24 nov 30, 06:44:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 310487 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #825 Dátum: 09 aug 20, 21:43:07 »

Haku, most nagyon nagy hülyeséget mondtál, de nem gond, megszoktuk. xD
Fogantatás előtt nem nagyon neveznélek embernek, habár te teheted így is, bár akkor elég morib elképzelni, hogy benned - elvileg - több milliárd kis emberke úszkál. :O OMG, mindet muszáj megteremtened Haku, különben gyilkos leszel.  Ohh My God Ohh My God Amíg nincs agyad, addig te sem vagy... Az embert különben sem maga a test hozza létre. Alkothatunk mi bármily tökéletes másolatot a testről, akkor sem fog élni. Az élet alapjába véve egy olyan fogalom, amit nem tudunk megmagyarázni. Azt sem, hogy hogyan keletkezett, miből jött létre. Ugyanabba a paradoxba futunk, hogy mi volt hamarabb, a tyúk, vagy a tojás?
Nagyon benne vagytok a reinkarnáció, vagy túlvilági élet világában - és nekem sem jogom, sem célom ezt megcáfolni, mivel nem tudom alátámasztani, hogy nincsen. De ettől szerintem még nincsen. Nem fogsz újjászületni. Te már soha sem. Ennyi. Meghalsz. Kampec. Vége. De lehet én tévedek, és ezért a kijelentésemért örökké purgatóriumban fogok égni... Ó, én szegény.  Nevet Amúgy hiszek a lélekben.  kacsint

Evolúcióhoz visszatérve. Egyes dolgok valóban megcáfolhatatlannak tűnnek. De nem hiszem, hogy a majmok lemásztak a fáról, felegyenesedtek, és néger vademberek lettek, amiből aztán kialakult a ma ismert emberiség. Most akkor az ember tényleg nagy fejlődés mester lehet. Vegyük csak a számokat.
A csimpánz és az emberi faj feltehetőleg 6 millió évvel ezelőtt különült el egymástól. A csimpánz és a bonobó 2-2,5 millió éve vált külön.
A gorilla 7 millió évvel ezelőtt vált el tőlünk, tehát hamarabb, mint mi emberek a csimpánztól. Az orángután pedig legtávolabbi rokonunk, mintegy 14 millió éve szakadt ki szerény családunkból.
Na, ezek közül melyik a legmajmabb majom?
Naplózva

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #826 Dátum: 09 aug 20, 21:51:06 »

Haku, most nagyon nagy hülyeséget mondtál, de nem gond, megszoktuk. xD
Fogantatás előtt nem nagyon neveznélek embernek, habár te teheted így is, bár akkor elég morib elképzelni, hogy benned - elvileg - több milliárd kis emberke úszkál. :O OMG, mindet muszáj megteremtened Haku, különben gyilkos leszel.  Ohh My God Ohh My God Amíg nincs agyad, addig te sem vagy...
Na, ezek közül melyik a legmajmabb majom?

Köszi Saphi ^^.
Nem csak bennem vannak milliárdnyian O_O. De azért a "sehol" kifejezés durva lenne.

Ki a legmajmabb? Szerintem a darázs... Hogy miért? Mert aztmondtam ikszdé...

Én úgy gondolom, hogy a halál után nincs semmi, vagy ha van is, nem sokan számoltak be eddig róla Ohh My God

Naplózva

Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #827 Dátum: 09 aug 21, 06:45:17 »

Alkothatunk mi bármily tökéletes másolatot a testről, akkor sem fog élni.

.. mert kell hozzá a lélek .. és akkor itt jön az, hogy megint zsákutca .. mikor kerül be a testünkbe a lélek, és mikor távozik?
az első valamivel könnyebb válaszolni, én a várandóság 9 hónapos időszakának a legelejére tenném .. viszont a halálozás .. de ezt inkább hagyjuk is, mert jön a ''melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?'' dolog .. vagyis arra gondolok, hogy a halál, vagy a lélek eltávozása volt előbb?
mert mi az a pont, amikor bekövetkezik a halál? vagy amikor a lélek eltávozik a testből?
bár ez halálozási esetektől függ, mert nem mindegy, hogy az ember egy szívbetegségben hal meg, vagy egy balesetben .. az itteni témánál nem mindegy ..

akkor kezdjük ott, mi az a lélek? egy láthatatlan valami, amiben vannak az emberi gondolatok, érzések és egyebek? esetleg van köze a tudatalattihoz?
érdekes, mert szerintem senki nem tudja, pedig ez az egyetlen ami közös az összes élő emberben ..

ehhez a majmos dologról pedig azt tudom mondani, hogy lehetséges a fáról lemászós, felegyenesédes sztori .. az élővilág is így fejlődött ki .. állítólag. Hümm-hümm
de még mindig ezt tartom valószínűnek, mint a Bibliás megoldást, a két farönkkel .. Mosolyog
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Riel---chan
Chuunin
*

Nyunyógumóhusivirágszál *-*

« Válasz #828 Dátum: 09 aug 21, 06:53:57 »

Én azon vagyok, hogy előbb hal meg valaki, mint hogy a lélek távozzon belőle, mert ugye van a klinikai halál, amiből még ujraéleszthető egy ember, tehát már félig meghalt, de az agya még kap oxigént, és sztem még a lélek is benne van. Aztán jön a biológiai halál, és akkor már a lélek is távozik. ( Lehet, hogy a klinikai, meg biológiai halál fordított sorrendben van, javítsatok ki, ha rosszul emlékszem. )
Naplózva

Unokanővérem : Kletta
Szenszéém : Miroku
Csapattársak : Marci1996 és pintermate
Anyum:Shiro_Chidori
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #829 Dátum: 09 aug 21, 07:24:13 »

Nem muszáj léleknek nevezni, lehetne tudatnak is Nevet. Akkor máris ugrott egy probléma ikszdé.
Naplózva

Miroku
VIP

« Válasz #830 Dátum: 09 aug 21, 08:28:44 »

én a tudatot és a lelket nem keverném össze .. de ha mégis, a kérdések akkor is fent állnak .. attól, mert más nevet kapott, még ugyanúgy nem tudunk válaszokat adni a megannyi kérdésre ..
Naplózva

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #831 Dátum: 09 aug 25, 19:41:32 »

nos nem tudom hogy van pontosan, de valami hasonló: "A világunk talán egy távoli galaxisban élő fiatal élőlény elrontott házifeladata."
Naplózva
Matetsu.
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

1 :)

« Válasz #832 Dátum: 09 aug 25, 19:47:10 »

..mert jön a ''melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás?'

A dínók nem tojtak tojást? Pirul Én mindig ide lyukadok ki,de ezt hagyjuk mert, úgy is vita lenne xD Am csak ennyit akartam nem szeretek vitázni ^^
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #833 Dátum: 09 aug 26, 16:23:43 »

Sőt vérfarkasok és vámpírok is.  Mosolyog

De szerintem nincsenek  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 16:26:49 írta Slane » Naplózva
Miroku
VIP

« Válasz #834 Dátum: 09 aug 26, 16:32:19 »

nincsenek szellemek, csak azon száműzött lelkek, amik arra van kárhoztatva, hogy az ürességben éljék le az életüket étlen, szomjan, amíg a halál el nem választ ..
kicsit olyan, mint a bannolt lelkek .. de ez már egy másik epizód .. kacsint
Naplózva

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #835 Dátum: 09 aug 30, 18:15:48 »

Szerintem... az ötödik elem neve: Lilu (furcsa, hogy senki se találta ki mégXD) (Gabor-sama: visszaolvasva a hszeket... pár napja én is azt mondtam anyámnak, hogy két pont közöt a féregjárat a legrövidebb útO.o... nem nézünk túl sok CSK-t?)
Nos nekem az öt elem a víz, föld, tűz, levegő és egy, ezektől független energia, lelki energia ilyesmiXD
Néhol a szelet sorolják a négy alapelem közé, de ezt nem tartom értelmes dolognak, mivel a szél=mozgó levegő

fél-off:
ZPM, az ősök használták tartós duracel helyett, mely egy elkülönített sub-téridőből nyeli az energiát
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #836 Dátum: 09 szep 28, 17:00:46 »

A dínók nem tojtak tojást? Pirul Én mindig ide lyukadok ki,de ezt hagyjuk mert, úgy is vita lenne xD Am csak ennyit akartam nem szeretek vitázni ^^

Én ezt az egész tyúk vagy a tojás dolgot mindig is egyértelműnek tartottam, ha a konkrét példát nézzük, biztos hogy a tojás volt elöbb mert tyúk kelhetett ki egy másik lény (ős) tojásából, de csak úgy a tyúk nem születhetett tojás nélkül, legfeljebb ha valamilyen érdekes állat petéjéből lett, amit azért nem tudok elképzelni mert akkor a tyúknak is petével kéne szaporodni, mert ilyen nagy változás nem hiszem hogy létrejöhet egy egyed ''alatt''
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Matetsu.
Kezdő Jounin
*

1 :)

« Válasz #837 Dátum: 09 szep 28, 18:32:40 »

Végre vki aki úgy gondolkodott mint ahogy én (: xD
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #838 Dátum: 09 szep 30, 00:11:40 »

Egy ismerőstől kaptam egy videót hogy nézzem meg, és szeretném ha ti is megnéznétek és véleményt írnátok az elhangzottakról. Biztos volt közületek aki már látta.

http://videa.hu/videok/tudomany-technika/david-icke-es-a-h1n1-figyelmeztetes-3fREswafl0h4zUrO
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Kaze
Osztag Vezető
*

« Válasz #839 Dátum: 09 szep 30, 01:34:33 »

Hmm erre nem szívesen mondanék semmit... de Rondar mondta h kivi a véleményünkre szal mondok...:

Nem kedvelem az össze esküvés elméleteket mert hasonlóan butítják a népet mint az életben fellelhető nagyobb dolgok mint: Média, politikusok, stb...
Ha nagyon akarnának népesség csökkentést mennének és megölnének több milliárd embert... erre lehet mondani h de ezt nem veszed észre... azt is meg tudják úgy oldani xD hány embert öltek már meg úgy h arról terjengenek legendák h háát nem is úgy történt hanem a kormány... meg mittomén...

Ha valamit el akarnak titkolni el fogják... ha ez így lenne akkor ez a video nem jutna ki... kb 1 nap és eltűnt volna minden nyom nélkül...

Téma más részéhez:
Oltások... hát igazából sok olyan oltás van/volt aminek elég sokféle más hatása is volt mint aminek kellene lennie... erre nem mondok olyat h rossz vagy jó... kémiai egyensúlyt megbontani a betegség is meg teszi... csak az durvábban... namármost ha kis dózisban megkapod akkor már termelsz ellenanyagot...
Kicsi korban támogatnám az oltásokat de pl felnőtteknek már nem... ott már szerintem annyira nem fontos... én eddig minden nagyobb "járvány"nál anélkül éltem túl O_o sztem mutáns lehetek O_o
Mondjuk ha máshonnan nézem akkor pici gyereknek meg nem feltétlenül kéne minden szemetet a szervezetébe juttatni... de ha értelmét nézzük én azt mondom inkább akkor mint később...

Ennyi voltam
Naplózva
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins