|
Dixman
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 ápr 17, 22:54:33 » |
|
A naruto Shippuuden 1 moviet nem tudjátok honnan tudom letölteni? Az első 3 már megvan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 ápr 17, 23:28:54 » |
|
Sehonnan! Ha majd le lehet tölteni, megtalálod az NKWT főoldalán! De csak jóval 24 -edike után! És mért a Shippuuden movie 2 témába tetted fel a kérdést, amikor van Shippuuden movie 1 topic is? Bővebben itt! Jó olvasgatást! http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=83.390
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 23:30:46 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
zs40
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 ápr 18, 12:00:08 » |
|
Salnos a youtube-ról törölték (én legalábbis nem tudtam megnézni) tud valaki új címet ehhez a trailer-hez , mert megnézném? thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 ápr 18, 20:42:23 » |
|
Tessék itt van ez, úgyanaz csak más rakta fel és szerkesztem a másik hsz-emet is, hogy ott is a jó legyen fennt. http://www.youtube.com/watch?v=ScCTwS87edY
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zs40
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 ápr 19, 09:42:35 » |
|
Megnéztem Köszöntem a linket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 ápr 20, 20:08:55 » |
|
Hát nagy kár hogy ez sem mostanában fog megjelenni. Pedig erre igazán kíváncsi lettem volna. Arvael: nem tűnsz álmosnak , én is valahogy így fordítottam. Különben szerintem ez: Az a kötelék ismét kettejüké így is elég magyaros. De már elég fáradt vagyok én is xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 ápr 21, 16:56:39 » |
|
Hát max. Sasuke benneléte miatt fogom kibírni ezt az 1 évet, de úgysem fogják leölni egymást... Furcsa is lenneXD Bár kibékülni se igen fognak... Együtt harcolnak az ellen aki annak a valaminek a hátterében áll (mint ez már mindenki által le lett szűrvaXD) a végén meg sztem lelép Sasuke... megint. Az lenne a jellemző rá, nem hizem, hogy egy közös harc után, haj de jó lesz megint minden... Nekem személy szerint a 4. movie trailere jobban szívenszúrt, Naruto miatt, nem tudom, de nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre a movie-ra nem fogok tudni 10 pontot adni. Feltéve, hogy nem rukkolnak elő valami jóval, ami eddig nem futott át az agyamon... nem mintha olyan sok minden átfutott volna rajta...XI
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 ápr 22, 19:08:00 » |
|
Milyen kár hogy a japánoknál máshogy van a Premier utáni DVD kiadás.Nálunk kb 1-2 hónap, náluk meg fél év
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 máj 10, 20:28:29 » |
|
Van egy olyan érzéssem hogy a végén valami Rasenchidorival győzik le a fögonoszt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 máj 10, 20:59:52 » |
|
vagy mint a movie egy ben. chidori repeszt, rasengan (vagy rasenshuriken) végleg kinyír
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 máj 10, 21:08:11 » |
|
nem lehetséges, hogy a shippuuden befejezése lesz a movie? Csak kishi-sensei, leadott pár alap infót a movie készítőinek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 máj 10, 22:04:41 » |
|
az tök jó lene! mert ha együtt harcolnak, akkor van rá esély,h kibéküljenek....vagy méltón haljanak meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 máj 10, 22:22:20 » |
|
Nem hinném, mert az eddigi movieknak sem volt sok köze a sorozathoz. Bár lehet, hogy ez másképp lesz. Kár hogy erre is ilyen sokat kell várni
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 máj 11, 18:56:04 » |
|
A mozi időrendileg általában illeszkedik a futó anime időrendjébe. Mivel az anime a mozi megjelenési idejében még a mostani mangát sem fogja utólérni, így kizárt dolog, hogy ez lenne a történet befejezése.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|