Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 09 máj 14, 08:17:47 » |
|
Megnéztem az Initial D anime élőszereplős film változatát, és tetszett.. Főleg az, hogy még a környezetet is 1 az egyben megépítették, ahol a versenyek folynak.... Ajánlom megnézésre.. Láttam már 1-2 anime adaptációs filmet, de ez eddig a legjobb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 máj 14, 15:06:28 » |
|
tudnál hozzá linket adni, mert az anime az tetszet, akkor ezt is megnézném
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 máj 15, 16:22:19 » |
|
:S Az a baj hogy regizős torrentoldalon találtam meg.... És oda se meghívóm, se free reg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yusei
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 máj 21, 21:47:25 » |
|
Remélem csak rémhírek maradnak a rémhírek az élőszereplős Full Metal Panic-kal kapcsolatban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 máj 26, 14:02:59 » |
|
Amúgy azt tudtátok, hogy a Blood, the last vampire-ból is készült film? http://film.ize.hu/comments.php?post_id=521
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 27, 14:03:22 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 máj 27, 14:01:20 » |
|
már bocs de bennek élnek a szülei az "anime" utólsó részeibe benne vannak a szülei bennek a film az tényleg nem valami jó (lánglovagról ne is beszéljünk)de szerintem gyémántfejet meg ragacskát jól megcsinálták vadorzó az meg túl gumis volt nekem.
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 máj 28, 00:24:06 » |
|
Hát kövezzetek meg, de én megnéztem a Dragonball Evolutiont. Véleményem: 1: ez egy amcsi produkció, tehát a manga csak valami távoli alapsztori, amiből kiragadtak pár részletet...persze kellőképp amerikanizálva a történetet...hát igen...világvége, romantika, úgy ahogy egy tinifilmbe kell... 2: ez egy film...egy filmbe pedig nem lehet mindent belesüriteni kb.: egy és fél órában nyomat le egy olyan sztorit, amilyen... 3: kicsit ( nagyon ) más a szereplők jelleme ill. háttérsztorija... 4: nekem mégis tetszett. elmondom miért: legalább emlékszünk még a DB-re, pedig nem 21. századi mű ( valjuk be ritka az ilyen... ), az, hogy a történet modernizálva van szerintem nem gáz...senki nem mondta, hogy ugyanaz lesz, mint a manga ill. anime ( az anime-t ugyis az a kritika érte, hogy tök ugyanaz, mint a manga, nem mutat túl sok új dolgot...bár én élveztem mindkettőt...) nem is lenne értelme valljuk be megfilmesíteni az egészet...nincs annyi filmszalag a világon na szóval, a film nekem annyit nyújtott, amennyit vártam tőle...kellemes délutáni kikapcsolódást. Ennyi...aki akarja nézze meg ...( aki meg csak fikázná az csak halkan...nem kell elvenni mindenki kedvét....puszi ).Ja és a CC-s cuccoknál tök jók az effektek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 28, 00:26:27 írta jaina »
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 máj 29, 13:53:35 » |
|
nekem az a véleményem hogy: 1.:piccolot k**** sz@rul csinálták meg ez tény 2.:ssj-nélkül szar a sztori 3.:buu nincs is benne 4.:egy csomó karaktert nem raktak bele
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #69 Dátum: 09 máj 31, 00:11:30 » |
|
Persze az fel sem merül, hogy a sztori ezek előtt játszódik esetleg ugye???Ja és elég szép történet lenne ha a db összes karakterét belezsúfolnák...hm...mindenkinek jutna egy fél mondat...felemelő valóban...
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 máj 31, 20:57:08 » |
|
Pár napja néztem meg a két Death Note mozit és rohadtul tetszett majdem oly annyira mint az anime, és ez persze annak köszönhető hogy ezt nem a mézes-mázas hálívúúd csinálta hanem maguk a japánok. A színészek tökre jól játszanak főleg L na az ő karakterét nagyon eltalálták. Ryuuk és Rem animálása is jó lett. Hangulatilag nagyon ott van persze van pár dolog amit átírtak de egyátalán nem zavaró mert a történet így is jó volt. Csak az a sz*r hogy ezek a b*zi amcsik is meg akarják fílmesíteni azzal a kis homó efronnal, bár még asszem nem biztos de jó lenne ha nem tennék rá a kezüket, dehát egyszer minden dolog amcsi kézre kerül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 01, 00:18:02 írta Pein95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 jún 14, 07:35:05 » |
|
Azért ezek általában nem tudják visszaadni az animék hangulatát. (kivétel Death Note nekem kifejezetten tetszett. Még faterom is megnézte a moviet.)
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 jún 14, 10:05:09 » |
|
Nekem nem tetszett különösebben a Death Noe film se nem az igazi mégis csak az anime anime a film film és a filmben nekem pl unszimpatikus volt a Kirát megszemélyesítő színész meg ily az egész nem volt olyan... Mondjuk azért én megnézném az amcsi verzsönt is
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Tamina
Újonc
Nem elérhető
Jégszobor, klasszikus Uchiha beszédmóddal...
|
|
« Válasz #73 Dátum: 09 jún 14, 10:25:03 » |
|
A DN film még az anime előtt készült, és szerintem egész jó lett. Ugyan más a jellege, és Light is ellenszenvesebb benne, hiszen egész hétköznapi kinézetű... Nos, így nem nagyon tudsz azonosulni az isteni mivoltával.
|
|
|
Naplózva
|
Nem vagyok tökéletes. A hiba belőlem is hiányzik.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #74 Dátum: 09 jún 14, 11:52:54 » |
|
Én azt mondom, a death note film nevetségesen gyenge. Az amerkiából érkezett FBI ügynökök egytől-egyig japánok, a Kirát alakító színész röhelyesen rosszul játszik, a filmbeli Kira egy egysíkü uanalmas akrakter, L-t meg éppen túl játsza a színész, és, ahogy minden más karakter, ő is egysíkü, nem jön át semmi Light és L kapcsolatáról, ahogy Kira és Light ellentétét is egy az egyben kihagyták, a Shiingamik oylanok, mint valami szörnyek a power ingersből és ezt oldalakon át lehetne folytatni.
Amúgy, tudna nekem valaki véleményt mondani a basilisk filmről? Áltaklában rossz vélemyénnyel vagyok az anime filmekről, de azt hallottam, hogy ez egész jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|