Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 szep 05, 16:44:58 » |
|
Nemrég olvastam el, és... Érdekesnek találtam, de olyan érzésem volt, mintha nem hagytak volna valamit kibontakozni. Szerintem nem nagyon nyilvánult meg, hogy Rin Kakashi-t szereti, Obito pedig Rin-t. (Persze, kiderült, de nem voltak rá utalások meg ilyesmik.)
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 szep 10, 19:57:17 » |
|
Hááát nekem az tetszene, ha most tennék bele a KG-t mármint most emlékezne vissza Kakashi mikor felfejlesztette a sharinganját és így legalább hamar jönne:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 szep 23, 20:03:36 » |
|
A Gaiden jobb mint a part 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 szep 25, 12:43:59 » |
|
1 dolgot sajnálok a KG-ben nem színes a Mangája remélem kijavítják
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 25, 12:45:12 írta Kakashi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 szep 25, 12:45:17 » |
|
Nem lehet a mangákat ,,kiszínezni"? Ez most hülyén hangzott.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 szep 25, 13:16:17 » |
|
Biztos ki lehet, de jó nagy türelmet igényel ='D
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 okt 13, 09:04:29 » |
|
Skacok túúúdom hogy ez egy Naru fórum és azt is tom hogy a KG aladt a Kakashi Gaident értitek de nekem elsőre a Kiddy Grade ugrott be a KG rövidítésre na mindegy hülye vok már Nekem Kakashi valamiért nem tetszett úgy kicsinek. Egy "csöppet" öntelt volt.Őszíntén szólva roszabb mint Sasuke. Obito meg nem tud hazudni tényleg olyan mint Naru , a szerelmi háromszög engem meg azért nem érdekel igazán mert úúútálom ha valaki romantikázik akár a kedvenc filmemben is mindig át tekerem vagy kimegyek a szobából arra az öt percre De azért aranyos volt de hogy ültetsz át egy szemet az eggyik emberből a másikba???
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 okt 13, 09:18:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 okt 13, 13:08:41 » |
|
Moderátor: Bocsi, th, de azt had én döntsem már el hogy mi a trollkodás, ok?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 dec 06, 19:12:40 » |
|
:-[ :-[ vol lehet letölteni a részeket, mert sokat hallottam róla, de még nem olvastam ??? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 dec 06, 19:35:48 » |
|
Ez a KG tényleg nagyon jó tök bírom Kakashi-t elejéb lenéző flemga stílusa van nagyon ha a Kakashi Gaiden re gondolsz akkor mangan belül 239-244 ig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 dec 06, 21:14:40 » |
|
Én azért szeretem a Kakashi Gaident, mert van benne Yondaime (lsd aláírásom^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 dec 08, 23:30:45 » |
|
Nos miután elolvastam, arra gondoltam, hogy anyám, ez a hetes csapat egy régi verziója. Szerintem a legjobban Obito hasonlít Narutora. Mert neki is a legfontosabb, ami Kakashi apjának is, vagyis a csapattársak. De Yondaiméről is megtudhattam valamit. Úgyhogy teljesebb lett a kép. Bár lenne néhány kérdésem, tudom, hogy ez nem ide tartozik, de nem tudom, hova írjam. Yondaime az Akatsuki leader és Obito Tobi? Mert ez valahogy nem tiszta...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 dec 08, 23:33:41 » |
|
hát nem ide tartozik azért válaszolok Yondaime nem az Akatsuki vezér Obito-Tobi találgatása megy egy ideje de hogy témába illőt is írjak a KG-ban valóban hasonlítanak a szereplők és jó csak kár hogy rövid
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 dec 09, 11:10:40 » |
|
Én azért szeretem és azért olvastam már vagy hatszor mert benne van a kedvencem Kakashi meg a másik kedvencem Mina :'(to(Yondaime). Egyébként nagyon jó történet és nagyon sajnálom hogy ez nincs benne az animében is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|