24 nov 23, 12:04:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mi voltál előző életedben? Mi leszel halálod után?  (Megtekintve 94150 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Marci1996
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #210 Dátum: 09 feb 09, 18:20:24 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-Kína területén születtél Krisztus után 1425 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, kémikus, alkemista, méregkeverő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyőződések nélkül. Ez az egyszerű bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd az önszeretedet és a képességedet, hogy reményt önts mások szívébe. Az ambíció nen minden. Az igazi gazdagság a lelkedben van.

Nekem ez jött ki.Méregkeverő!lol nem hiszem hogy ilyen valaki lettem volna...
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 10, 06:45:54 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #211 Dátum: 09 feb 09, 23:56:13 »

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-Afrika területén születtél Krisztus után 700 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, házak, templomok, katedrálisok építője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Könyörtelen személy, nagyon megfontolt, hatalmas önuralom és akaraterő. Tiszteltek, de nem mindig szerettek.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. A te feladatod, hogy tanulj, gyakorolj, és használd a bölcsességedet, ami tudatodban és az ősi kéziratokban rejtőzik. Erős hittel, és kemény munkával beteljesedik a végzeted, ami ebben az életben vár.

LOL, akkor valami vezető lehettem. ikszdé
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
melich3
Újonc
*

« Válasz #212 Dátum: 09 feb 11, 16:58:55 »

na ez jó kérdés, azt nem tudom, hogy mi voltam, de valami autóversenyző szeretnék lenni. Nevet LOL
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #213 Dátum: 09 feb 18, 06:45:48 »

Én nem hiszek a lélekvándorlásba, de tippelni és álmodozni szabad.^_^
Előző életemben valami bérgyilkos lehettem, mert teli vagyok heggekkel, amik nem a csecsemőkoromra mennek vissza..későbbre.  Hümm-hümm Van egy a bal karomon, az ütőeremnél, hmm..Meg egy a lábamon, de az kisebb..
Hogy mi akarok lenni halálom után? Szellem. Nevet
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #214 Dátum: 09 feb 18, 12:53:12 »

Megnéztem ezt a bigyót és nekem ez jött ki előző életemre:

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Thaiföld területén születtél Krisztus után 1800 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tengerész, kereskedő, üzletember, bróker lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy elszántságot és kitartást tanulj. Minden szerencsétlenség akadjon fent a vasakaratodon.

Szerintem egész jó. xD
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
monster999
Újonc
*

« Válasz #215 Dátum: 09 márc 04, 08:36:13 »

Nekem azt irta hogy:1750 körül éltem ,férfi, drámaíró, rendező, zenész vagy bárd voltam,szerettem utazni, nyomozni kém vagy detektív voltam.Lol 2 évente 1 könyvet olvasok ki az is csak a kötelező,lusta vok.Habár okos vok.ikszdé
Naplózva

Úgyis én leszek a világ ura!!!
Négylábú mutáns gumicsirke.
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #216 Dátum: 09 márc 15, 22:20:50 »

én tuti béka voltam me strandokon kinem jönnék a vizből és addig vok benne amig lehet  Pirul
Naplózva

Miaka
Újonc
*

« Válasz #217 Dátum: 09 márc 16, 17:32:08 »

én tuti béka voltam me strandokon kinem jönnék a vizből és addig vok benne amig lehet  Pirul

Ja, vagy az, vagy alga. >.<#

A generátor nekem valami különleges képességű, régi szövegek megfejtőjét vagy mit dobott ki, és 1275öt. Asszem.
Naplózva

Szeretünk Chibiket adoptálni! ^.^

Name: Kawaii Shikamaru

Click here
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #218 Dátum: 09 márc 17, 14:44:44 »

de ti hol néztétek ezeket a meg vagy mivel???
Naplózva

atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #219 Dátum: 09 márc 17, 19:53:58 »

Az 1. vagy 2. oldalon van a link  bye bye
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #220 Dátum: 09 márc 18, 00:15:25 »

nekem azt írja, h egy félénk, csendes nő!! voltam a mai románia területén 850-ben térképész, aztrológus, csillagász lehettem.   Pojén Pojén smirksweat
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #221 Dátum: 09 márc 18, 18:55:07 »

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Ausztria területén születtél Krisztus után 1525 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, mutatványos, zenész, költő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy leküzdd magadban az irígységet és a haragot, majd segíts azoknak is akik téged választanak példaképüknek. Meg kell értened, hogy ezek a gyengeségek a félelemből és az önsajnálatból táplálkoznak 

ez a nem mindegy ennyi hülyeséget össze halmozni ikszdé
Naplózva

kityee
Újonc
*

« Válasz #222 Dátum: 09 márc 21, 11:18:37 »

Háát ez tök jóóó *.*
Mindig is éreztem magamban valami ilyesmit xD Najó nem Nyelvesít

"Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Spanyolország területén születtél Krisztus után 1350 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, művész, varázsló, jövendőmondó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy elszántságot és kitartást tanulj. Minden szerencsétlenség akadjon fent a vasakaroton."

Naplózva

Aki sokat beszél, elkerülhetetlen hogy egyszer okosat ne mondjon!
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #223 Dátum: 09 márc 21, 11:33:08 »

Nekem ezt írta: Nevet
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Kelet-Ausztrália területén születtél Krisztus után 1750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, matróz, cipész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Kíváncsi, találékony, mindennek a végére jártál, könyvmoly. Drámai tehetség, született színész.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Egy láthatatlan kapcsolat van a materiális és a spirituális világ között. A feladatod, hogy megkeresd, és használd ezt a hidat.

de most nem értem mindenki aki azon a napon született mikor én ugyanazt csinálta. Nyelvesít
mekkora lol már
Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #224 Dátum: 09 márc 21, 15:43:20 »

Nekem ez jött be:

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Újfunland területén születtél Krisztus után 1800 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, táncos, énekes, színész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Agyad akár egy zsenié, mindig mindent megmagyaráztál. A környezeted gyakran nem értett meg, de nagyrabecsülte a tudásodat.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Varázslat vesz körül téged a mindennapokban és a szokatlan helyzetekben is. A feladatod, hogy megismerd a varázslatot és segíts az embereknek is tisztán látni. Te egy varázsló vagy!

Hát varázsló nem vagyok de amugy a vége akár igaz is lehet Mosolyog !!!

Következő életemben szívesen lennék tényleg varázsló, nekik megvan a hatalmuk, hogy jobbá tegyék a világot Mosolyog De azért maradnék férfi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins