25 júl 20, 04:37:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 138
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Minden ami tudomány  (Megtekintve 384467 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Slane
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

So long suckers! :)

« Válasz #300 Dátum: 09 jan 14, 16:55:28 »

Ja annyira erős, hogy már majdnem kamu.
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #301 Dátum: 09 jan 14, 18:04:40 »

Úgy érzem, hogy nagyon zsír hangulatban vagy x)

Keresek valami indexeset megint.
Hm-hm...
hmm...

http://index.hu/politika/bulvar/szoulutcasep/?main&rnd=973 : OOOOOOO - bár tudom, ez nem épp természet téma. Csak akkora szájtátós, h hihetetlen.

At last találtam egy jó oldalt: http://kornyezetvedelem.net/
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Slane
Osztag Vezető
*

So long suckers! :)

« Válasz #302 Dátum: 09 jan 14, 18:13:50 »

Az első link nem nagy kunszt,van olyan munka ahol nem az ész hanem az erő kell, vagy a különböző testi tulajdonságok. Ha egy 50 kilós fizikus odamegy a rakodókhoz ott sem veszik fel.
Második meg: csak környezetvédelmet ne  Neeem

Jó hangulatban vagyok, nem értelek.  Hmm?
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #303 Dátum: 09 jan 14, 18:25:03 »

Ettől függetlenül ez még nem általános, hogy túlképzetten fizikai munkát válasszon valaki. Igaz, egyre inkább az lesz.
Na meg ott van a pénz is. Vagyis ez is változik. Persze nem nagy kunszt, mert hasonlókról már hallottunk. De azért az a négyszázezer mégiscsak négyszázezer.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #304 Dátum: 09 jan 14, 23:24:19 »

Ez a video a legjobb http://www.youtube.com/watch?v=5NvDhNZNSBk&eurl=http://kornyezetvedelem.net/ Nevet ott volt az oldalon amit linkeltél.
Amugy azt nem értem mi miért nem tudunk telepiteni az országban szélerőműveket, meg vízerőmüveket meg napelemeket Nevet
Most nem reklámnak szánom a kövi oldalt hanem az hogy milyen olcsó, simán tudna még egy gazdag ember is venni ilyen szélturbinákat Nevet http://www.permanent.hu/szelgenerator.php
a napelem meg még olcsobb  >.<#
Mennyi jó ötlet hova lehetne a napelemeket rakni http://hu.wikipedia.org/wiki/Napelem  a képeket nézve ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 14, 23:25:59 írta wolf » Naplózva
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Chokolate Sisters fele

« Válasz #305 Dátum: 09 jan 15, 09:21:28 »

Nekem lenne egy felettéb fura kérdésem. Kéretik nem leszőkézni!!!!

Kérdésem: Az a lány, aki elájul a vér látványától, az a havi vérzésére is így reagál?  Hmm?
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #306 Dátum: 09 jan 15, 13:22:57 »

Hát ezt inkább a Csak csajok topicban kéne megvitatni, mert a fiúk előtt nem illik erről beszélni. Vagy csak én vagyok szörnyen konzervatív, mert ezt már hallottam párszor Nevet De egyébként a válaszom: nem.  Nevet Én nem bírom a vért, teljesen rosszul leszek tőle és hányinger fog el, minden elsötétül stb... De abban a bizonyos időszakban semmi gondom nincs.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #307 Dátum: 09 jan 15, 14:25:35 »

Igen ez szörnyen konzervativ hozzáállás. A mai világban ahol a tabu egy kihalófélben levő dolog ott egy ilyen kérdés mindenkit érdekel. Az én csládom 85% nő. Ez néha előny néha hátrány. De azt tudom hogy bizonyos kérdésekben férfitársaim néha igen csak tájékozatlanok.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #308 Dátum: 09 jan 15, 15:08:08 »

Nem tom,sztem ez téynleg elég konzervatív hozzáállás,mivel az a fiú,aki emiatt elszörnyedve elrohan az északi sarkig,az vagy megjátsza magát,vagy nem is tudom..... Én mondjuk "művelt" vagyok az ilyne témákban,lévén elég sok lány barátom van....
A kérdésre a válasz: Nem tartom valószínűnek,bár érdekes kérdés Nevet
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #309 Dátum: 09 jan 15, 18:34:47 »

akkor nekem egy ehez kapcsolódó, és elég kézenfekvő kérdésem lenne.
egyálltalán miért lehet undodrodni, félni, vagy elájjulni a vértől? A vér jó Nevet tele van vele a testünk, ráadásul olyan szééép piros *___* ikszdé
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #310 Dátum: 09 jan 15, 18:43:15 »

Azért mert a tested ösztönösen reagal ara ha a sajat vered folyik ki belöled ami kismenyniségnél még elviselhetö de aki kicsit vérzékenyebb az mar kis mennyiségnél is rosszul érzi töle magát. Pl. ha az orrod eltörik és ömlik a vér belöle nem azért szédülsz mert akkorat kaptal hanem mert veszted a véred és látod.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #311 Dátum: 09 jan 15, 18:46:17 »

ja felfogtam Nevet de én olyat is láttam már aki egy csepp vértől is fél
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #312 Dátum: 09 jan 15, 18:56:32 »

pl verának nem szabadott mutatnom nekem mikor vérzett az ujjam pedig az tényleg csak semmiség volt azt se tom hogy történt
hmm nem tom én nem értem hogy lehet rosszul lenni a vértől én csak max akkor vok rosszul ha én vérem de akk is csak ha többet vesztek pl vérvételnél széd0Řlök nem azér mer fáj vagy vér hanem mert kell idő szervezetnek h helyreáljon
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #313 Dátum: 09 jan 15, 19:01:13 »

Hát nemhiszem hogy az az 1 dl vér olyan sokat számítana. nekem pl vérvételnél sincs semmi bajom habár 1 szer mellészúrt az a rohadék orvos és 1 napig nembírtam mozgatni a karom, de amúgy semmi.

Na az meg a másik, hogy van aki attól is rosszul van, ha nem a sajét vérét látja
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #314 Dátum: 09 jan 15, 19:08:11 »

Vérvételnél te mar elmultal 18 ? Mert majd véradason mond azt h nem szédülsz ikszdé..
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 138
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins