Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 dec 15, 23:07:43 » |
|
A cím azthiszem mindent elárul...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 08, 17:48:58 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 dec 16, 00:09:13 » |
|
Van belőlük sok az biztos.... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 dec 16, 01:44:57 » |
|
Szerintem ha létezne,Konoha lenne a legkellemesebb hely a világon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 dec 16, 11:28:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 dec 16, 11:30:26 » |
|
nah én úgy vagyok a falukkal, hogy a legjobb és a legtermészetesebb, a lkegbarátságosabb Konoiha lenne, de pl. Homok falut meg azért nem szeretném, mert ott rondák a házak. Amikor még nem láttam, egészen másnak képzeltem el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 dec 16, 12:02:30 » |
|
A homok faluban viszont állandóan nyár van, és abból ítélve, egyesek milyen lazán hordanap talptól skalpig feketét (úgy, hogy még a smink se jön le xD), annyira nem is tűzhet a nap A tevék cukik, és még múmiáktól se kell tartani. Én tuti odaköltöznék xD Konoha viszont annyira átlagos... A rejtett ködben meg csak szaunázni lehet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 16, 12:03:40 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 dec 16, 12:30:18 » |
|
Na, én Amegakurébe tuti nem költöznék; egy dolog, hogy szeretem az esőt, de ennyire azért nem xDD Asszem, Konoha mellett teszem le a voksom^^ (Otogakure se lehet rossz, végre újra zongorázhatnék, csak nem biztos, hogy ott 100%-ig biztonságban érezném magam, az idegeimet meg nem akarom kikezdeni xDD Elég nekem Bp. :-X xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 dec 16, 12:36:31 » |
|
Konoha a legotthonosabb nekem, Ramenessel, Barbequessal...Otthonos, és szép hely, de csodálom hogy rejtett falu tudott maradni. Elég nagy, és hát könnyű felfedezni. Homok falu: Kissé szeles hely, meg olyan egyszínű, és simán el tudok ott képzelni egy vadnyugati jelenetet. A szél görgeti azt a jellegzetes kerek növényt. Vízesés: A 2. OVÁban volt, de hát az elég lehetetlen helyen van. Menj be a vízesés belsejébe, aztán merülj le a barlang egyik tavába, ahol kikötsz egy hatalmas fánál meg a falunál. Csillag: Ott meg mindig olyan sötét van, meg látszik hogy meteorit csapódott be. Hang: Ennek meg nem tudjuk a pontos helyét, de ha Orochimaru föld alatti kastélya lenne az, akkor az sem jó nekem, mert sötét van, és egy föld alatti alagút nem túl otthonos. (Max a kígyóknak)
A tájak közül megemlíteném a Végzet völgyét, a két hatalmas szoborral. Szép látvány, és még egy jó nagy krátertó is van. De a legtöbb táj szép a Ninja világban, jól megvannak rajzolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 dec 16, 12:40:20 » |
|
Én is Konohában élnék legszívesebben az előbb említett dolgok miatt...bár ki tudja, arról tudunk a legtöbbet, lehet a többi falu is ugyanolyan jó, pl. a Fű falut még sohasem láttuk. Ahol viszont nem élnék, az Amegakure, mert utálom az esőt :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 dec 16, 12:48:00 » |
|
Ja, Amegakurénél még egy (?) fontos tényezőt kifelejtettem, miért nem élnék ott: tul.képpen ugyanaz, mint Otogakurénél, csak itt nem Orochimarut kéne elkerülni, hanem Pain 6 testét és Konant... esetleg Tobit, ha úgy dönt, meglátogatja őket és parancsokat osztogat xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 dec 16, 13:03:19 » |
|
Egyértelmű hogy Konoha! A többi falu ilyen vagy olyan okból kellemetlen. Vagy nemkívánatos személlyel találkozik az ember, vagy kellemetlen a klíma... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 dec 17, 09:08:25 » |
|
Hát nálam is Konoha jó kis hely otthonos. Amegakuréban nem élnék szeretem az esőt de jóból is megárt a sok Viszont Homok falu se rossz pont az benne a jó hogy érdekesek a házak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 dec 17, 16:54:50 » |
|
Ez a nem "kivánatos szeméy"! Attól függ kinek! Én pl szivesen lennék az Esőben, a Kőben és megnézném a Villámot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 dec 18, 01:51:29 » |
|
lol,emberek,úgy nézem,találkozunk Konohában XDXD az eső se lehet rossz...néha nagyon megnyugtató.és ha már túl sok,átruccansz a szomszéd faluba ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
periklesz
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 dec 18, 16:24:09 » |
|
azért az se mindegy melyikbe mert még képesek és felkötnek
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne azt kérdezd, hogyan élhetsz a Császárért .Sokkal inkább azt hogyan halhatsz meg érte"
Slaydo Hadúr a halálos ágyán
|
|
|
|