sasuke_kun_
Vendég
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 jún 16, 18:41:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 08 jún 16, 22:41:36 » |
|
Lehet hogy vak voltam, nem tom. Szóval elvileg mikor játszák japánban a Naruto Shippuuden Movie 5-t?
Hát Japánban 2008-08-02 vagyis augusztus 2-án, ami 2 nappal van korábban, mint az előző movie vagyis mi megint csak valamikor április tájékán fogjuk látni. De már megszokhattuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke14
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 jún 21, 08:35:25 » |
|
Én nagyon örülök hogy végre a kedvenc szereplőmre is szánnak egy moviet, mert Sasuke az 1. movieban volt végig és 2.-ban kb ugy 5 másodpercet ösz-visz.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 jún 21, 08:39:47 » |
|
jah énis örülök hogy végre többet szerepel benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 júl 04, 13:13:38 » |
|
Szokásos módon, ismét hozok egy kis új előzetest csak nektek. Már tegnap megnéztem, de akkor nem tudtam belinkelni egyéb technikai próblémák miatt, de itt van, megérkezett. Elég fura egy movie lesz mondhatom. De nem lövöm le a poént nézzétek végig, majd utána én is leírom a véleményem. http://www.youtube.com/watch?v=7eSc1diGMkg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 júl 04, 15:03:51 » |
|
Ez tényleg nagyon jó lesz ámbár tényleg így kicsit fura mind1 várjuk szeretettel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 júl 06, 11:50:02 » |
|
Juj, de várom már. Ez olyan igazságtalan, h csak a Japánoknál adják le a mozikban. xD Itt miért nem lehetne? Olyan jó lenne....
Egy kis (pici) infó;
Csak annyit h a képen Naruto mellett azt Amarunak, az öregembert Shinnounak fogják hívni. (hogy ebből mi igaz, és mi nem azt ne tőlem kérdezzétek, én így találtam neten xD) A lényeg, h Naruto, Hinata, és Sakura egy orvosi csapat részét képezik, h segítsenek Amarunak és a faluján.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 06, 15:19:52 írta PuSsyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 júl 06, 14:05:33 » |
|
Na végre Hinata is szerephez jut egy kicsit! Mikor is lesz kint?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 júl 06, 14:49:27 » |
|
Japánban a film: 2008. augusztus. 2-án.
Japán DVD megjelenése. (vagyis mikor mi láthatjuk) : 2009. április valahanyadikán. xD
Amugy meg már írták előttem egy páran, szal ha felesleges volt a hozzászólás, nyugodtan törölhetik. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Vicky
Vendég
|
|
« Válasz #131 Dátum: 08 júl 10, 06:03:31 » |
|
Hali! Remélem azért Shiont sem felejtik ki a movie2-ből.(Bár úgyis toom, hogy nem lesz benne :'X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
gyurcsi666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 08 júl 14, 12:47:30 » |
|
Hát azért ez már egy kicsit durva xD.... már repülős emberek vagy mik azok De kíváncsi vagyok ki ellen harcolnak majd együtt! Az lenne a legjobb ha Sasuke visszajönne Konohába, és Narutoékhoz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|