Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 jan 03, 21:36:31 » |
|
Amugy a Raikirit már nem lehet tovább fejleszteni? :-\
Mivel sajnos nem vagyok sem kisimoto,se kakashi nem mondhatom meg :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
graslz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 jan 03, 21:44:18 » |
|
szerintem lehet tovább is fejleszteni de szerintem Kakashi nem tudja tovább fejleszteni mert ha igen akkor már meg tette volna ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 jan 03, 21:56:38 » |
|
szerintem lehet tovább is fejleszteni de szerintem Kakashi nem tudja tovább fejleszteni mert ha igen akkor már meg tette volna ;D
Eszt hogy érted?Hogy nem lehet vagy hogy mert Kakashinak nincs elég ereje???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 jan 04, 00:07:14 » |
|
Mindent lehet fejleszteni! Különben is mit nevezünk fejlesztésnek? Més elemet vagy formát adni egy jutsunak? Szerintem Kakashi tudná fejleszteni a Raikirit, csak nincs rá oka.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 jan 04, 11:35:07 » |
|
Szerintemi is.Az a jo jutsju ameik erös de sokáig lehet használni is.Ha kakashi tovább fejlesztené akkor tul sok chakrat enne.Nem lenne optimális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 jan 04, 20:13:28 » |
|
Miért nem lett volna chidori?Ez kakashi jutsuja meg tudja csinálni obito sharingánja nélkül is...
Igen, de a chidorihoz, nagyon nagy gyorsaság kell, akkor viszon t negyon könnyű az ellenfélnek ellentámadást indítania, ráadásul azt a sharingan nélkül nem látná.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 jan 10, 16:31:51 » |
|
Mért van az, hogy egyszer kell a Chidorihoz kézjel (első Szasukés bemutatkozás) másszor nem (105-106.rész)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 jan 10, 19:35:12 » |
|
Időspórolás az anime készítői részéről. Vagy csak szimplán lusták. De amúgy lehet "érezni", hogy mikor formálja a pecséteket, csak nem mindíg mutatják.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 jan 13, 15:34:30 » |
|
most a raikiri volt elöbb amit kakashi csinált és abból egy gyengébb jutsu lett vagy a chidoriból fejlesztette kakashi??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 jan 13, 15:47:32 » |
|
Hát, látom, még nem olvastad a Kakashi Gaident. Ajánlanám neked, kb. 12 évesen mutatják, amikor kifejleszti a Chidorit. Meg aztán a Gaara vs Sasuke harcokban is elszavalja Gai sensei
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
hummer4700
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 jan 13, 20:48:48 » |
|
azok hanyadik részek mert elolvasom, csak animében láttam első 220 részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 jan 26, 00:47:26 » |
|
.. őő nem azért most lehet h nagy hülyeséget mondok..vagy olyat is amit eddig tudtunk..xD.. :-X .. ..szla most h újra kezdtem a Narutoot nézni (kicsit figyelmesebben)..tuképp én azt veszem ki h Chidroi és a Raikiri teljesen ugyan az a technika...... amikor Sasuke harcol Gaara ellen akkor mongyák h a kettő teljesen egy és ugyan az a raikiri nevet csak azért kapta mert Kakashi ketté vágott vele egay villámot...de amúgy semmiben nem különbözik....... ...(légyszives ezt csak akkor szooljátok le ha nincs igazam ha megnézitek azt a részt és tényleg nincs igazam )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 jan 26, 11:59:59 » |
|
Én ezt már oldalakkal előbb feltettem, mert nem tudtam miért beszélnek róla úgy, mint 2 külön jutsuról, ezek után leharapták a fejem és száműztek. Szerintem még mindíg ugyan az a kettő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
skippersd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 jan 26, 13:51:48 » |
|
Láttam egy olyat hogy "narutó bakik" (nem emléxem az angolra). Gai mondja a Chidorit ORVGYILKOSÁGRA találták ki... Utánna ahogy sasuke fut gaara felé, nem kis hangefekktel kísérve... hát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 jan 26, 17:27:48 » |
|
..szla most h újra kezdtem a Narutoot nézni (kicsit figyelmesebben)..tuképp én azt veszem ki h Chidroi és a Raikiri teljesen ugyan az a technika...... amikor Sasuke harcol Gaara ellen akkor mongyák h a kettő teljesen egy és ugyan az a raikiri nevet csak azért kapta mert Kakashi ketté vágott vele egay villámot...de amúgy semmiben nem különbözik.......
Én is nemrég láttam azt a részt és miért mondanák benne (Gai mondta) hogy a Chidori és a Raikiri ugyanaz, ha nem igaz, de ha mégis különböznének akkor bizonyítsa be vki nekem anime vagy manga alapján ha nem így van, és azt el fogom hinni
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
|