki ne ijedne meg , ha hirtelen megvakul , -süketül . Renji pedig nem képes profin használni a bankaiját , erre jó példa , hogy egy fraccion a legnagyobb skaplja vele. :'D
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 18, 10:10:42 írta Ishida » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #141 Dátum: 11 jún 18, 10:55:34 »

Renji csak 20%-os erővel harcolt a Fraccion ellen, és 100%-al meg fél perc alatt elintézte. Szerintem is Renji nyerne olyan 55 %-al. Mayuri Bankaija meg szerintem nem tudná Soifon egész Bankaiját felfogni... az egyszerűen túl pusztító. Soi ellenállóbb a mérgekkel szemben mint bárki más, azért arra kíváncsi lennék hogy mihez kezdene Mayuri mérgével. Vagy semlegesíteni tudja, vagy nem. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #142 Dátum: 11 jún 18, 17:05:22 »

Abarai miért akarna Byakuya alatt maradni? Ő legyőzni akarja Byakuyát, de szerintem a megnyilvánulásai, becsvágya alapján ő parancsnok is akar lenni. Egyszerűen csak nem érzi magát még alkalmasnak erre a feladatra. Ikkaku az aki nem akar továbblépni.

Nem tudom már mikor, ha jól emlékszem az Aizen incidens után Renji megpróbálta rábeszélni Ikkakut, hogy vállalja el az egyik kapitányi posztot. Ikkaku erre azt felelte, hogy semmiképp nem fogja elhagyni Kenpachi osztagát, mert így van a legtöbb esélye felé kerekedni és ugyanezt tanácsolta Renjinek is. Nem biztos már, hogy pontosan így zajlott a párbeszéd, de a lényege ez volt. Ebből gondolom, hogy nem fogja elhagyni Byakuya osztagát.

Renji a Bankait pedig minél többször használja, annál könnyebb lesz az irányítása. És ez a HM-es kirándulás alatt fejlődött annyit Abarai, hogy - ha nem is tökéletesen - de sokkal jobban használja. :)

Unohanának miért jönne jól Mayuri ellen a kardja képessége? Nem hiszem, hogy Mayuri olyan jófej lenne, hogy a harc közepén megengedi Unohanának hogy belemásszon a rája szájába, felgyógyítsa magát és kijöjjön :D Illetve az se rémlik, hogy olyan jó lenne Unohana kidou-ban, a mostani fillerben lévőkön kívül nem is emlékszek hogy használt volna. (Gyógyító kidou-k kivételek)

Soi vs. Mayuri

Lehet, hogy ellenálló a méreggel szemben Soifon, de Mayura mérge nem hétköznapi. Minden egyes harca után változtat az összetevőkön, kétlem hogy Soifon ez ellen tudna mit kezdeni. Ráadásul ha túl felelőtlenül Kurotsuchi közelébe megy könnyen megszívhatja a Shikai képessége miatt. Ahogy észrevettem Mayuri harcainál mindenki csak a Bankai-t veszi figyelembe, holott a Shikai-nak a képessége épp olyan szívatós, bizonyos szempontból még rosszabb is a Bankainál. Plusz Mayurinak ugye elég egyedi a testfelépítése is, szóval ha Soi egyszer megszúrja az adott testrészét simán levághatja amivel elkerülné a második bökést. 70% Mayurinak.

"Kenpachit is láttuk már, hogy a szellemi erejével távol tudja tartani a mérget és szétvagdosná a bankaiát is."

Nekem nem rémlik, hogy lett volna Zarakinak mérget használó ellenfele. Persze lehet hogy csak az én memóriám hagyott ki nagyon csúnyán (Ami elég gáz lenne, tekintve hogy Zaraki a kedvencem :D)

Hitsugaya vs. Mayurihoz is csak annyit tudok hozzáfűzni, mint Renato, tapasztalatlan még Hitsugaya.

Viszont Byakuya szerintem verné Kurotsuchit. Shikaia is távharcokra van kitalálva, a bankairól nem is beszélve. Mivel ismerik egymás kardját Byakuya nem használná azt a támadást amit Ichigo ellen. Kidou-ban is jelentősen jobbnak számít a 6. osztag kapitánya, a sebességről nem is beszélve. Ami miatt megszorongathatná ellenfelét Mayuri az a testfelépítése. Nem tudom hányszor tudná magát reagálni azután, hogy elkapja Byakuya Senbonzakurája, de véleményem szerint nem olyan sokszor. 65%-ot adok Byakuyának.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 18, 17:09:28 írta Mistich » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #143 Dátum: 11 jún 19, 17:46:03 »

A Soifon vs Mayurihoz annyit, hogy szerintem Soifon győzne, hiszen ha meg is mérgezik, akkor Suzumebachival ki tudja szívni a mérget. Másrészt Mayuri bankaiját ishida nyila is felrobbantotta, nem hinném, hogy pont a Jakuho Raikoben ne pusztítaná el. Ja és szerintem Soifon már shikaijal is elintézné, mert jóval gyorsabb mint mayuri, és mayurin hatna  Nigeki Kessatsu.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #144 Dátum: 11 jún 19, 18:03:13 »

És mi van ha Mayuri kielemezte Soi-t és immúnis a szúrására. Soi-nak be kell menni a méregfelhőbe. Mennyi ideje van semlegesíteni a mérget? Tudja e semlegesíteni egyáltalán azt amit Mayuri a saját véréből hozott létre? Mi van ha sikerül megvágni Soi-t. A nyílt téren könnyű kitérni a Raykoben elöl egy olyan személynek aki legalább olyan gyors mint Mayuri. Túl sok a kérdés ezzel kapcsolatban. Egy biztos. Azok könnyen elkaphatják akik képesek távol maradni tőle sokszor támadhatják távolról. De még így is képes kihozni magából egy döntetlent Mayuri hiszen folyékony állapotban sérthetetlen.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #145 Dátum: 11 jún 19, 18:24:45 »

És azt az előbb még hozzá se tettem, hogy a méreg kiszívás a testéből csak fillerjelenet volt. Tehát amíg mangában nem mutat valami ilyesmit, addig nem is képes rá. Úgyhogy ha ezt is belevesszük a harcba esélye sincs Soinak. Amíg a Jakuho Raikobent aktiválja, kikötözi magát, stb. addig Mayuri 13-szor, 13 különböző módon elintézi Soifont. Ha meg túl felelőtlenül Mayuri közelébe megy a Shikai elintézné. Most hogy belegondolok, nem is "épphogy" nyerne Mayuri, hanem különösebb erőlködés nélkül.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #146 Dátum: 11 jún 19, 18:27:13 »

Nem fogja fel senki, hogy nem muszáj kikötni magát? Hiszen a robbanásnak akkora ereje volt, hogy a ginjohant elszakította, és amikor másodszor lőtt nem is volt kikötve. Szóval tök felesleges a macera.
Ha a filler részben kiderült dolgok nem érnek, akkor ennyi erővel kenpachi sem élné túl a mérget, mert ez a megállapítás a zanpakutous fillerben volt.
Ja és ha mayuri bankait nyom, akkor nem tud közben shikait használni.

Új téma: Ki nyerne a kyouraku vs Ukitake meccsen? ha már volt , akkor bocs.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 18:29:40 írta Domynyk » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #147 Dátum: 11 jún 19, 18:35:08 »

Ha nem kötözi ki magát szétloccsan a falon, szóval való igaz, hogy nem muszáj kikötöznie magát, de szerintem célszerűbb  kacsint
Én őszintén mondom, nem nézek fillereket (kivétel a Bounto-s filler), és így kérdeztem meg Mistichtől még MSN-en, hogy Kenpachi reiatsuja nem nyomja-e el Mayuri mérgét, mivel már említették, hogy kisebb reiatsu nem ejt sérülést a nagyobbon.
Valamint a két dolog, amit összehasonlítottál (Kenpachi és Soi esete) ég és föld. Soifonnak most egy fontos képességét vitattuk, Kenpachinál meg egy elég egyértelműnek tűnő dolgot, mivel neki az alap reiatsuja Bankai szinten -ha nem afölött- van.

Jelenlegi tudásunk szerint Kyoraku, de Ukitake Bankai-át még nem láttuk.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 18:38:49 írta renato » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #148 Dátum: 11 jún 19, 18:39:43 »

De akkor szerintetek Soifonnak milyen típusú a zanpakutoja? Mert egyes vélemények szerint méreg, amit befecskendez a szervezetbe, ami szétbontja az egészet, és ez az az ok, hogy miért tűnnek el a hullák. Én is erre hajlok, mert ha igaz, hogy a mérget a reiatsuval el lehet pusztítani, akkor már értem az Aizenes dolgot( eddig is érthető, de ha így van akkor még inkább)

Van 4 oldal Soifonról az Unmasked-ben, remélem fény derül erre.

Amúgy, ah megnézitek Soifon 2. lövését, akkor nem is repül el, hanem lezuhan a fáradságtól, bár el betudható annak, hogy a Hachi pajzsa felfogta a lökéshullámot.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 18:45:00 írta Domynyk » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #149 Dátum: 11 jún 19, 18:44:02 »

Tényleg nem muszáj kikötni magát, csak ajánlott. Tekintve, hogy ha nem teszi, akkor a maradványait a legközelebbi épületből kell összekaparni. Szóval annyira azért nem felesleges a "macera".
Másfelől nézve mint tudjuk ha valakinek jelentősen nagyobb Reiatsuja a másiknál, akkor képes elnyomni vele annak a támadásait. A méregre nem biztos, hogy ez hatna mivel az nem lélekenergiával lett létrehozva, de nem is állítottam, hogy Kenpachi leverné Mayurit. Persze ha képes lenne a Reaisujával elnyomni, akkor más kérdés.

Ja és ha Soifon ész nélkül közelharcot kezdeményez Mayuri ellen, akkor számomra egyértelmű, hogy Kurotsuchi sem egy védekezésre alkalmatlan Bankai-t fog használni. Plusz mint említettem, ha Soifon esetleg meg is jelöli valahol a Shikai-ával Mayurit, ő az adott testrészt gond nélkül el tudja távolítani magáról, hogy utána újat növesszen.

Kyoraku vs. Ukitakét jelenlegi állás szerint simán hozná Kyoraku. Shikai-a hasznosabb és Ukitake betegsége is Kyoraku győzelmét segítené elő.

Heh, látom Renátó már beírta elém majdnem csak ugyanezt. xD Na mindegy már nem törlöm ki.

Aizen nem "elpusztította a mérgét" hanem simán elnyomta Soifon Zanpakutojának a képességét. Amit a rendkívül magas Lélekenergiájának köszönhetően tudott kivitelezni.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 18:47:54 írta Mistich » Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins