^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #405 Dátum: 10 dec 21, 14:58:16 » |
|
Tsunadét nem irigylem  mesztelencsiga?? fhuhuhúújj  viszonylag Sasukejé meg Kakashié tetszik...bár a kígyó erősebb, de Pakkunék nagydumásak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #406 Dátum: 10 dec 21, 16:20:10 » |
|
Remélem itt nem off, de Sakumonak vajon kutya vagy farkas volt az állata? Mert pl inuzukáék is használják mind2 állatot...
am sztem a legerősebb idézett állat: a sárkány (kabuto által létrehozott drogos kígyó )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #407 Dátum: 10 dec 26, 19:31:07 » |
|
Az Inuzuka klán állatai mind kutyák. És nem idézett állatok, hanem ők nevelik őket. Kiba nővére sem véletlen állatorvos. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #408 Dátum: 10 dec 26, 20:19:32 » |
|
Remélem itt nem off, de Sakumonak vajon kutya vagy farkas volt az állata? Mert pl inuzukáék is használják mind2 állatot...
Egyáltalán miért lett volna idézése. Az Inuzuka klán állatai mind kutyák. És nem idézett állatok, hanem ők nevelik őket. Kiba nővére sem véletlen állatorvos. ^^
Most nem azért, de Kakashi is maga neveli a kutyáit sőt ő is éppen ugyanolyan kutyakiképző (japánul is tudtam ezt a kifejezést, de már elfelejtettem, aki tudja majd írja már meg), mint az Inuzuka klán, azért is lepődik meg, hogy Kibanak jobb szaglása van, mint a kutyáinak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #409 Dátum: 10 dec 26, 21:18:55 » |
|
Off: Azért Inuzuka mama kutyája elég wolf's rain beütésü de végülis mindegy.
On: Szerintem volt idézése sakumonak, mert nem láttuk operálni semmivel, csak kakashibol következtethetünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #410 Dátum: 10 dec 26, 21:23:01 » |
|
... mert nem láttuk operálni semmivel ...
Ezt fejtsd ki bővebben, mert nem igazán értem mit is akar jelenteni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #411 Dátum: 10 dec 30, 18:40:37 » |
|
Csak akkor láttuk, amikor Kakashival dumcsizott. Harci megmozdulás közben nem. Talán mert már a történet indulásakor is halott volt. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #412 Dátum: 10 dec 30, 21:07:54 » |
|
Hmm tényleg vajon Itachi-nak volt valami summon-ja?Vagy ő nem preferálta ezeket a bazi nagy állatokat? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #413 Dátum: 10 dec 31, 08:32:12 » |
|
nem biztos, de ha volt, akkor a varjú. Itachinál az a gond, hogy nem tudni hogy genjutsut használt éppen vagy nem, mert sasuke ellen tolt egy varjú klónt. Sasuke meg kígyó klónt használt, ebből gondolom hogy a varjú is idézhető lenne neki, csak nem csinálta. talán még macska lehetne, de inkább a varjak...
Szerk.: Az előbb klónt írtam, de lehet hogy testcsere jutsuk voltak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 31, 08:32:48 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #414 Dátum: 10 dec 31, 13:29:20 » |
|
Bevallom, egészen pontosan nem emlékszem, hogy mikor is használták ott a is genjutsu párbajuk sorána technikákat, de azért nagyjából biztos vagyok benne, hogy mindkettő genjutsu volt. Itachi korábban is a genjtusuiban használt hollót/varjat (legyne holló, az menőbb), szóval, én ebből nem vonnék le semmilyen következtetést egy esetleges idézéssel akpcsolatban, és mivel ez azért nem oylan általános, én azt mondanám, nem votl neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #415 Dátum: 10 dec 31, 15:05:27 » |
|
nem tom hogy menőbb-e a holló  , de am tényleg varjú. Karasu Bunshin no Jutsu - Crow Clone Technique. Hogy ezt csak genjutsuban tudja, vagy amúgy is, azt nem tudom, de hogy egyáltalán varjú, az jelent valami kötődést, szal itachinak vagy nincs szerződése, vagy van, és varjakkal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #416 Dátum: 10 dec 31, 16:37:38 » |
|
Alap, hogy menőbb. Most komoylan, ha nem látod így, akkor egyértelmű, hogy fogalmad sincs a hollókról és varjakról. EGyébkétn a varjak megjelenése a tengukra utal, akik kötődnek a ninjákhoz, és konkrétan az Uchihákkal kapcsoltban pedig nem egyszer utal rájuk Kishi'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #417 Dátum: 10 dec 31, 20:30:26 » |
|
Bevallom, egészen pontosan nem emlékszem, hogy mikor is használták ott a is genjutsu párbajuk sorána technikákat, de azért nagyjából biztos vagyok benne, hogy mindkettő genjutsu volt. ...
Nem csak ott használta, hanem még előtte is. Itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/367/16Ez szerintem nem genjutsu volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #418 Dátum: 10 dec 31, 20:58:06 » |
|
Szerintem meg Itachi itt egy genjutsuban kereste meg Sasukét, legalábbis, abból, hogy a varjak szétoszlása utána semmiből halljuk a hangját, ezt látom inkább igazolódni. Valahogy nekem alapból úgy jött itt le, hogy genjutsu, de ebből is látszik, hogy korábban igaza volt Zeronak. ...Itachinál az a gond, hogy nem tudni hogy genjutsut használt éppen vagy nem...
Tényleg, nekem mindkettőnél úgy tűnt, egyértelműen genjutsu, másnak alapból más jött le.. bosszantó, de ITachi szemei ellen nekünk sincs semmi esélyünk 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 31, 20:58:55 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #419 Dátum: 10 dec 31, 21:19:28 » |
|
Genjutsuban hogy "kereshette meg" Sasukét? Ez elég... furcsán hangzik. ^^ Messziről nem lehet genjutsut bocsátani senkire (kivéve talán Mugen Tsukuyomi, de arról alig tudunk valamit). De ez már nem az idézésekhez tartozik. Folytassuk a Genjutsuknál vagy a Klónok témájában. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|