25 máj 21, 21:26:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 352887 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #465 Dátum: 09 jan 31, 17:11:45 »

Nem, mi vettük a viccet. Csak te nem tudsz viccelődni. De hát, ha Pöst megyédben ez viccnek számít, akkor hajrá... Különben meg Bin Laden...

Igen, süt belőle az irónia... a megfogalmazásból nekem inkább csak a nyelvtantudás süt.  Mosolyog És mi is csak ironizáltunk végig. Nem veszed észre?  Hmm? Pedig süt a hsz-ekből az irónia.

Csillám neked meg egy szavadat sem értem. Bin Laden miért küldene a magyaroknak atomot? Mi közünk van hozzá, ha él még (ami elég kétséges) akkor nem egy légypiszokkal a térképen fog foglalkozni.

Figy, ha a Magyar történelmet nézzük, akkor szerintem minden lehetséges. x"DDD Bármi is lesz, mi szokás szerint nagyon megszívjuk. :'DD Persze itt nem a Bin Ladenes atombombára gondolok... Hanem ezt úgy összességében mondom.  Lesütöttszemek Furcsa mód a Gazdasági válság miatt is mi könyörögtünk kölcsönért...
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 17:12:35 írta Saphira » Naplózva

boci555
Jounin
*

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #466 Dátum: 09 jan 31, 17:21:30 »

Előre szólok, hogy komolyan beszélek, talán életemben először (most nincs kedvem a viccelődéshez Nevet) és lehet egyes megjegyzéseim sértőek lesznek egyses személyek számára, amiért előre is bocsánatot kérek, és megértem, ha ezek után nem fogtok szeretni, és csak a rosszat kívánjátok nekem. Ez van.Senki sem gondolhatja mindenről ugyanazt mint a többi milliárt ember.

__________________________________________________________________________________________________
:)jaj deszeretem, mikor ebbe a topicba olyanokat írtok, hogy olvass utána...itt az a lényeg, hogy kifejtsd a véleményed, nem másnak az okoskodásaira vagyunk kíváncsiak, hanem arra, hogy NEKED mi erről a véleményed. Mosolyog

és van annyi energiám, hogy mégegyszer leírjam, hogy semmi van, mert miért adnánk olyannak nevet, ami nics, sőtt, honnan a francból veszed, hogy nincs, itt elmondom azt is, hony lehet, hogy nincs(számomra van).

Aztán olvastam még itt 1 olyat, hogy milyen kevés édesvízünk van... ami szintén egetrengető baromság, ha ránéznél a FÖLD térképére, megnézi pici szemecskéjével, a térkép alján és tetején most még találsz 2 nagyon-nyagon nagy fehér foltot, ami azt jelenti, hogy ott jég van. Nomár most ha ott jég van, akkor abba nagy valószínűséggel víz található, és ezt is elmondom neked, hogy ott mind édes víz van. Úgy ahogy a nagy-nagy hegyek tetején is.
Mellesleg, ebbe a 21. századba, ahol most elvileg élsz, ott már rendelkezünk olyan technikával, amivel a sós vízből kiszűrjük a sót, és édes víz lesz belőle.

Ezenfelül most már tágítom a kört az emberiségre, ha valaki megszületik, azt tanítják, magától szinte semmit sem tud egy gyerek, ezért amíg nem hibázik, addig nehezen fogja fel a rossz dolgok súlyát.
Az emberiség csak pusztítja a földet, ez látható/érezhető és mindenki tudja, eddig senki sem sejtette, hogy az emberiség fejlődését szolgáló dolgok az emberiség élőhelyét, a FÖLDET pusztítják.
Ez így van, eddig 1 olyan fejlesztés sem volt, ami a FÖLD-nek előnyös lett volna. Csak pusztító jellegű fejlesztések voltak, és pár olyan próbálokzás, ami a sok pusztító fejlesztést próbálja ellensúlyozni.

Ebben ÉN is benne vagyok, és TI is, minden EMBER.
__________________________________________________________________________________________________
Ennyi lenne ami itt hirtelen eszembe jutott, és megint elnézést kérek azoktól/attól akit/akiket megbántottam. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 17:25:16 írta boci555 » Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #467 Dátum: 09 jan 31, 17:30:20 »

Boci555

Igen 2 kis fehér volt. Csak tudod az a baj, hogy egyre kisebb lesz! Az oké hogy innen lehetne vizünk, de milyen áron? Azon elgondolkozhatnál. Megjegyzem szándékosan van mindenhol 1% említve és odaírva hogy +a 2 pólusi jégtakaró...  A nagy-nagy hegyekről meg szerintem kár beszélni! Majd pont onnan lesz vizünk, ugyan már! Ja és, lehet hogy van ilyen sósból édes csináló. De mikorra jutunk el odáig, hogy ezt mindenhol alkalmazni fogják? Illetve attól, hogy a sót kiszűrjük, nem lesz édesvíz...

Viszont a semmi-s témába lehet, hogy igazad van: Mert a semmi mégiscsak egy dolog ami ugyan nem létezik, de mivel van neve így hát...! nem tudom megfogalmazni. >.<# De szerintem erről sokat vitatkozhatnánk... 

« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 17:34:14 írta Rachet » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #468 Dátum: 09 jan 31, 17:31:45 »

Igen, a sarkokon jég van. Sós vízből is kinyerhető a só, hogy édesvíz legyen. Ez mind véghez vihető nagyon nagy költségekkel. Ezt minimum ötvenszer fejtettem ki ezen a fórumon... Már nincs erőm leírni még egyszer. Ha pedig a sarkokon lévő (olvadó) jeget akarod arra használni, hogy kinyerd belőle a vizet, akkor valószínűleg a felmelegedés mértéke megtöbbszöröződik, ugyanis a sarkokon lévő jég hűti a tengereket. Ha azt mind az ember pofájába tömnénk, hogy idd meg, elég nagy "bűnt" követnénk el újra a Földdel szemben... Amúgy sem tudták még megoldani az emberek azt, hogy azt a sok jeget tudják édesvízként hasznosítani. Amúgy meg mint már mondtam, mind a költségeken múlik... Ha akarod, akár a Wc-den lehúzott vizet is újrahasznosíthatod és megihatod... Ha van rá pénzed.

Utolsó bekezdésedhez hogy jött ide a hibák súlya ás a tanulás?

Értem, hogy az egész emberiséget hibáztatod. Mert az egész emberiség hibás... Te is, ők is és én is. Mert valójában attól, hogy ezen a nemzedéken csattan az ostor, nem csak mi vagyunk a hibásak. Már az ókori Rómában is rengeteg kárt okoztak pásztorok, favágók és a történelemben számtalanszor előfordult, hogy az emberiség hibájából népek tűntek el, mert például a tenger elmosta a partokat a sok fakitermeléstől. Ez nem új keletű dolog... Viszont valószínűleg nekünk, és az elkövetkezendő 150-200 év embereinek kellene megállítani ezt a folyamatot... Bár saját meglátásom szerint ez úgy sem sikerül. Végül is szinte minden tettünk szennyezi a Földet.
Naplózva

Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #469 Dátum: 09 jan 31, 17:35:59 »

A véleményem kifejtettem ha ezt nekem céloztad. Mivel egyetértek azokkal akik ezt mondták. Amit mondasz az meg nonszensz, te is mások okoskodását szónokolod, csak a saját elképzelésedbe ülteted. Mivel már szinte minden fel lett fedezve, körül lett határolva így csak mások véleményeit gyúrhatjuk össze sajáttá, de attól még azok többnyire mások véleményéből áll.
A véleményed arról, hogy az ember csak pusztítja a földet, az is sokak véleménye, így én is előrukkolhatok, ilyen baromsággal, hogy ne mások véleményét add elő. Tudod először át kell gondolni mivel rágalmazol, aztán írni mert könnyen lehet, hogy besülsz.  Mosolyog De egyébként jól csinálod, a hszed okosan fel van építve.
Azt nem bírom, mikor olyanok szónokolnak, hogy mekkora szar az emberiség akiknek sokakhoz képest ki van nyalva a seggük, a szüleiknek rendes állásuk van (nem azt mondtam hogy kva jó), nekik is, jó sulikba jártak, majdnem mindent megkapnak amit szeretnének. Tudom mert ilyen voltam én is de ebbe bele se gondoltam, de aztán rájöttem, hogy inkább csak objektíven érdemes ilyenekről beszélni, mert nem fair másokkal szemben. Szar a világ? Tedd jobbá or gtfo. Vagy öld meg magad és akkor talán te is bekerülsz a Darwin-díjasok hosszú sorába.  Mosolyog Örüljetek, hogy éltek és van a lábatok alatt föld.
Naplózva
Csillám
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #470 Dátum: 09 jan 31, 17:47:52 »

Hát na.....

Slane / valószinüleg életembe elöször és utoljára írom ezt/ olvass vissza mert pont nem, nem egy negatív vélemény kaptám már azért mert nem droidként szajkozom amit a másik mond hanem eltérő véleményem van szinte mindenben. Igen van amikor egyetértek valakivel de általában hozzá füzöm azt hogy valahol még is más véleményen vagyok és kifejtem.
A víz témához meg hogy a sarki jégsapka bár édes viz ami elolvad belőle sósbe kerül. Méretéhez képest bár kicsit olvad de az még is évente centikkel emeli a viz magasságát ami miatt egyesek szerint nagy területek fognak viz alá kerülni, sósból lehet édeset csinálni de nagyon költséges időigényes és nem jó minőségű. És a végére a vizkörfogásban van így soha nem fog teljesen elfogyni. Igaz csökkenthet a víz készlet de olyan radikálisan nem hogy az eberiség kihajon mert vele együtt a növények és az állatok és a bolygó is kihal, ezt pedig a bolygó önregenáló funkciói nem hagyják majd.
Naplózva

"...ti mentetétek meg a létezésem..."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #471 Dátum: 09 jan 31, 17:53:18 »

A víz körforgásban van igen, de ha beleengedsz rengeteg olajat és szennyvizet - ahogy az emberiség - hidd el, hogy befellegzett a körforgásnak. Vagyis körforgás lesz, csak éppen ónos eső hullik majd a kis buksidra. Azt pedig nem biztos, hogy olyan nagy kedvvel fogod fogyasztani...

A Gangesz is kiszáradásban van, most már sírhatnak az Indiaiak is a szent folyójukért... Meg majd az Indusért is...
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 17:54:02 írta Saphira » Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #472 Dátum: 09 jan 31, 17:55:30 »

Boci555
amikor ebben a topicban olyat írnak hogy olvass vissza azt azért teszik mert azt a dolgot már kibeszélték. leírtáj a véleményüket a dologgal kapcsolatban és ha az érdekell olvass vissza. ha pedig saját véleményed van vele kapcsolatban akkor azt írd le ennyi. egyszerű logika...xD

Ahogy azt pedig előzőleg kifejtették réges régóta "pusztítjuk" a földet. és már az első belsőégésű motoroknál is vitákat kavart a környezetszennyezés de nem tett senki semmit és aki most tehetne érte valamit az sem tesz érte semmit.(mert sokba kerülne)
Naplózva
boci555
Jounin
*

« Válasz #473 Dátum: 09 jan 31, 18:03:44 »

nem az olvas vizza szövegre mondtam, ehez már tényleg nem tudok mit fűzni, az olvass utána, az nem azt jelenti, hogy olvass vissza, legalább is nekem nem

és szerintem ha már minden édesvíz, mármint ami víz elfogyott, addigra már a fejünkhöz lehet kapni, hogy b@sszus nincsvíz, akkor a vízért folyik majd a harc, nekem végül is tökmindegy a föld úgyis elpustul, én addik több milliárdszor meghalok, szal ilyen szempontból nekem mindegy mi lesz, mert ami most van, az nekem rohattul kényelmes. gondolom ezt gondolhatja a többi ember, amúgy nemtudom Nevet
amúgy is az ember találmányai teszik tönkre a földet, jön egy világháború, akármelyik percben, és késsz, vége.
minden esetre most még van Pöttyös Túrórudi a boltban, és ameddig ez a helyzet fenn áll, addig az én létem biztosítva van! Nevet Nevet Nevet Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 18:04:39 írta boci555 » Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #474 Dátum: 09 jan 31, 18:06:31 »

Nem hiszem, hogy a Föld elpusztulna...  Ha megállna a magja, vagy esetleg felrobbanna a Nap, akkor is "csupán" kihalna róla az élet, és a Marshoz hasonlóvá válna. De nem pusztulna el. Mondjuk... Ha hiszünk Nostradamusnak. x"D Bár ő is a Marsot gyilkolta le.. Meg a Napot. :'DD
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #475 Dátum: 09 jan 31, 18:10:59 »

Nah... Írta valaki hogy az édesvíz sok van, ami valójában kevés... De arról még nem írt senki, hogy az emberiek csak egy nap alatt mennyi vizet szlapálnak el, és szennyeznek be... Rengeteget... Sztem nincs értelme ezen rágódni, mert a felasznált édesvíz is öntisztul valamennyire a földben, de ugyanannyit haza is vágunk.. Van egy bizonyos körforgás... Ami igaz kezd eldőlni rossz irányba... Egyre több a szennyvíz, és egyre szennyezettebb, ami nm bír megtisztulni... Mint például 20 éve volt annyi arzénes vízterület Magyarországon, mint amennyi arzénmentes van most..
És még valami... Írta valaki hogy fel lehetne használni a jégsapkákat ivóvznek... Ugyanot tartunk akkor mint a csapvízzel, mert már abban is szennyezett a hó, jég...
De abban Saphi is téved, hogy drága lenne a tengervíz tisztítás, ugyanis már most tisztított víz kerül a csapokba néhol... Szerimtem most már lehet szenvedni sokat már nem lehet javítani az állapotokon... Ezek a folyamatok anyira nagyszabásúak, hogy visszafordíthatatlanok...
Na jó visszaolvasva elég zavaros, de hátha megérti/félreérti valaki...
Naplózva
boci555
Jounin
*

« Válasz #476 Dátum: 09 jan 31, 18:12:51 »

Saphira, erre a válaszom csak ennyi

majd jön egy big-big asztredojida Mosolyog
najó asteroida ÍGY MÁR JOBB?
szal az jön, és bumm bele a FÖLDba

amúgy meg, ahogy elnéztem itt a nesönel dzsiográfikot abba azt mondták, hogy lehet, hogy a Hold majd eltávolodik nagyon a Föld től, és akkor felborul minden, és jönnek a nagy szökőárak meg satöbbi Mosolyog de én tényleg mostmár vészesen kevés időm maradt arra, hogy megtegyem ezt a 10m-t a boltig és kifosszam a TúróPöttyös készletüket.
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 18:18:38 írta boci555 » Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #477 Dátum: 09 jan 31, 18:34:19 »

Saphira, erre a válaszom csak ennyi

majd jön egy big-big asztredojida Mosolyog
najó asteroida ÍGY MÁR JOBB?
szal az jön, és bumm bele a FÖLDba

Neked mi bajod van?  Hmm? Nem kell ordibálni...

Gabesz, igen igaz, hogy sok helyen már megtisztított tengervizet használnak az emberek. Főként a szárazabb vidékeken, ahol nem nagyon lehet mást elérni. De mégis csak macerás, drága és energiaigényes akkor is... Ezt mindenki tudja. Attól, hogy már 2 milliárd ember rászorul arra, hogy megtisztított tergervizet igyon, attól még nem lesz olcsóbb. Csak éppen szükséges.
Naplózva

boci555
Jounin
*

« Válasz #478 Dátum: 09 jan 31, 18:38:31 »

figyu, ha már csak 1 embernek lesz elég pénze ahhoz, hogy ezt megtisztítsa, akkor mindenki megöglik hmm?

és meghibbantam, csak annyi a bajom, amúgy jólvagyok, még egy percig kibírom pöttyös nélkül... Be van tépve
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #479 Dátum: 09 jan 31, 18:39:32 »

boci.... lol...

Saphi az akkor már mindegy lessz hogy drágább vagy nem, mert vagy lessz, vagy nem..

Végszó:
Nem olyan rossz a helyzet mint azt a Grínpíc állítja, de azért nm valami fényes...

De szerimtem ezt már nem lehet ragozni...

Új téma:
Mi a véleményetek a világvégéről? Szeriintetek lessz? És ha lessz milyen lessz, és mikor? Jó kérdések, tessék adott a téma!  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 31, 18:40:52 írta Gabesz » Naplózva
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins