Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #420 Dátum: 09 jan 28, 09:21:07 » |
|
Gabesz egy igazi zseni vagy. Egy kis kávé és megállíthatatlan leszel... Eltévedtél... A tudomány oltáránál lenne a helyed...
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #421 Dátum: 09 jan 28, 09:29:24 » |
|
De gonosz vagy... Feláldoznál a tudomány érdekében... Kísérleteznél rajtam...  (vigyázz mert túl nagy lessz az egóm ha ilyet írsz nekem  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #423 Dátum: 09 jan 28, 14:29:30 » |
|
az ősrobbanás nem a megsemmisülésről szól, hanem akkor kezdett tágulni a semmi 
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" " 
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #424 Dátum: 09 jan 28, 15:31:35 » |
|
Nah összegezzük a legutóbbi oldal hsz-eit:
Valaha lőn a semmi, ami felrobbant, és lett belőle a valami...
Nem. Valaha volt semmi és benne (tudom tudom a semmiben nem lehet vmi, de most hagyjuk a szófordulatukat) volt a szingularitás. A szingularitás egy olyan pont aminek mérete nagyon kicsi, sőt már mérhetetlen, de benne foglaltatik az összes volt és most létező anyag. Ez a szingularitás tágult ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
 |
« Válasz #425 Dátum: 09 jan 28, 16:43:55 » |
|
hát... na olyan szavakat magyaráztok, amit nem is értek... ja am nem cáfoltam meg magam a hsz-eimmel, csak több ötletem is volt... ősrobbanás... honnan tudod, hogy előtte volt valami, honnan tudod, hogy előtte volt semmi, honnan tudod, hogy mivolt akkor?? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ najó, ugye ez a legérdekesebb téma, a semmi  imádom, olyan jó vitatkozni valamin, ami nincs, de mégis van 
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #426 Dátum: 09 jan 28, 16:46:59 » |
|
A tudósok tudják, sőt ki tudták számítani, hogy mi volt az ősrobbanás után 10-43 másodperccel. Szóval tudják és kész.Ha hajlandó vagy utánakeresni, utánaolvasni akkor azt is megtudod, hogy honnan tudják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #427 Dátum: 09 jan 28, 16:58:29 » |
|
Slane nem kell ezt ennyire túlmagyarázni,ez csak egy elmélet amit egy okostojás talált ki, de semmi sem támasztja alá, hogy tényleg igaz e, csak számítások és feltételezések, de bármikor bármit felfedezhetnek ami ezt megcáfolhatja. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 28, 17:00:56 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #428 Dátum: 09 jan 28, 17:04:26 » |
|
De addig is ez az elfogadott, és több értelme van ezeket beírogatni mint a magyar nyelvet erőszakolni. Azt, hogy semmi nem támasztja alá azt pont te cáfolod meg. Pont hogy pontos számítások támasztják alá, és valószínűleg nem azért kapják az ilyen "okostojások" a pénzüket, hogy a hasukra csapnak és bemondanak valami hülyeséget. Az igaz, hogy bármikor bármi megcáfolhatja, de attól még lehet benne hinni, sőt ez a legnormálisabb felfogás az összes közül, és a legtöbbet utánaszámolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #429 Dátum: 09 jan 28, 18:44:07 » |
|
A tudósok addig szórakoznak a részecskegyorsítokkal meg az antianyaggal hogy egyszer lesz egy nagy Villanás és egy kontinens ha nem az egész bolygó elpárolog. Ha óvatosabban kezelnék a kutatásokat az jobb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #430 Dátum: 09 jan 28, 18:59:49 » |
|
A tudásért néha áldozatokat kell hozni. Akár egy másodpercnyi tudásért is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #431 Dátum: 09 jan 29, 15:50:25 » |
|
az emberiséget a tudásért? inkább aradok hüje  am neem a tudás az jó dolog, de az ilyenekkel tényleg nem árt vigyázni ja, és csak nekem tűnik lehetetlennek hogy az univerzum összes anyaga egy már-már mérhetetlen pontba(szingularitás) sűrűsödjön? de végülis elég sok csillagmaradvány van, aminek a magjának elképzelhetetlenül hatalmas a sűrűsége, mégis kicsi a mérete (pulzár, fekete lyuk stb)
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" " 
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #432 Dátum: 09 jan 29, 16:58:55 » |
|
Hát ekkora gravitációs erők már a tér-időre is befolyással vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #433 Dátum: 09 jan 29, 17:52:09 » |
|
Hát nem szeretnék arra ébredni, hogy éjjel beszippantott valami feketelyuk, és a világegyetem egy másik kvadránsában vagy miben vagyok egy teljesen más idősíkon... (ettől most olyan bolygóközi szökevények feelingem lett)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #434 Dátum: 09 jan 29, 18:26:22 » |
|
Egy kicsit Sci-fis volt ez tény. De az is tény hogy bizonyos kozmikus jelenségeknek akkora a gravitációs mezejük hogy az már az időre is befolyással vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|