atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #315 Dátum: 09 jan 15, 19:17:45 » |
|
hát nem  de gondolom ez elég nyilvánvaló. ámúgy én most arról az 1 dl vérről bezséltem, nem arról az 1 literről amit véradáson vesznek le 
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" " 
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #316 Dátum: 09 jan 15, 19:24:09 » |
|
Én orvosnak készülök bíroma vért nagy mennyiségben is. A nőknek amióta van emberi faj vagy már embernek nevezhető emberelőd ugyanúgy működik a szervezete. A természet úgy alakította hogy a lányok havija kívül esik mindenféle vérfóbián. A természet mint mindig nagyszerű és csodálatos.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
kotosy
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #317 Dátum: 09 jan 15, 23:43:12 » |
|
Huh, vér? Érdekes... Én úgy vagyok vele, hogy ha látom, hogy más vérzik azzal nincs bajom. Tőlem fröcsöghet is a vére attól nem leszek rosszul  Viszont ha a saját véremről van szó, pl. vérzik az orrom hipp-hopp beszédülök és ha nem ülök le összeesek...  Vérvétel = Ájulás  Ezzel csak én vagyok így vagy mindenki vagy irtózik vagy nem a vértől...? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #318 Dátum: 09 jan 15, 23:45:50 » |
|
Hát nem tom én pl Szeretem a vér látványát még a sajátomét is olyan szééép színe van xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #319 Dátum: 09 jan 15, 23:50:47 » |
|
Öcsém is ájulós fajta. Én meg orrvérzős és néha eltüntetek egy 100as csomag zsepit mire eláll az orrom vére és még csak nem is szédülök. De ezt embere válogatja. És igen én is szeretem a vérnek azt a szép mélypiros ízét. Apropó vér vannak olyan "vámpírkóros(pszihológia értelemben)" Emberek akik igénylik a vért. Önkéntes véradókat keresnek akiktől vért vesznek majd pohárból megisszák. (NEM VICC) És full normális életet élnek. A vér ráadásul roppant egészséges (ha egészséges embertől veszik) Tele van a szervezet számára fontos anyagokkal. Az emberk még ma is esznek véres Staeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #320 Dátum: 09 jan 16, 08:46:30 » |
|
Véééér  --- Hehe. Én szeretem a vért. Nem zavar, ha más vérzik. Viszont, ha ehhez társul egy ronda nyílt seb, fityegő bőr, kiálló csont, vagy bármi, ami NEM NORMÁLIS, akkor hagyjon az illető, mert kap egy másik olyat - vagy inkább símán ott hagyom elvérezni. Amúgy a deformált dolgok nagyon szörnyűek. Volt aki a szemhéját felhúzta és csak a pillái látszottak felül és kidüllettek a szemei és felé fordultam és utána sikítva leguggoltam háttal, hogy azonnal csinálja vissza és soha többé ezt! Iszonyú!!! Vérvételkor - és nem véradáskor! - elájulok, látomásom van, belecsúszok a tűbe és 3 hétig színpompás a karom.  Ezen eset óta tű hozzám nem érhetett xD Nem fogok vért adni, csak ha egy napos ágyban pihi lehet utána, de az ilyen véradó rendezvények nem épp 24 órásnak tűnnek.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #321 Dátum: 09 jan 16, 09:02:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #322 Dátum: 09 jan 16, 09:11:10 » |
|
Igazából csokiért lehet, érdemes lenne a szenvedés.  De csak ipari mennyiségűért 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #323 Dátum: 09 jan 16, 13:04:17 » |
|
Az ilyen sérülések sem zavarnak. kálló csont fityegő bőr stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #324 Dátum: 09 jan 16, 14:14:52 » |
|
Most mi olyan nagy dolog a vér ivással? Akár pohárból?  Nem igénylem, de meg tudnám inni. Meg ha vérzik valamim, mindig felnyalom. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #325 Dátum: 09 jan 16, 14:28:09 » |
|
Hát nemtom én max a sajátomat.. xD De azt se nagy mennyiségben, nincs ingerem hozzá.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #326 Dátum: 09 jan 16, 17:45:33 » |
|
Haraptátok el vagy repedt már fel olyan mértékben a szátok hogy vérzett de rendesen? Akkor az ember nyel egy kis vért nincsmese.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
 |
« Válasz #327 Dátum: 09 jan 16, 18:26:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #328 Dátum: 09 jan 16, 18:28:41 » |
|
hát tudod rinNengan kinek mi....
én bírom a vért, nem vok függő, de jó íze van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #329 Dátum: 09 jan 16, 18:37:24 » |
|
Hű. Mindjárt váltok, no de nem a botrányossága miatt, hanem mert régi, és én is unom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|