24 dec 02, 10:26:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310986 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #840 Dátum: 09 szep 30, 08:19:06 »

Mondjuk ez a összeesküvés elmélet... Hát mint a többi... Ilyesztgeti a népet és kész...

Mégjobban általánosítsunk:

Hm nézzétek meg a kis falusi gyereket, aki egész nap  trágyadomb körül, meg az utcán a fákon mászkál, meg a jó ég se tudja hol, és a városi kisgyereket... Az egyik full bakrériumokkal, kosszal teli környezetben van egész nap, estére olyan koszos hogy a saját anyja sem ismeri fel, a másik meg a játszótéren ellenőrzött, és nagyjából streil tiszta környezetben nő fel... És meik egészségesebb, meiknek erősebb az immunrendszere? Naná hogy a fausinak!  Mosolyog
A mai kiskölykökkel az a baj, hogy a nagy köztisztasági propaganda miatt szinte streilszobában tartanak az emberek mindent, Csillog villog minden a túlságoan is tisztaságtól, és az emberek imunrendszere abba gebed bele, hogy nem érik ingerek... Utána meg csodálkozik az ember hogy korábban bagatell enyhe betegségnek tartott bajokba hal bele...

Oltásokkal gyakorlatilag a betegséget okozó vírusokat helyezik a szervezetbe meggyengítve, hogy védettséget szerezzen a betegség ellen... Csak meg kell gondolni mit kéne beadni, és mi felesleges... Pl én sem kaptam bárányhimlő ellen oltást, és utána kellemes volt átesni magán a betegségen... smirksweat Nevet De túléltem... 1 hét + vakáció meg jó dolog! Mosolyog Amikbe betegségekbe fel lehet dobni a csuszit, azt be kell adni, amik meg nem életveszélyes bajok, azokra felesleges...
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 30, 08:33:06 írta Gabesz » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #841 Dátum: 09 szep 30, 11:47:47 »

Egy ismerőstől kaptam egy videót hogy nézzem meg, és szeretném ha ti is megnéznétek és véleményt írnátok az elhangzottakról. Biztos volt közületek aki már látta.

http://videa.hu/videok/tudomany-technika/david-icke-es-a-h1n1-figyelmeztetes-3fREswafl0h4zUrO

Nem kötekedésből mondom, de ez az egyik legidiótább összeesküvés-elmélet, ami mostanában a neten terjed. Nevet Kb. annyira érdemes elhinni, mint azokat a körleveleket, amiket ha "nem küldöd el x számú embernek y napon belül, akkor meghalsz." meg hasonlók. xD Tiszta marhaság az egész... amúgy pedig ez a "vitaminszabadsag.com", amit a vidi felső sarkában reklámoznak, erősen kötődik az egyik legostobább, legnevetségesebb "vallási" szektához, amit inkább nem neveznék néven, mert még elvisznek az ufók. xDD (Meg mert a szabályzat tiltja az ilyesmit  Pojén) Amúgy meg ha ki akarnának írtan egy rakás embert, akkor miért sz*roznának ilyesmivel? Pár hidrogénbomba és a dolog el van intézve. Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #842 Dátum: 09 szep 30, 12:08:22 »

Gabesz példájáéra sajár tapazstalatom van. Kiskoromban "szinte" mindenre alergiás voltam nem ehettem tejet tojást, nem mehettem kutya macs v macska közelében, meg egy csomót voltam emiatt korházban... stb és mondhatni úgy gógyultam ki belőle, hogy ettem a süteményeketm, a rántottákat...stb és késő estig kint játszottam akutyákkal.
először kiütésem lettek , meg prüszköltem, de sztaram rá és így idővel elmúlt.

A viedóról amit (tech okok miatt nem néztem meg) anyit hogy ezeket az új influenzamutáns járványokat kissé felfujják, nyilván hogy a gyogyszergyártó cégeknek meglegyen a haszna.

Mert ha azt nézitek a statisztikákat (muszáj volt leírnom pedig hogy utálom) "A WHO május 18-ai adatai szerint a laboratóriumi vizsgálatokkal megerősített esetek száma 40 országban 8829 volt és 74-en haltak meg, a zömük Mexikóban  -Wiki"

Egy Mexikó népességű orzágban naponta halnak meg ennyien bármi más nyavajába.

Meg miért nem kapták el többen? Nagyvárosok tömeg mindenki az éterbe prüszkől. Azt ne mondjátok hogy be voltak oltva mert ezek szerint akkor Mexikó lakosságának a 99+ % oltvakellett volna lennie.
Mellesleg én se vagyok beoltva at ált iskola (talán alsó csoport) óta és mégis jól vagyok, sőt néha már az volt a bajom hogy én miért nem kapok már el valamit ami kiüt egy két hétre hogy pihenhessek. Na jó nem egy jó dolog a nyavaja, de értitek mire akarok célozni.

Végszónak anyit hogy oké figyelmbe kell venni, hogy ezek a mostani járványok részben halálos kimentetelüek is lehetnek, és ennek megfelelően meg kell hozni a megfelelő óvintézkedéseket, de nem szabad túlzásokba esni azért, hogy néhány gyógyszergyártó cég tulajdonosa bezsebeljen pár krajcárt.

----
Egy másik dolog csokoládék

anni mikor 10 éves lehettem 90-es évek második felében. kb ekkor kezdtek terjedni a Snikers csokik meg társaik akkor kb 40-50 Ft volt darabja
Egy ,ásmilyen átlagos csiki ezekre a kakaórs rumos szeletkere, meg a társaikra gondolok kb 15-25 Ft körüli áron voltak. A túrórudit meg kb 10 Ft-ért osztogatták

Ma Snikers 100Ft (a amiben két kicsi van az 130Ft) Kakaósrumos szelet 60-100 Ft A Túró rudi 70(sima)-130(nagy) Ft
Mi a francér nőtt annak a  kis szoars túrórudinak az ára ilyen nagy arányban?

Lehet nem a legjobb kérdés, de engem az ilyen nagyon bosszant,
hogy az egyszerübb és a márkásabb dolgok ára között azzal csökkent dasztikusan az árkülönbség, hogy az egyszerübb lett drágább.

Pár hidrogénbomba és a dolog el van intézve. Nevet
Csak embereket, nem bolygókat xD
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #843 Dátum: 09 szep 30, 12:39:40 »

Az árdrágulásról annyit, hogy nem a dolgok lettek drágábbak, hanem a pénz értéke romlott...  
Na jó a dolgok is drágulnak, de ez már gazdaságpolitika... Drága az előállítás.. Egy világmárka nem kénytelen annyit emelni, mint egy limitált számban gyártó cég.. A snikersből gyártanak 1000milliót egy évben, darabján 10 forintos haszonnal, túrőrudiból megy gyártanak 1milliót évente 10 forintos haszonnal, és nálunk még magasabbak is az előállítási költségek darabonként... Egy esetleges alapanag drágulás nem érinti annyira a nagy céget, mint a kicsit.. ezért magasab is az ára...

Kiskoromban 4-5.000 ft ért tankoltuk tele a zsigulit, most 10-11.000Ft ért az opelt.. Peddig ugyanúgy 40 literes a tankja mindkettőnek... Egyszerűen 15-20 év alatt a duplájára nőt mindennek az ára... És ha ilyen ütemben halad, akkor még drágulni is fog minden... Hacsak az Euro bevezetése nem hoz valami változást..
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 30, 12:45:54 írta Gabesz » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #844 Dátum: 09 szep 30, 12:43:39 »

Euro bevezetése nos nálunk a bevezetése nem hozott változást csak az lett amit előtte is sokan megjósoltak nehezebb spórolni a pénzből hiába igértek előtte fűt-fát h az árakat lefelékerekítik majd max 10-20 év múlva juttunk oda az euróval h ugyélhessünk ahogy tőlünk nyugatabbra az megszokott Mosolyog mert ugyebár a pénz változott de az emberek fizetéseit csak átváltották
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 30, 12:44:23 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Shiro
Moderátor

« Válasz #845 Dátum: 09 szep 30, 12:46:18 »

Gabesz, ha az első soroddal az inflációra utalsz, akkor az nem a pénz értékének a csökkenését, hanem az általános árszinvonal emelkedését jelenti (persze ez magával hozza a fizetések növekiedését aminek követketkezménye hogy jába van egy zsákkal nem kapsz érte egy doboz gyufát sem).
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #846 Dátum: 09 szep 30, 12:52:00 »

Igen Shiro.. Azóta szerkesztve...

Noemimi.. Az az igazság az egészben, hogyazzal hogy pénznemet váltunk a gazdaság nem lessz jobb helyzetben...
Csak átcímkézik az ármatricákat a árukon az aktuális euro árfolyamra,és kész.. Annyi jó lessz az egészben hoy nem kell szívni a pénzváltóknál az árfolyammal... A fizetésünk meg nem 60 ezer forint lessz, hanem mondjuk 250 euro...
Naplózva
Kaze
Osztag Vezető
*

« Válasz #847 Dátum: 09 szep 30, 13:11:58 »

Rájöttem h ez a topik rosszabb mint a MU xD rá lehet függeni Nevet

Hát valahogy úgy... azzal hogy 250-ből csinálsz 1-et azzal nem csinálsz sok változást... azaz de... mert mondjuk eddig 250 volt de meg kellet változtatni a kiírást amit én fixen megvettem rányomdászva a táblára hát nehogymár bukjak... Drasztikus esetben 2 (azaz 250*2=500) enyhébben mondjuk 1,25 lesz... tényleg minden sokkal jobb mert nem tudod rávenni a munkáltatókat h a fizetés is emelkedjen... egyedül akkor jó ha pl kimész külföldre (Unión belül) könnyebben tájékozódsz az árakban és nem kell pénzt váltanod mikor kimész
Naplózva
vash21
Chuunin
*

« Válasz #848 Dátum: 09 okt 02, 13:23:44 »

Azért az euró bevezetése nemcsak annyit jelentene, hogy átcímkéznek mindent. Mert ELVILEG kevésbé romlana a pénzünk. Ugyanis, ha most szar évet zár a gazdaság, akkor leesik a forint. Viszont ha euró van, akkor annak az árfolyamát csak részben befolyásolja a magyar gazdaság állása, mert ahol euró van, azoknak az országoknak a gazdasági helyzete összességében szabja meg az árfolyamot. Ergo a hazai pénz (ezen esetben euró) kevésbé romlana, mint jelenleg a forint.
Asszem, de nem közgazdász leszek, szóval ha butaságot beszélek, akkor javítsatok ki... Hümm-hümm
Naplózva

Geeez...
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #849 Dátum: 09 okt 06, 19:48:05 »

Hm új téma: Csernobil... Találtam egy inket, amit ide is belövök... Van valami felugró oldal amit letilt a böngészőm, azért felelősséget nem vállalok:
KATT
A lényeg az, hogy vajon hova kerülhetett az a rengeteg érték, amit a lakóknak ott kelett hagyni, és 20 év alatt eltünedezett a házakból... Szerintem eladták bplhapiacokon, stb...  Gondolkozik Hát szívesen végigsétálnék pár ukrán bolhapiacon sugárzásmérővel...  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 19:50:46 írta Gabesz » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #850 Dátum: 09 okt 07, 17:24:56 »

(Nem nézek utánna semminek se mert ez a sazr gép állandóan lefagy)

A látott képek alapján azt kell mondanom, hogy némely helyen az emberi kéz munkálya is és nem csak az elhagyatottásgé.

Mintha általánosban mondott volna olyasmit a töri tanárunk, hogy a reaktorokat a próbálták eltemetni, és ehez szinte bármit ami kezükbe akadt felhsználtak, pl építési törmelék ami magyarázta/ná a tátongó likakat az épületek oldalain. stb
de ha szem csak kb tucatnyi munkás dolgozhatott ezen, szal annyi mindent nem ihettek magukkal.

--
Csenobilan ma katasztrófaturizmus van, kb egy fél évtizede (pontos időpontot nem tudok teknikai okok miatt) szal előfodulhat, hogy az Ukrán kormány szépen bezsákolta a dolgokat a sugárzás enyhülését követően, és/vagy de inkább és talán egypár arrajáró is felszedett pár porcelántányért, rádiót, tévét..stb

Szal szeritentem úgy kb 2000 környékén a helyi állambácsi bezsákolta a cuccost.

Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #851 Dátum: 09 okt 07, 18:08:54 »

Jó de nem hülyeségbő kellett mindent otthagyni... Mindenki tudja aki kicsit is tájékozott, hogy a mai napig mekkora ott a háttérsugárzás... A robbanás idején a radioaktív por mindent betemetett a környéken... Képletesen mondva ott minden "világít"!! Minden radioaktív... Azt onnan kivinni emberi felelőtlenség... Képzeld el a dolgot hogy Andrej bácsi meglepi a piacról a feleségét egy szép porcelán tányérral, ami Pipipatyból származik... Az öregek szépen feldobják lassan a csuszit mert radioaktív porral szennyezett tányérből eszik a puliszkát...
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 07, 20:11:35 írta Gabesz » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #852 Dátum: 09 okt 20, 17:23:22 »

Ezz durva! Ebben a kereszteződésben el lehet tévedni! Szerintetek szükség van ekkora körgeometriás kereszteződésekre?
http://www.bbc.co.uk/wiltshire/content/images/2007/10/22/msn_magic_roundabout_470x350.jpg

http://kepek.mon.hu/kepek/aseeas.jpg

Mindkettő magyarisztánban van állítólag!  >.<# Szerintem Budapest kivételével sehol sins akkora autós forgalom, hogy egy ilyen bonyolult kerszteződés eléggé kihasznált legyen...

Főleg hogy tudtommal a körgeomtriás kereszteződés (Felső) benne sincs a kresz-könyvekben... >.<#
Tehát felesleges,és rendkívül balesetveszélyes... A magyar atósok egy ilyen problémát többnyie nem tudnak megfelelően lekezelni, és mennek össze vissza ezzel nem hogy gyorsul az átmenő forgalom, hanem épp lassul..
A legtöbb ember tudományát egy 2 sávos körforgalom már megaladja... Bevallom őszintén én az alsó 4 sávos körforgalomml még elboldogulok, de a felső keresztezőésben meg kéne állnom hogy kiismerjem magam: Hoppá merre is kéne menni?

Neketek mi a véleményetek?

Na mi az? Semmi komment? Hmm? Ej gyengék vagytok! Nincs bennetek elég gyűlölet! smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 20, 20:25:39 írta Gabesz » Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #853 Dátum: 09 okt 20, 20:48:25 »

Figyel Gabesz, franciaország, uán, ahol mész az autópályán és egyszercsak körforgalom, ahonnan további autópályákra hajthatsz rá, én semmin sem lepődök meg. Párizsban olyat is láttam, hogy betettek a körforgalomba egy lámpát, vagy éppen a körforgalmat körbevette egy másik körforgalom....

Tényleg durva az első képed, de szerintem inkább Photoshop. kacsint
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #854 Dátum: 09 okt 20, 22:18:45 »

Nem az, itt van róla egy másik kép.
http://fullmoon-web.extra.hu/blogfotos/kepek2/korforgalom.gif
Viszont, szemben a második magyar körforgalommal, ez elvileg Swindonban, Angliában van valahol.
Még a wiki idevágó szócuikkében is szerepel. Pojén

Amúgy, jelzőlámpás körforglamak is kezdenek bejönni, azt olvastam, győrben már kettő is van, de ez is minek..

Mindenképpen egyetértek GAbesszal abban, hogy egy iylen izé már tényleg csak lassítjja a forgalmat.. én egyikkel sem biztos, hogy boldogulnék, bár szerintem még a második átláthatobb..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins