Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 máj 17, 16:38:29 » |
|
Hát nem biztos, lehet fennlesz valahol egy kamerás verzió. Nekem nem lenne baj, ha egy-egy japán fel elmenne előtte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 máj 18, 16:35:54 » |
|
Csak én gondolom úgy, hogy ez a történet kissé sablonos lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 máj 18, 16:46:16 » |
|
Szerintem olyan filler stílusú. Mármint az előzetesből ítélve.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 máj 18, 22:08:01 » |
|
Naná, hogy sablonos lesz. Rókabőr nyúzás... bocsi Naruto&Kyuubi Habár itt talán végre nem valakire kell vigyázniuk/valakit kell emgvédeni, hanem "harcosabb" mozi lesz. És itt végre nem kell átesnünk az először-utálom-aztán-lassan-megkedvelem-szindrómán (amivel semmi bajom, csak eddig mindegyik moziban ez volt és már uncsi), hanem két ismerős arc fogja egymást szapulni folyton. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 máj 19, 09:11:22 » |
|
És itt végre nem kell átesnünk az először-utálom-aztán-lassan-megkedvelem-szindrómán (amivel semmi bajom, csak eddig mindegyik moziban ez volt és már uncsi) Ja igen, ez már megtörtént a "sima" történetben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 máj 19, 14:35:15 » |
|
De legalább a 2 shippus Movie-nak a rajza ugyan olyan mint a részeknek. A Movie 3-ban az pl emberek feje nagyon szögletes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 máj 31, 23:55:13 » |
|
Én az előzetesből és a mostani mangából azt következtetést vontam le, hogy ez a movie, a többitől eltérően, szorosan fog kapcsolódni a történethez. Szerintem egy nagy Sasuke vs. Naruto párbaj lesz benne. Amúgy mire eljut hozzánk a movie, addigra a mangának már lehet, hogy vége lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 jún 01, 21:16:58 » |
|
A Mangának vége... :'X " Pontos információból tudom hogy a manga végének még nincs pontos határideje de a történet (persze japánul) 10-15 mangát kitesz tehát nem mostanában lesza vége
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 jún 01, 21:20:15 » |
|
Én az előzetesből és a mostani mangából azt következtetést vontam le, hogy ez a movie, a többitől eltérően, szorosan fog kapcsolódni a történethez. Szerintem egy nagy Sasuke vs. Naruto párbaj lesz benne. Amúgy mire eljut hozzánk a movie, addigra a mangának már lehet, hogy vége lesz.
Hát az előzetesekből az derül ki, hogy Szöszke és Naruto nem éppen egymás ellen harcolnak a movieban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 jún 02, 15:43:07 » |
|
Ha Sasu ott is nyom egy emo-t, akkor sikítani fogok...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
zubuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 jún 02, 21:19:48 » |
|
Hi! szerintetek ez mi:http: //www.freevlog.hu/video/8888.html ez is ugyanaz a movie? Itt úgy néz ki mintha Naruto meghalna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 jún 02, 21:29:34 » |
|
Zubuki azt felejtsd el! Az, amit belinkeltél, a Movie 4 trailere!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zubuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 jún 02, 21:39:14 » |
|
Ah kössz már azt hittem valamit kihagytam! Az egyébként a papnős?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 jún 14, 13:15:59 » |
|
Lehet hogy vak voltam, nem tom. Szóval elvileg mikor játszák japánban a Naruto Shippuuden Movie 5-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|