24 nov 24, 11:54:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ninja faluk, helyszínek (Melyik tetszik és miért/miért nem?)  (Megtekintve 54202 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
xenon
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #90 Dátum: 08 okt 29, 13:37:16 »

Off asuma és kurenai nehezen költözne össze mivel asuma meghalt T_____T
am nem tudom hogy van-e bármi házasság féléjük szerintem lehet hogy van nem tudombár lehet hogy a falu vezetőjének van valami hasonló felhatalmasa mint a papnak ikszdé   de lehet hogy simán a japán hagymányoknak megfelelő esküvő vana miről sajna semmit se tudok ikszdé
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Rasuto-kun
Újonc
*

Taktikai Kocka

« Válasz #91 Dátum: 08 okt 31, 01:50:17 »

Nos én Kirigakure párti vagyok.
 - köd
 - aránylag hűvös
 - kellően pszichopata emberek
 - custome made kardok!
 - köd

Amiért bevállalnám Konohát, az Ichiraku ramenje, és a konohai jó csajok.  Pirul Komolyan. Nagyon nem emlékszem más országból jött szép lánykákra. Memóriafrissítést kérek.
Naplózva

Search for the Death, before it finds you. This is the Bushido.

--

http://rasuto-kun.deviantart.com/ Gondolni se merj arra, hogy rákattintasz!
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #92 Dátum: 08 nov 06, 15:50:01 »

Hát...Kurenai meg Asuma...biztos boldogok lettek volna együtt Mosolyog

Nekem Konoha zaért szimpatikus környék mert, tele van növényekkel.
Kirigakure, nekem nem tetszik annyira.
A föld országának adott western stílus nagyon jó húzás volt az anime készítőitől (lévén hogy filler), nagyon tettszett hogy ilyen lett.
A mozifimbekben is találkozhatunk lenyűöző helyekkel, Pl. Az első mozifilmben, a  Hóhercegnő megmentésénél, szerintem nagyon szépen meg volt rajzolva.
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #93 Dátum: 08 nov 18, 09:36:03 »

Bár lehet, hogy nem igazán témába illő. (Nyugodtan kitörölhetik a moderátorok ezt)
Sokszor észrevettem, hogy a ninjakölykök legtöbbnyire attól a szülőtől öröklik arcvonásukat vagy hajstílusukat, akik ninjaként dolgoznak  vagy éppen mutatják őket sokszor. Emlékeztek, mikor megláttátok Chouji anyját és elcsodálkoztatok, hogy ő az, mert eddig nem mutatták? Na, Chouji-mama nem ninja (vagy az?) és Chouji az apjától örökölte a haját meg a pofikáját is  Mosolyog Shika is az apjára ütött, Ino is, Shino is, Kiba és Sasuke meg az anyjukra hasonlítanak. Vegyük figyelembe Morita aváját: Sasuke tényleg hasonlít Mikotóra a kedves arca miatt. Pedig ő sem ninja, vagy tévednék?

Remélem, érthetően írtam  Technikai KO
Naplózva
sakura1452
Újonc
*

« Válasz #94 Dátum: 08 dec 13, 19:19:51 »

egyértelmü ,hogy konohában laknák szivesen Nevet Nevet Mosolyog
Naplózva
Han-Joe
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Hivatásos fórumleső xD

« Válasz #95 Dátum: 08 dec 13, 19:27:48 »

Asszem, hogy én is Konohai lennék Nevet Az ok(ok):Barátságos és nyugodt környezet (Persze csak, ha nincs háború Nevet)
Naplózva

Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #96 Dátum: 08 dec 13, 19:33:20 »

Én is Konohai lennék.
erdős környék, +felelő éghajlat, és sztem eza leg "demokratikusabb" ninja társadalom.
és végül de nem utolsó sorban ott van Kakashi is.  Pontosan  Hümm-hümm
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #97 Dátum: 08 dec 13, 19:51:33 »

Hát...Kurenai meg Asuma...biztos boldogok lettek volna együtt Mosolyog

Nekem Konoha zaért szimpatikus környék mert, tele van növényekkel.
Kirigakure, nekem nem tetszik annyira.
A föld országának adott western stílus nagyon jó húzás volt az anime készítőitől (lévén hogy filler), nagyon tettszett hogy ilyen lett.
A mozifimbekben is találkozhatunk lenyűöző helyekkel, Pl. Az első mozifilmben, a  Hóhercegnő megmentésénél, szerintem nagyon szépen meg volt rajzolva.

Az  nem a föld hanem a Kő országa volt...
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #98 Dátum: 08 dec 13, 21:52:34 »

Nem-nem...

Föld Országa és Rejtett Kő Falu. kacsint
Mert ugyebár az öt nagy shinobi nemzet az öt elem utána kapta a nevét.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #99 Dátum: 08 dec 13, 21:59:57 »

A fillerben Kő országa volt, nézz utána ha nem hiszel nekem Chakra-sama.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #100 Dátum: 08 dec 13, 22:21:47 »

Utánanéztem.

Föld Országa (Tsuchi no Kuni) - Rejtett Szikla / Sziklák Közt Rejtőző Falu (Iwagakure no Sato)
Tűz Országa (Hi no Kuni) - Rejtett Levél / Levelek Közt Rejtőző Falu (Konohagakura no Sato)
Szél országa (Kaze no Kuni) - Rejtett Homok / Homokban Rejtőző Falu (Sunagakure no Sato)
Víz Országa (Mizu no Kuni) - Rejtett Köd / Ködben Rejtőző Falu (Kirigakure no Sato)
Villám Országa (Kaminari no Kuni) - Rejtett Felhő / Felhők Közt Rejtőző Falu (Kumogakure no sato)

A movie nem hat meg. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #101 Dátum: 08 dec 13, 23:27:44 »

-.-" Kő országa nem egyenlő Föld országával... A Kő országa egy önnálló ország egy fillerben. Az ilyen westernes hangulatú és az volt benne az Animében. // Naruto 159-160. rész.//
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #102 Dátum: 08 dec 13, 23:47:59 »

Jaaaaaaaaaa, hogy Ishi no Kuni..!!! ^^"

Akkor részemről az égés ezerrel, gomenasaaaaaaaaaaaaaai. ikszdé
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #103 Dátum: 08 dec 14, 01:24:39 »

Hát nekem is eza konohagakure no sato(rem jól írtamXD) jön be!
Az a hely tök jól néz ki főleg mikor még az első részeknél narutoék sétálgatnak és elmennek ramen-ezni tök jó lehet! Nevet
Főleg este elképzelem kivilágítva egy-két szaké  >.<# táraságában valami buli után tele hemzsegő emberekel nekem nagyon tettszene szentem! Kúl kacsint
Meg nekem a rejtett homok ahol garáék vannak az pl nagyon nem jön be nagy porsivatag fú de rossz lehet!XD

Meg itt valaki említette hogy a jó csajok miatt elmenne konohába na ezzel egyet érthetek az biztos ha oda keverednék megimerkednék egy-két ninja cicával és beavatnám őket a dolgokba sakura,inó stb... XDXD
Jó mondjuk Hinatával vigyáznék mer a végén a Hjugák biztos meglepnének egy pár elzárt chakrapontal! >.<# >.<# >.<#

Na jó ez kész!!!XDXDXD
Bocs ha kicsit betegesnek tűnök csak megártott ez a szombati esteXD
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 14, 01:27:11 írta con » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #104 Dátum: 08 dec 14, 11:46:05 »

Bár lehet, hogy nem igazán témába illő. (Nyugodtan kitörölhetik a moderátorok ezt)
Sokszor észrevettem, hogy a ninjakölykök legtöbbnyire attól a szülőtől öröklik arcvonásukat vagy hajstílusukat, akik ninjaként dolgoznak  vagy éppen mutatják őket sokszor. Emlékeztek, mikor megláttátok Chouji anyját és elcsodálkoztatok, hogy ő az, mert eddig nem mutatták? Na, Chouji-mama nem ninja (vagy az?) és Chouji az apjától örökölte a haját meg a pofikáját is  Mosolyog Shika is az apjára ütött, Ino is, Shino is, Kiba és Sasuke meg az anyjukra hasonlítanak. Vegyük figyelembe Morita aváját: Sasuke tényleg hasonlít Mikotóra a kedves arca miatt. Pedig ő sem ninja, vagy tévednék?

Remélem, érthetően írtam  Technikai KO

OFF: Uchiha Mikoto is Shinobi volt, rangját tekintve Jounin.

ON: Na igen, én is szívesen élnék Konohában, de nem bírnám ki hogy meg ne látogassam az összes Shinobi nemzetet.  Pontosan
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins