24 nov 24, 06:01:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 2. mozi - Kötelékek  (Megtekintve 105315 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
sasuke_kun_
Vendég
« Válasz #120 Dátum: 08 jún 16, 18:41:14 »

am itt a trailer itt is látszik hogy szászké és naruto együtt harcol meg itt: http://www.youtube.com/watch?v=yWxPOFiOsgY&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=ScCTwS87edY
Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #121 Dátum: 08 jún 16, 22:41:36 »

Lehet hogy vak voltam, nem tom. Szóval elvileg mikor játszák japánban a Naruto Shippuuden Movie 5-t?

Hát Japánban 2008-08-02 vagyis augusztus 2-án, ami 2 nappal van korábban, mint az előző movie vagyis mi megint csak valamikor április tájékán fogjuk látni.  :/ De már megszokhattuk.  Mosolyog
Naplózva
Uchiha Sasuke14
Gennin
*

« Válasz #122 Dátum: 08 jún 21, 08:35:25 »

Én nagyon örülök hogy végre a kedvenc szereplőmre is szánnak egy moviet, mert Sasuke az 1. movieban volt végig és 2.-ban kb ugy 5 másodpercet ösz-visz.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Son111
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #123 Dátum: 08 jún 21, 08:39:47 »

jah énis örülök hogy végre többet szerepel benne
Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #124 Dátum: 08 júl 04, 13:13:38 »

Szokásos módon, ismét hozok egy kis új előzetest csak nektek.  Nevet Már tegnap megnéztem, de akkor nem tudtam belinkelni egyéb technikai próblémák miatt, de itt van, megérkezett.  Nevet
Elég fura egy movie lesz mondhatom. De nem lövöm le a poént nézzétek végig, majd utána én is leírom a véleményem.  Nevet

http://www.youtube.com/watch?v=7eSc1diGMkg
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #125 Dátum: 08 júl 04, 13:46:30 »

HÚ odaért végra a civilizáció :De nagyon jó lesz szerintem bár igaz hogy elég fura lesz Mosolyog Á, Hinata remélem egy fontosabb szerepet fog betölteni Nevet
Alig várom
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #126 Dátum: 08 júl 04, 15:03:51 »

Ez tényleg nagyon jó lesz Mosolyog ámbár tényleg így kicsit fura mind1 várjuk szeretettel Nyelvesít
Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #127 Dátum: 08 júl 06, 11:50:02 »

Juj, de várom már. Szeretet Ez olyan igazságtalan, h csak a Japánoknál adják le a mozikban. xD Itt miért nem lehetne? Olyan jó lenne.... >.<#

Egy kis (pici) infó;

Csak annyit h a képen Naruto mellett azt Amarunak, az öregembert Shinnounak fogják hívni. (hogy ebből mi igaz, és mi nem azt ne tőlem kérdezzétek, én így találtam neten xD) A lényeg, h Naruto, Hinata, és Sakura egy orvosi csapat részét képezik, h segítsenek Amarunak és a faluján.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 06, 15:19:52 írta PuSsyCat » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #128 Dátum: 08 júl 06, 14:05:33 »

Na végre Hinata is szerephez jut egy kicsit! Mikor is lesz kint?
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #129 Dátum: 08 júl 06, 14:49:27 »

Japánban a film:
2008. augusztus. 2-án.

Japán DVD megjelenése. (vagyis mikor mi láthatjuk) :
2009. április valahanyadikán. xD

Amugy meg már írták előttem egy páran, szal ha felesleges volt a hozzászólás, nyugodtan törölhetik.  :'X
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #130 Dátum: 08 júl 08, 23:06:27 »

úgylátszik konohában kezdődik a 3. világháború ikszdé
kicsit meglepődtem mikor az az ismeretlen eredetű ninja géppuskával vagy mivel lőtt shikamarura és a kamera állás lefelé haladt ( aszittem átlőtte a lábujját vagy ilyesmi ikszdé illetve legeslegelőször aszittem kakuzu az.... kicsit pislogtam mire 3-szor visszatekertem és megvilágosodtam ikszdé)
a végén még lehet benne valami csavar ,amikor először sasuke chidorizik ,utána ( hülye elképzeléseim szerint) naruto akár fejbe és csaphatja egy rasengannal ikszdé csak úgy a régi szép emlékek kedvéért ikszdé
no mindegy , emo gyerek úgy is lepattan majd a végén az már biztos ikszdé ( sasuke fanoktól elnézést ha rossz terüetre tévedtem volna  Pojén )
Naplózva
Vicky
Vendég
« Válasz #131 Dátum: 08 júl 10, 06:03:31 »

Hali!
Remélem azért Shiont sem felejtik ki a movie2-ből.(Bár úgyis toom, hogy nem lesz benne :'X)
Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #132 Dátum: 08 júl 11, 17:34:45 »

Kicsit érdekes lenne, ha benne lenne.  :'X  Kizárt !  Neeem
Naplózva
dani519
Gennin
*

« Válasz #133 Dátum: 08 júl 14, 10:39:18 »

Remélem lesz valami Hinata és Naruto között. Ördögi Jó lenne, ha itt is leadnák a mozikban (szép álom  :'X ) persze felirattal nem szinkronnal!
Naplózva
gyurcsi666
Újonc
*

« Válasz #134 Dátum: 08 júl 14, 12:47:30 »

Hát azért ez már egy kicsit durva xD.... már repülős emberek vagy mik azok  Nevet

De kíváncsi vagyok ki ellen harcolnak majd együtt! Nevet

Az lenne a legjobb ha Sasuke visszajönne Konohába, és Narutoékhoz  Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 25
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins