xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 okt 29, 13:37:16 » |
|
Off asuma és kurenai nehezen költözne össze mivel asuma meghalt T_____Tam nem tudom hogy van-e bármi házasság féléjük szerintem lehet hogy van nem tudombár lehet hogy a falu vezetőjének van valami hasonló felhatalmasa mint a papnak de lehet hogy simán a japán hagymányoknak megfelelő esküvő vana miről sajna semmit se tudok
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Rasuto-kun
Újonc
Nem elérhető
Taktikai Kocka
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 okt 31, 01:50:17 » |
|
Nos én Kirigakure párti vagyok. - köd - aránylag hűvös - kellően pszichopata emberek - custome made kardok! - köd Amiért bevállalnám Konohát, az Ichiraku ramenje, és a konohai jó csajok. Komolyan. Nagyon nem emlékszem más országból jött szép lánykákra. Memóriafrissítést kérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 nov 06, 15:50:01 » |
|
Hát...Kurenai meg Asuma...biztos boldogok lettek volna együtt Nekem Konoha zaért szimpatikus környék mert, tele van növényekkel. Kirigakure, nekem nem tetszik annyira. A föld országának adott western stílus nagyon jó húzás volt az anime készítőitől (lévén hogy filler), nagyon tettszett hogy ilyen lett. A mozifimbekben is találkozhatunk lenyűöző helyekkel, Pl. Az első mozifilmben, a Hóhercegnő megmentésénél, szerintem nagyon szépen meg volt rajzolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 nov 18, 09:36:03 » |
|
Bár lehet, hogy nem igazán témába illő. (Nyugodtan kitörölhetik a moderátorok ezt) Sokszor észrevettem, hogy a ninjakölykök legtöbbnyire attól a szülőtől öröklik arcvonásukat vagy hajstílusukat, akik ninjaként dolgoznak vagy éppen mutatják őket sokszor. Emlékeztek, mikor megláttátok Chouji anyját és elcsodálkoztatok, hogy ő az, mert eddig nem mutatták? Na, Chouji-mama nem ninja (vagy az?) és Chouji az apjától örökölte a haját meg a pofikáját is Shika is az apjára ütött, Ino is, Shino is, Kiba és Sasuke meg az anyjukra hasonlítanak. Vegyük figyelembe Morita aváját: Sasuke tényleg hasonlít Mikotóra a kedves arca miatt. Pedig ő sem ninja, vagy tévednék? Remélem, érthetően írtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura1452
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 dec 13, 19:19:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 dec 13, 19:27:48 » |
|
Asszem, hogy én is Konohai lennék Az ok(ok):Barátságos és nyugodt környezet (Persze csak, ha nincs háború )
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 dec 13, 19:33:20 » |
|
Én is Konohai lennék. erdős környék, +felelő éghajlat, és sztem eza leg "demokratikusabb" ninja társadalom. és végül de nem utolsó sorban ott van Kakashi is.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 dec 13, 19:51:33 » |
|
Hát...Kurenai meg Asuma...biztos boldogok lettek volna együtt Nekem Konoha zaért szimpatikus környék mert, tele van növényekkel. Kirigakure, nekem nem tetszik annyira. A föld országának adott western stílus nagyon jó húzás volt az anime készítőitől (lévén hogy filler), nagyon tettszett hogy ilyen lett. A mozifimbekben is találkozhatunk lenyűöző helyekkel, Pl. Az első mozifilmben, a Hóhercegnő megmentésénél, szerintem nagyon szépen meg volt rajzolva. Az nem a föld hanem a Kő országa volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 dec 13, 21:52:34 » |
|
Nem-nem... Föld Országa és Rejtett Kő Falu. Mert ugyebár az öt nagy shinobi nemzet az öt elem utána kapta a nevét.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 dec 13, 21:59:57 » |
|
A fillerben Kő országa volt, nézz utána ha nem hiszel nekem Chakra-sama.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 dec 13, 22:21:47 » |
|
Utánanéztem. Föld Országa (Tsuchi no Kuni) - Rejtett Szikla / Sziklák Közt Rejtőző Falu (Iwagakure no Sato) Tűz Országa (Hi no Kuni) - Rejtett Levél / Levelek Közt Rejtőző Falu (Konohagakura no Sato) Szél országa (Kaze no Kuni) - Rejtett Homok / Homokban Rejtőző Falu (Sunagakure no Sato) Víz Országa (Mizu no Kuni) - Rejtett Köd / Ködben Rejtőző Falu (Kirigakure no Sato) Villám Országa (Kaminari no Kuni) - Rejtett Felhő / Felhők Közt Rejtőző Falu (Kumogakure no sato) A movie nem hat meg.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 dec 13, 23:27:44 » |
|
-.-" Kő országa nem egyenlő Föld országával... A Kő országa egy önnálló ország egy fillerben. Az ilyen westernes hangulatú és az volt benne az Animében. // Naruto 159-160. rész.//
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 dec 13, 23:47:59 » |
|
Jaaaaaaaaaa, hogy Ishi no Kuni..!!! ^^" Akkor részemről az égés ezerrel, gomenasaaaaaaaaaaaaaai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 dec 14, 01:24:39 » |
|
Hát nekem is eza konohagakure no sato(rem jól írtamXD) jön be! Az a hely tök jól néz ki főleg mikor még az első részeknél narutoék sétálgatnak és elmennek ramen-ezni tök jó lehet! Főleg este elképzelem kivilágítva egy-két szaké táraságában valami buli után tele hemzsegő emberekel nekem nagyon tettszene szentem! Meg nekem a rejtett homok ahol garáék vannak az pl nagyon nem jön be nagy porsivatag fú de rossz lehet!XD Meg itt valaki említette hogy a jó csajok miatt elmenne konohába na ezzel egyet érthetek az biztos ha oda keverednék megimerkednék egy-két ninja cicával és beavatnám őket a dolgokba sakura,inó stb... XDXD Jó mondjuk Hinatával vigyáznék mer a végén a Hjugák biztos meglepnének egy pár elzárt chakrapontal! Na jó ez kész!!!XDXDXD Bocs ha kicsit betegesnek tűnök csak megártott ez a szombati esteXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 14, 01:27:11 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 dec 14, 11:46:05 » |
|
Bár lehet, hogy nem igazán témába illő. (Nyugodtan kitörölhetik a moderátorok ezt) Sokszor észrevettem, hogy a ninjakölykök legtöbbnyire attól a szülőtől öröklik arcvonásukat vagy hajstílusukat, akik ninjaként dolgoznak vagy éppen mutatják őket sokszor. Emlékeztek, mikor megláttátok Chouji anyját és elcsodálkoztatok, hogy ő az, mert eddig nem mutatták? Na, Chouji-mama nem ninja (vagy az?) és Chouji az apjától örökölte a haját meg a pofikáját is Shika is az apjára ütött, Ino is, Shino is, Kiba és Sasuke meg az anyjukra hasonlítanak. Vegyük figyelembe Morita aváját: Sasuke tényleg hasonlít Mikotóra a kedves arca miatt. Pedig ő sem ninja, vagy tévednék? Remélem, érthetően írtam OFF: Uchiha Mikoto is Shinobi volt, rangját tekintve Jounin. ON: Na igen, én is szívesen élnék Konohában, de nem bírnám ki hogy meg ne látogassam az összes Shinobi nemzetet.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|