Íme előző életed
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-Kína területén születtél Krisztus után 1675 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, drámaíró, rendező, zenész, bárd lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyőződések nélkül. Ez az egyszerű bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd az önszeretedet és a képességedet, hogy reményt önts mások szívébe. Az ambíció nen minden. Az igazi gazdagság a lelkedben van.
Ez teljesen hülyeség. Már évek óta tudom (a hangok megmondták), hogy előző életemben egy kagyló voltam, amit a normandiai partraszállás közben először elesett katona kezéből kihulló puska tusa zúzott halálra
.
Persze ez is hülyeség, de az ilyenek sosem adnak olyan előző életet, amiben koldus voltál, aki semmit sem csinált egész nap míg valami csúnya betegség el nem vitte.(Pedig akár ez is lehettem volna előző életemben
)