TENGU
Gennin
Nem elérhető
SHARINGAN
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 márc 03, 16:02:03 » |
|
Hát érdekes,madj meglátjuk milyen lesz. Azért köszi a linkett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Claire
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Ezer évente ha felnézek... XD
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 ápr 16, 10:40:22 » |
|
Noss a legtöbb anime filmet Miyazaki készítette. Persze olyanok is vannak, nem is kevés, amik anime sorozatokból készültek. ( ezzel mondjuk nem mondtam sok újat) Mostanában egy csomó anime filmet adnaka TV-be. eddig volt a Chihiro és a Vándorló palote. És én még 2 filmet láttam, hogy majd adnak: Ápr. 19 - m2 - Nauszika - 21:00 Ápr. 26 - m2 - Laputa - 21:00
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zs40
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 ápr 29, 16:47:17 » |
|
Hali Igazság szerint én egy animét keresek, de nem találtam meg a megfelelő topicot így ide írok. Sajnos már nagyon régen láttam ezt az alkotást, és így a címére sem emlékszem, valamint a történetből is csak emlékképeim vannak. Pedig ha jól rémlik ez egy cool anime.
Ha jól emlékszem azzal kezdődik, hogy egy piramisszerű építményt (asszem bank) probálnak összetörni az újságírók előtt, de nem tudják, ezzel demonstrálják hogy milyen biztoságos ez az épület. egyszer csak megjelenik egy tank, majd célba veszi a leggyengébb pontját és durr. ellop valamit, majd megindul a hajsza a jármű után, és ennnyire emlékszem(sajnos) Ha ebből a kis infófoszlányból valaki megtudja mondani mit keresek, annak elöre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 máj 08, 09:02:03 » |
|
hat sajnos nem tudom de ha rajovok biztos hogy szolok neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 máj 20, 19:26:31 » |
|
Oké, a Ben 10 live action az amcsi verzióból készült, habár nem lett rossz, a kár csak az, hogy Bennek a szülei nem élnek, a live actionban mégis benne voltak. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.Uchiha
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 jún 03, 18:30:10 » |
|
jók a videók így pontosabban, 2008 aug.15-én jelenik meg . olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 jún 17, 18:52:48 » |
|
Hayao Miyazaki filmjei közül nekem a legkiemelkedőbb a Mononoke Hime volt, ez nyerte el teljesen a tetszésem, de Lupin III movie sorozat is fenomenális szerintem ( ő csinálta őket, jól tudom? xD).
Ha animesorozatból van, akkor meg Bleach: Memories of Nobody. Nem nagy történet,de elnyerte a tetszésem. :3
Moderátor: A kék a moderátor színe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 18, 10:01:56 írta Shiro »
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
Sai_perv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 jún 19, 20:58:58 » |
|
Hayao Miyazaki filmjei közül nekem a legkiemelkedőbb a Mononoke Hime volt, ez nyerte el teljesen a tetszésem,
Nekem is az a kedvencem tőle. És ezer éve próbáljuk megszerezni DVD-n mert egyszer valamikor, réges régen kiadták MO-n... csak mire észbekaptunk már teljesen eltűnt. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Son111
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 jún 20, 20:17:59 » |
|
Hali Igazság szerint én egy animét keresek, de nem találtam meg a megfelelő topicot így ide írok. Sajnos már nagyon régen láttam ezt az alkotást, és így a címére sem emlékszem, valamint a történetből is csak emlékképeim vannak. Pedig ha jól rémlik ez egy cool anime.
Ha jól emlékszem azzal kezdődik, hogy egy piramisszerű építményt (asszem bank) probálnak összetörni az újságírók előtt, de nem tudják, ezzel demonstrálják hogy milyen biztoságos ez az épület. egyszer csak megjelenik egy tank, majd célba veszi a leggyengébb pontját és durr. ellop valamit, majd megindul a hajsza a jármű után, és ennnyire emlékszem(sajnos) Ha ebből a kis infófoszlányból valaki megtudja mondani mit keresek, annak elöre is köszönöm.
lehet hogy én tudom mi a neve asszem hogy kurutoso vagy valami ijesmi ha nem akkor nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Funk
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 júl 17, 20:32:26 » |
|
Hello nem tudjátok honnan tom letölteni az összes naruto moviet és ova-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 júl 19, 15:16:47 » |
|
eddigi filmek közül a hatalmas kedvenc a Grave of the Fireflies...kőkemény dráma, de ha szereted ezt a műfajt, akkor mindenképp érdemes megnézni
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 júl 20, 00:11:45 » |
|
Nem akarok vészmadárkodni, de szerintem ez a DB movie egy borzadály lesz... Képtelenség élő filmben visszaadni annak az animenak a hangulatát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 júl 20, 00:47:21 » |
|
NEm vészmadárkodás ez hanem tény már az eddig kiadott infók képej alapján látszik hogy pocsék lessz... Bár a Szereplők úgy látszik örülnek hogy azt játszatják akit... hátha bedobták amgukat rendesen majd kiderül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 aug 01, 10:17:49 » |
|
Igen, de egyszerűen képtelenség megoldani azokat a jeleneteket (vagy azokoz hsonlóakat), mint amik az animeben vannak... Gondoljunk már egy Kamehame-ra, vagy akár egy SSJ transform-ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sai_perv
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 aug 03, 22:02:53 » |
|
Mmm. Legutoljára a Mushishi filmjét néztem... hát nagyon kiábrándító volt.^^; Tudom hogy a japánok teljesen máshogy fogják fel a filmeket, de... szegény akkor is kiábrándító volt. ;_; Bár tanulhatnék, mert eddig egyetlen jó anime adaptációt sem láttam még. Viszoont, így érthető miért van több anime. xD;
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|