25 máj 21, 21:17:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 352881 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Slane
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

So long suckers! :)

« Válasz #480 Dátum: 09 jan 31, 18:41:40 »

Saphira, erre a válaszom csak ennyi

majd jön egy big-big asztredojida Mosolyog
najó asteroida ÍGY MÁR JOBB?
szal az jön, és bumm bele a FÖLDba

amúgy meg, ahogy elnéztem itt a nesönel dzsiográfikot abba azt mondták, hogy lehet, hogy a Hold majd eltávolodik nagyon a Föld től, és akkor felborul minden, és jönnek a nagy szökőárak meg satöbbi Mosolyog de én tényleg mostmár vészesen kevés időm maradt arra, hogy megtegyem ezt a 10m-t a boltig és kifosszam a TúróPöttyös készletüket.

Hm. Arról a National Geographicról beszélsz amelynek a műsorai abból állnak, hogy van egy oldalas mondanivalójuk, a többit meg úgy dúsítják fel, hogy minden jelenetet megismételnek? Tehát ezekről a kritikán aluli műsorokról beszélsz?  Mosolyog
Komolyan ennyire fáj az élet? Vagy nem tudom most mit tépi mindenki itt a száját, tisztelet a kivételnek, hogy azok a cúnya emberek elrontják a Földünket. Közben meg megy a jó hangzatos zene a hangszórókból és örültök a seggeteknek, hogy van egy lakásotok ahova letehetitek. Az ilyen fajta képmutatás azért már túl sok nem?
A túró rudi meg nem más mint egy néger hímtagja telepakolva a "túrójával"  Nyelvesít
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #481 Dátum: 09 jan 31, 18:44:17 »

boci... Neked az agyad helyén vannak pöttyök... Jó sötétek...

Gabesz: Világvége biztos, hogy lesz.  Mosolyog Ezt már az ókorban is tudta egy-egy okosabb filozófus... A kérdés az, hogy mikor, amit fel is tettél.  kacsint Hmm, de ha a világvégét úgy nézzük, hogy emberiség bukása, akkor én az elkövetkezendő 500 évbe helyezném be... Ha meg, mint a Föld - Vagy Nap - pusztulását, és a Földön lévő minden élet megszűnését, akkor 2-4 milliárd évre tippelnék.

Köszi, Slane.  Nevet
Naplózva

boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #482 Dátum: 09 jan 31, 18:49:51 »

Slane:
igen ezekről a műsorokról beszélek, figyu, nekem is kell enni valamikor, és mikor lemegyek, h egyek a családdal (nálunk így szokás) akkor ez megy a tévéba

am igen az élet fáj, meg azis hogy élek, am ne reméld, hogy velem tudsz úgy beszélni, mint egy normális emberrel, engem ezek a sértések nem hatnak meg, én sohasem leszek okos/komoly/normális, szóval erről lemondhatsz

és ...köszönöm hogy felvilágosítottál arról, hogy mit is rejt a csomagolás, így már bátran megeszem Nevet

Saphira:
Agyam...???? miről beszélsz te, nekem olyan nincs, ez csak mesterséges inteligencia prototípus, de ezt is a kukából szedtem Mosolyog

emellett megjegyezném, hogy a hülyeségem fertőző, eddig legalább 400 embernek átadtam akikkel találkoztam, de ez szerintem úgy ís hathat, mint egy számítógépes vírus, úgyhogy húzt fel a tűzfalad mert támadok
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 18:54:15 írta boci555 » Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #483 Dátum: 09 jan 31, 18:59:45 »

bocimál túlterhelődött a reaktor, és kényszerszünet...  Pojén

Na mégegy téma! Nevet

Aktuális egyenesen a híradóból:
Mért vannak olyan kretén emberek, emberek? Nem emberek hanem kétlábon járó humánok, akik ahelyett hogy 20 métert cipelnék a szemetet a kukáig, ahelyett a drága benzint pocsékolva elkocsikáznak 2 teckós szatyor szeméttel a 2 kilóméterre lévó erdősávhoz, és oda borítják a szemetet? Mert az ilyet nem értem...  Neeem
Mi értelme van kihordani mindenfelé a határba, ha a szemétszállítók is elviszik?

>Ja és a legfontosabb:
A májam vagy a vesém döglik be hamarabb a teckós energia italtól? És kábé mikor?
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 19:01:54 írta Gabesz » Naplózva
boci555
Jounin
*

« Válasz #484 Dátum: 09 jan 31, 19:08:31 »

nemtom, én nem szeretem a szemetelőket, főleg nem azokat, akik a tecsóba járnak szemétért Mosolyog

kérdésedre a válasz>>>
a májad és kb
5
4
3
2
...
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 19:09:11 írta boci555 » Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #485 Dátum: 09 jan 31, 19:32:13 »

én meg azokat a szemetelőket nemszeretem, akik oda hordják a szemetet az erdőbe, ahol a haverjaimmal bicajozni szoktunk,  és akkor  ott egy zsák szemét és és már nemtudok megálni és  és rámegyek,  a zsák szemétre és nekimegyek egy fának, és meghalok , mert a s*ggfej nem bírta kidobni  Pojén

persze a szemetelésben az se jó hogy egyálltalán nem szép az erdő közepén egy szemétkupac,
de még frisek a nyári emlékek ikszdé

am meg én se értem ezeket... mert ott a konténer...beledobom a szemetet... jön a nyagy büdös autó, és elviszi és ennyi
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 19:33:05 írta atka94 » Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #486 Dátum: 09 jan 31, 19:44:56 »

[A túró rudi meg nem más mint egy néger hímtagja telepakolva a "túrójával"

ezt se eszek töbebt  :S ikszdé

megjegyzem boci555 lehet hogy "Olvass utána" szerepelt ott de akkor meg azért mert megunták az értetlenjedésedet.
A világ nagy részény vannak visztisztító üzemek mint ahogy nálunk is ezek pedig nem nagy ráfordítással könnyedén átalakíthatóak úgy hogy kiszűrjék a sót.

boci ha csak azért jössz ide hogy " engem ezek a sértések nem hatnak meg" féle kommentekkel idegesísd az emebreket akkor légyszives állj le mert itt nem hiszem hogy egy ilyen topicban ezzel kellene foglalkozni.

Világvége(itt gondolom csak az emberiség végre célzol):
nem tudom. de egyben biztos vagyok azok az eseméynek amik most történnek a földön nem ehez vezet.
Lehet hogy emberek milliói halnak majd meg az árvizekől és rengetegen a szárasságtól. de Lessznek emebrek akik olyan helyen élnek ahol ez nem következik be és ezek az emebrek tutira észheztérnek és rendberakják a földet annyira hogy élni tudjanak. AZ hogy utána megint midnen ebben az irányban fog folytatódni eshetőség.  de én is oyaln 500-600 év köré tenném.

Slane képmtatás?
soha egy ku*va papírt (és egyéb hulladékot) nem dobtam még kukán kívülre. ha csak a falu másik végébe kell elmennem gyalog megyek vagy kerékpárral. nem szennyezem a környezetet azzal hogy oidáog is kocsival megyek jah és ha az időjárás engedi még suliba is kerékpárral megyek pedig majdnem 20 km(ez lehet nem sok de egyesek 1 Km re is kocsiba szálnak).
Naplózva
Csillám
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #487 Dátum: 09 jan 31, 19:57:00 »

Hát ha már egyszer volt a világ kezdete, amit egyes tudosok az ősrobbanásnak tekintenek mások meg másnak Nevet Akkor biztos lesz világ vége. De szerintem az hogy a földnek vége vagy az emberség kipusztul vagy meghal a nap az nem a világ vége. Szerintem ez nagyobb szabású, itt arra gonolok hogy sokan mondják hogy több galaxis létezik. Na ha mind eltünne az lenne szerintem a világ vége.
Naplózva

"...ti mentetétek meg a létezésem..."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #488 Dátum: 09 jan 31, 20:26:45 »

Idézet
ha az időjárás engedi még suliba is kerékpárral megyek pedig majdnem 20 km(ez lehet nem sok de egyesek 1 Km re is kocsiba szálnak).
Hát nálam a 6 km a lélektani határ... 6 km távra gyalog vagy bringával elmegyek szívesen, mert szwretek sétálni, bringázni, de annál messzebb csak kocsival.. Dögöljek meg, de bokasüllyedéssel, és rossz térddel ne gyalogoljak, meg biciglizzek, mert az nálam általában úgy 6 km után szenvedés...
De nem vok grínpíces, szóval nálam egy kis környezetszennyezés belefér...
(Ami csak és kizárólag a káros gázkibocsátásra korlátozódik.. Szemetelés és minden más egyéb kizárva)
Naplózva
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #489 Dátum: 09 jan 31, 20:36:51 »

Dave nem is neked írtam azt, szal örülök neki, hogy a kukát használod de nem érdekel.  Hümm-hümm Egyébként nem is ebben a témában írtam, szal köze nem volt a szemeteléshez. Felötlött bennem, hogy te mégis mi a francot olvastál?
Naplózva
boci555
Jounin
*

« Válasz #490 Dátum: 09 jan 31, 20:42:34 »

nekem 10 km-re van a suli, és nem megy busz, és nincs autónk, szal mindenképp bicajjal megyek
most megmagyarázom: tudod(á dehogy tudod) én születésemtől kezdve hülyeségeken nőttem fel, szóval a hülyülés a véremben van, ezen nem tud változtatni már senki sem(ó mily kár Szomorú ), és amikor nagyon elememben vagyok, akkor túlzásba viszem a hülyéskedést, és ebből mindig bajvan mert sok embert megbántok.
Ugy gondolom ez most is így volt/van. És amikor ezt írom, akkor azt senki sem hiszi el. Megértem őket, téged.
Viszont így van.
Na ennyi.
de arra a túrórudisra mit mondhatnék most tényleg mondd már el!
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
Slane
Osztag Vezető
*

« Válasz #491 Dátum: 09 jan 31, 20:50:34 »

Mégis kit bántottál meg? Csak azokat az ostobákat, akik ennyire komolyan veszik az internetet, hogy megbántódnak attól ha egy fórumon kiosztják őket.
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #492 Dátum: 09 jan 31, 21:05:15 »

Slane azt csak erre a felszólalásodra írtam:  

Vagy nem tudom most mit tépi mindenki itt a száját, tisztelet a kivételnek, hogy azok a cúnya emberek elrontják a Földünket. Közben meg megy a jó hangzatos zene a hangszórókból és örültök a seggeteknek, hogy van egy lakásotok ahova letehetitek. Az ilyen fajta képmutatás azért már túl sok nem?

és példákkal szerettem volna igazolni hogy én megpróbálok úgy élni hogy a lehető legkevesebb kárt okozzam a természetnek vagyis  nem csak képmutatás. és különben is Gabesz hozta fel a szmetelős dolgot ebből maradt meg bennem...

boci csak azt nem értem ha tudod magadról hogy iylen vagy és nem tudsz "komoly" dolgokról komolyan ebszélni akkor miért jössz be egy iylen topicba?
én is hülyeségeken nőttem fel mégis tudok értelmesnek tűnni...

És itt még senkit nem bántottál meg szerintem.  és ahogy Slane mondja csak az ostobákat tudod megbántani.
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 21:05:51 írta Dave90 » Naplózva
boci555
Jounin
*

« Válasz #493 Dátum: 09 jan 31, 21:45:39 »

akkorjó minden tisztázva, mindenki boldok örül a világ!
Ha közkívánat, akkor ide se tugom az orrom.
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #494 Dátum: 09 jan 31, 21:50:47 »

Hát ha már egyszer volt a világ kezdete, amit egyes tudosok az ősrobbanásnak tekintenek mások meg másnak Nevet Akkor biztos lesz világ vége.

Basszus, esküszöm próbállak megérteni, helyenként ignorálni, de kérlek, őszintén, magyarázd már el, ezt hogy a halálba gondolod? Félelmetes ám ez a logikai menet -.-'

Úgy néztem be ide, hogy ez egy értelmes topic gondolkodó emberekkel, de Istenem...olyan dolgokról megy itt a "beszélgetés" , amik:
a. milliószor ki lettek már tárgyalva
b. fölöslegesek, hisz általában a "beszélgetések" végén nem születik konklúzió, semmi haszna nincs a dolognak, komolyan csak tépik a szájukat az emberek. Vagy ha egyikőtök is komolyan elgondolkozott azon, hogy Randomjózsi a kuka mellé dobja a szemetet, és hogy ezzel milyen folyamatokat indít el, ami az élet különböző területeire ilyen és ilyen kihatással lesz, nos, akkor elnézést kérek...

Más téma, talán kicsit "filozófiaibb"
Nem rég fejeztem be Dosztojevszkíj Bűn és bűnhődés című regényét. Magáról a könyvről most nem mondanék véleményt,van saját topicja, meg nem is erre térnék ki, viszont olvastam róla pár értelmezést, illetve vele kapcsolatban született gondolatot. Az egyik igen érdekesnek hatott, idéznék:

"A hazugságot szeretem, a hazugság az ember egyetlen kiváltsága a többi élőlény felett. A hazugság vezet el az igazsághoz! Hazudok, tehát ember vagyok. Egyetlen igazságot sem fedeztek fel úgy, hogy előbb 14-szer, vagy 114-szer ne hazudtak volna. És ez tiszteletre méltó alapjában véve..."

A véleményetekre lennék kíváncsi ezzel kapcsolatban, ki hogy látja a dolgot: miért hazudik az ember, egyáltalán miért ember, az ember, mitől válik azzá, meg még amik ezzel kapcoslatban felmerülnek bennetek...

« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 22:44:42 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins