Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #210 Dátum: 09 feb 09, 18:20:24 » |
|
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-Kína területén születtél Krisztus után 1425 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, kémikus, alkemista, méregkeverő lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyőződések nélkül. Ez az egyszerű bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd az önszeretedet és a képességedet, hogy reményt önts mások szívébe. Az ambíció nen minden. Az igazi gazdagság a lelkedben van.
Nekem ez jött ki.Méregkeverő!lol nem hiszem hogy ilyen valaki lettem volna...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 10, 06:45:54 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #211 Dátum: 09 feb 09, 23:56:13 » |
|
Íme előző életed Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-Afrika területén születtél Krisztus után 700 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, házak, templomok, katedrálisok építője lehettél. Előző éned valami ilyesmi lehetett: Könyörtelen személy, nagyon megfontolt, hatalmas önuralom és akaraterő. Tiszteltek, de nem mindig szerettek. Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. A te feladatod, hogy tanulj, gyakorolj, és használd a bölcsességedet, ami tudatodban és az ősi kéziratokban rejtőzik. Erős hittel, és kemény munkával beteljesedik a végzeted, ami ebben az életben vár. LOL, akkor valami vezető lehettem.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
melich3
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 09 feb 11, 16:58:55 » |
|
na ez jó kérdés, azt nem tudom, hogy mi voltam, de valami autóversenyző szeretnék lenni. LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #213 Dátum: 09 feb 18, 06:45:48 » |
|
Én nem hiszek a lélekvándorlásba, de tippelni és álmodozni szabad.^_^ Előző életemben valami bérgyilkos lehettem, mert teli vagyok heggekkel, amik nem a csecsemőkoromra mennek vissza..későbbre. Van egy a bal karomon, az ütőeremnél, hmm..Meg egy a lábamon, de az kisebb.. Hogy mi akarok lenni halálom után? Szellem.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #214 Dátum: 09 feb 18, 12:53:12 » |
|
Megnéztem ezt a bigyót és nekem ez jött ki előző életemre:
Íme előző életed
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Thaiföld területén születtél Krisztus után 1800 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tengerész, kereskedő, üzletember, bróker lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy elszántságot és kitartást tanulj. Minden szerencsétlenség akadjon fent a vasakaratodon.
Szerintem egész jó. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
monster999
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 09 márc 04, 08:36:13 » |
|
Nekem azt irta hogy:1750 körül éltem ,férfi, drámaíró, rendező, zenész vagy bárd voltam,szerettem utazni, nyomozni kém vagy detektív voltam.Lol 2 évente 1 könyvet olvasok ki az is csak a kötelező,lusta vok.Habár okos vok.
|
|
|
Naplózva
|
Úgyis én leszek a világ ura!!! Négylábú mutáns gumicsirke.
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 09 márc 15, 22:20:50 » |
|
én tuti béka voltam me strandokon kinem jönnék a vizből és addig vok benne amig lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miaka
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 09 márc 16, 17:32:08 » |
|
én tuti béka voltam me strandokon kinem jönnék a vizből és addig vok benne amig lehet Ja, vagy az, vagy alga. A generátor nekem valami különleges képességű, régi szövegek megfejtőjét vagy mit dobott ki, és 1275öt. Asszem.
|
|
|
Naplózva
|
Szeretünk Chibiket adoptálni! ^.^ Name: Kawaii Shikamaru
Click here
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 09 márc 17, 14:44:44 » |
|
de ti hol néztétek ezeket a meg vagy mivel???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 09 márc 17, 19:53:58 » |
|
Az 1. vagy 2. oldalon van a link
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 09 márc 18, 00:15:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #221 Dátum: 09 márc 18, 18:55:07 » |
|
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Ausztria területén születtél Krisztus után 1525 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, mutatványos, zenész, költő lehettél. Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál. Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy leküzdd magadban az irígységet és a haragot, majd segíts azoknak is akik téged választanak példaképüknek. Meg kell értened, hogy ezek a gyengeségek a félelemből és az önsajnálatból táplálkoznak ez a nem mindegy ennyi hülyeséget össze halmozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kityee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 09 márc 21, 11:18:37 » |
|
Háát ez tök jóóó *.* Mindig is éreztem magamban valami ilyesmit xD Najó nem "Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Spanyolország területén születtél Krisztus után 1350 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, művész, varázsló, jövendőmondó lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy elszántságot és kitartást tanulj. Minden szerencsétlenség akadjon fent a vasakaroton."
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat beszél, elkerülhetetlen hogy egyszer okosat ne mondjon!
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 09 márc 21, 11:33:08 » |
|
Nekem ezt írta: Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Kelet-Ausztrália területén születtél Krisztus után 1750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, matróz, cipész lehettél. Előző éned valami ilyesmi lehetett: Kíváncsi, találékony, mindennek a végére jártál, könyvmoly. Drámai tehetség, született színész. Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Egy láthatatlan kapcsolat van a materiális és a spirituális világ között. A feladatod, hogy megkeresd, és használd ezt a hidat. de most nem értem mindenki aki azon a napon született mikor én ugyanazt csinálta. mekkora lol már
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #224 Dátum: 09 márc 21, 15:43:20 » |
|
Nekem ez jött be: Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Újfunland területén születtél Krisztus után 1800 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, táncos, énekes, színész lehettél. Előző éned valami ilyesmi lehetett: Agyad akár egy zsenié, mindig mindent megmagyaráztál. A környezeted gyakran nem értett meg, de nagyrabecsülte a tudásodat. Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Varázslat vesz körül téged a mindennapokban és a szokatlan helyzetekben is. A feladatod, hogy megismerd a varázslatot és segíts az embereknek is tisztán látni. Te egy varázsló vagy! Hát varázsló nem vagyok de amugy a vége akár igaz is lehet !!! Következő életemben szívesen lennék tényleg varázsló, nekik megvan a hatalmuk, hogy jobbá tegyék a világot De azért maradnék férfi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|