24 nov 27, 12:31:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kuchiyose no Jutsu (Idézések)  (Megtekintve 120091 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #435 Dátum: 11 aug 13, 10:29:20 »

és ez miben vicces? és hogy jön ide?Nevet
egyébként szerintem az idéző dönti el hogy kit akar csak ha kevés csakrát használ akkor mondjuk nem tud megidézni egy rohadt nagy békát
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 14, 13:50:08 írta Putir » Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #436 Dátum: 11 aug 27, 11:36:08 »

Szerintem is a chakramennyisége dönti el hogy kit édez meg,és hogy mennyit,mert a menyiség is lényeges.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #437 Dátum: 11 aug 27, 11:48:06 »

Ezzel csak az a probléma h van 3 hatalmas béka. Azokat hogyan idézi különböztetni meg? Bár lehet ugyan akkora chakrát ad mind a háromhoz és közben ara gondol akit ép meg akar idézni.
Amúgy vajon Naruto képes megidézni a vén béka bölcset? Gondolkozik
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #438 Dátum: 11 aug 27, 12:08:37 »

Szerintem nincs azzal gond. Nagyon valószínű, hogy Gamabunta igényli a legtöbb chakrát és a többiek mind valamivel kevesebbet. Azt pedig már az idéző dönti el az adott szituációnak, hogy melyik az amelyik neki a legjobban megfelel és ennek megfelelően adja hozzá a chakramennyiséget. A valamelyikre gondol verziónál ott van a probléma, hogy amikor Naruto is próbálkozott akkor biztos, hogy egy nagyra gondolt és helyette kapott egy Gamakichit. Ebből pedig nekem az jön le, hogy a chakra mennyisége a döntő a megidézésben. Egész végig Jirayra arra biztatta Narutot, hogy sok chakrát adjon bele amit persze sokáig nem is tudott megtenni.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #439 Dátum: 11 aug 27, 13:19:45 »

Csak ne feledjük, hogy a ninjutsu minél eredményesebb végrehajtásához nem csak chakra, hanem jó chakrakontroll is kell. Ami akkor (harc Gaara ellen) Narutónak még nem volt meg.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #440 Dátum: 11 aug 27, 13:47:03 »

Amennyiben jól emlékszem már nem is volt olyan rossz, hiszen Naruto igazi problémája Orochimaru pecsétjétől következett be, bár addig sem volt egy zseni. Ezt a problémát viszont Jirayra feloldotta így mindenképpen javult a chakra kontrollja is. Emlékszünk, hogy nem tudott vízen járni és miután ezt megtette Jirayra azután azonnal ment neki.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #441 Dátum: 11 aug 27, 13:55:43 »

orochimaru pecsétje? bocsi ,de nem emlékszem tudsz mangát linkelni?Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #442 Dátum: 11 aug 27, 14:13:17 »

http://www.mangareader.net/93-54-7/naruto/chapter-49.html
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #443 Dátum: 11 aug 27, 14:18:47 »

Rini:

Ezért egy vizenjáráshoz és egy idézéshez szükséges chakrakontrollt ne hasonlítsunk össze. Nevet

Chuunin vizsga 2. forduló, a Halál erdejében. Naruto lelépett vizelni, de megkajálta egy nagy kígyó. Közben Orochimaru feltűnt Sasuke előtt, harcoltak egy ideig. Naruto közben kiszabadult a kígyóból, visszatért, de Orochimaru elkapta. Ekkor Naruto egy kicsit Kilencfarkósodott, erre oro rakott még egy pecsétet Naruto pecsétjére. Na, erről van szó.

Szerk.: Remek közben lett link is. ikszdé Nem baj, már nem törlöm.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 14:19:23 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #444 Dátum: 11 aug 27, 14:36:53 »

Én nem gondolom, hogy egy idézéshez finomabb vagy jobb chakra kontrollra lenne szükség mint egy imbolygó vízfelületen megállni ahol folyamatosan kell változtatni a chakra kibocsátását. Pont ezért tanítják ezzel a fiatal ninjákat mert szerintem ez az egyik legnehezebb. Amennyiben ezt megtanulja akkor később az egyszerűbb feladatok is menni fognak könnyedén. Én azon az állásponton vagyok ebben az idézés dologban, hogy nagy tömegű/mennyiségű chakrát kell megformálni és kibocsájtani egyszerre. Ennek a nagy mennyiségű chakrának a hatására egy kaput nyit a másik dimenzióba. A kapu mérete pedig meghatározza, hogy melyik idézett kény jön át. Legalábbis én így képzelem el.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 14:55:18 írta rini67 » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #445 Dátum: 11 aug 27, 17:19:33 »

Én úgy tudom hogqy chakra menyiség kell+ aszociálni arra akit idézni akarnak.
No de valaki írta hogy meg e lehet idézni a vén bölcset, szerintem nem, mert tudtommal nincsen szerződése snekivel sem.
a másik viszont engem érdekelni hogy elvileg a földre kell csapni hogy a jelek a földön(ami a tér idő kapu) megjlelenjenek,  hogyan tudnak levegőbe v vízen idézni?
a másik meg, hogy tudja az idézett állat, a legtöbb esetben hogy mi a szitu? pl rögtönmegidézik és támad, stb.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #446 Dátum: 11 aug 27, 20:23:56 »

Nem tudja. De ennyire szerintem ne menjünk bele, hiszen a történet szempontjából "nem fontos" és a mangaka is h*lyét kapna, ha ennyire ki kellene dolgoznia a mangáját. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 20:24:32 írta Chakra » Naplózva

Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #447 Dátum: 11 nov 27, 10:27:03 »

Most egy szeméjnek kehet több vérsaerszödésetöbb különbözö fajjal?
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
Putir
Vendég
« Válasz #448 Dátum: 11 nov 27, 12:57:18 »

Arra gondolsz hogy egy személy több állattal is köthet vérszerződést?Nevet
Szvsz , igen hisz nagato is többet idézet bár ő neki van rin'eganja.
Naplózva
Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #449 Dátum: 11 nov 27, 15:47:47 »

Ja de Sasukének is van szerzödése kígyokkal is meg sasokkal is.
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins