25 máj 29, 21:26:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kuchiyose no Jutsu (Idézések)  (Megtekintve 136298 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #405 Dátum: 10 dec 21, 14:58:16 »

Tsunadét nem irigylem ikszdé mesztelencsiga?? fhuhuhúújj  Nyelvetnyújt Technikai KO
viszonylag Sasukejé meg Kakashié tetszik...bár a kígyó erősebb, de Pakkunék nagydumásak Nevet
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #406 Dátum: 10 dec 21, 16:20:10 »

Remélem itt nem off, de Sakumonak vajon kutya vagy farkas volt az állata? Mert pl inuzukáék is használják mind2 állatot...

am sztem a legerősebb idézett állat: a sárkány (kabuto által létrehozott drogos kígyó )
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #407 Dátum: 10 dec 26, 19:31:07 »

Az Inuzuka klán állatai mind kutyák. És nem idézett állatok, hanem ők nevelik őket. Kiba nővére sem véletlen állatorvos. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #408 Dátum: 10 dec 26, 20:19:32 »

Remélem itt nem off, de Sakumonak vajon kutya vagy farkas volt az állata? Mert pl inuzukáék is használják mind2 állatot...

Egyáltalán miért lett volna idézése.

Az Inuzuka klán állatai mind kutyák. És nem idézett állatok, hanem ők nevelik őket. Kiba nővére sem véletlen állatorvos. ^^

Most nem azért, de Kakashi is maga neveli a kutyáit sőt ő is éppen ugyanolyan kutyakiképző (japánul is tudtam ezt a kifejezést, de már elfelejtettem, aki tudja majd írja már meg), mint az Inuzuka klán, azért is lepődik meg, hogy Kibanak jobb szaglása van, mint a kutyáinak.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Zer0
*

« Válasz #409 Dátum: 10 dec 26, 21:18:55 »

Off: Azért Inuzuka mama kutyája elég wolf's rain beütésü de végülis mindegy.

On: Szerintem volt idézése sakumonak, mert nem láttuk operálni semmivel, csak kakashibol következtethetünk.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #410 Dátum: 10 dec 26, 21:23:01 »

...
mert nem láttuk operálni semmivel
...

Ezt fejtsd ki bővebben, mert nem igazán értem mit is akar jelenteni.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #411 Dátum: 10 dec 30, 18:40:37 »

Csak akkor láttuk, amikor Kakashival dumcsizott. Harci megmozdulás közben nem. Talán mert már a történet indulásakor is halott volt. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #412 Dátum: 10 dec 30, 21:07:54 »

Hmm tényleg vajon Itachi-nak volt valami summon-ja?Vagy ő nem preferálta ezeket a bazi nagy állatokat?  Gondolkozik
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #413 Dátum: 10 dec 31, 08:32:12 »

nem biztos, de ha volt, akkor a varjú. Itachinál az a gond, hogy nem tudni hogy genjutsut használt éppen vagy nem, mert sasuke ellen tolt egy varjú klónt. Sasuke meg kígyó klónt használt, ebből gondolom hogy a varjú is idézhető lenne neki, csak nem csinálta. talán még macska lehetne, de inkább a varjak...

Szerk.: Az előbb klónt írtam, de lehet hogy testcsere jutsuk voltak.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 31, 08:32:48 írta Zer0 » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #414 Dátum: 10 dec 31, 13:29:20 »

Bevallom, egészen pontosan nem emlékszem, hogy mikor is használták ott a is genjutsu párbajuk sorána  technikákat, de azért nagyjából biztos vagyok benne, hogy mindkettő genjutsu volt. Itachi korábban is a genjtusuiban használt hollót/varjat (legyne holló, az menőbb), szóval, én ebből nem vonnék le semmilyen következtetést egy esetleges idézéssel akpcsolatban, és mivel ez azért nem oylan általános, én azt mondanám, nem votl neki.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #415 Dátum: 10 dec 31, 15:05:27 »

nem tom hogy menőbb-e a holló ikszdé, de am tényleg varjú.
Karasu Bunshin no Jutsu - Crow Clone Technique. Hogy ezt csak genjutsuban tudja, vagy amúgy is, azt nem tudom, de hogy egyáltalán varjú, az jelent valami kötődést, szal itachinak vagy nincs szerződése, vagy van, és varjakkal Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #416 Dátum: 10 dec 31, 16:37:38 »

Alap, hogy menőbb. Most komoylan, ha nem látod így, akkor egyértelmű, hogy fogalmad sincs a hollókról és varjakról.
EGyébkétn a varjak megjelenése a tengukra utal, akik kötődnek a ninjákhoz, és konkrétan az Uchihákkal kapcsoltban pedig nem egyszer utal rájuk Kishi'.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #417 Dátum: 10 dec 31, 20:30:26 »

Bevallom, egészen pontosan nem emlékszem, hogy mikor is használták ott a is genjutsu párbajuk sorána  technikákat, de azért nagyjából biztos vagyok benne, hogy mindkettő genjutsu volt. ...

Nem csak ott használta, hanem még előtte is. Itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/367/16
Ez szerintem nem genjutsu volt.

Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #418 Dátum: 10 dec 31, 20:58:06 »

Szerintem meg Itachi itt egy genjutsuban kereste meg Sasukét, legalábbis, abból, hogy a varjak szétoszlása utána semmiből halljuk a hangját, ezt látom inkább igazolódni. Valahogy nekem alapból úgy jött itt le, hogy genjutsu, de ebből is látszik, hogy korábban igaza volt Zeronak.
...Itachinál az a gond, hogy nem tudni hogy genjutsut használt éppen vagy nem...
Tényleg, nekem mindkettőnél úgy tűnt, egyértelműen genjutsu, másnak alapból más jött le.. bosszantó, de ITachi szemei ellen nekünk sincs semmi esélyünk Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 31, 20:58:55 írta STM » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #419 Dátum: 10 dec 31, 21:19:28 »

Genjutsuban hogy "kereshette meg" Sasukét? Ez elég... furcsán hangzik. ^^ Messziről nem lehet genjutsut bocsátani senkire (kivéve talán Mugen Tsukuyomi, de arról alig tudunk valamit). De ez már nem az idézésekhez tartozik. Folytassuk a Genjutsuknál vagy a Klónok témájában. ^^

Naplózva

Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins