nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 dec 08, 10:10:42 » |
|
én úgy tudom hogy a raikirikivel nem csak egy támadást lehet eggyel ,és megnöveli a gyorsaságot. manga / 240
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 dec 08, 13:04:17 » |
|
Háát szerintem a Chidori magyarul az lesz, hogy 100 madár jutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 dec 08, 15:36:53 » |
|
Szerintem meg ezer madár,de nem gond
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 dec 08, 17:53:18 » |
|
Csak simán madár vagyis pontossaban lile Forrás: Tamino fn 千鳥 [ちどり] csidori = fn bíbic (madár) = fn lile (madár) Vagy egyéb forrás: http://www.freedict.com/onldict/jap.htmljapán - angol - magyar chidori - plover - lile chidoriashi - tottering step - támolygó lépés ashi - leg, foot - láb vagyis ily módon a Chidori utalhat akár ittas állapotra is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 dec 08, 19:35:30 » |
|
Az szép! És ekkor jön a képbe, hogy a chidori egy Japán női név.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 dec 08, 20:22:24 » |
|
... a hídon sem Raikirit használt hanem chidorit mert a raikiri széjjelkviszi a kezét.
A Nagy Naruto Hídon Rairikit használt. Ebben a témában már linkeltem képet a Chidoriról és Rairikiről, össze lehet hasonlítani. én úgy tudom hogy a raikirikivel nem csak egy támadást lehet eggyel ,és megnöveli a gyorsaságot. manga / 240
Addig lehet vele támadni míg a használó meg nem szünteti a jutsut. De egyszerre csak egy embert lehet vele támadni. Esetleg akkor lehetne kettőt, ha mindkét kezébe létrehozna 1-1 Chidorit. A Kakashi Gaidenben még Chidori (239/18), ott még nincs Rairiki.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 dec 08, 20:30:44 » |
|
eggy a lényeg hogy a raikiriki támadó ereje gyengébb a rasenganénál és meg se közelíti a többi fejledt rasengant.meg a kakashi gaidenben több klónt is kifektetett a chidorival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 dec 09, 10:04:40 » |
|
Nem tom szerintem a Rikiri erősebb mint a sima rasengen. Elvégre is Kakashi Kakuzu egyik szivét kiüti a Raikirival Narutonak kétszer kell próbálkoznia a Rasen Shurikennel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 dec 09, 12:15:26 » |
|
hmm akkor azért kellet 2x mert az egyiket kivédte, és a rasen shurikent ne hasonlítsuk már a chidorihoz vagy a raikirihezm 1000x erősebb sztem a rasen
nah és hogy irjak vmi témába illőt, kakashi azért talál mindig szinte a raikirivel mert elég gyors és van sharinganja amivel olvassa az ellenfél mozdulatait
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nikifan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 dec 10, 15:16:27 » |
|
imádom ezt a jutsut mert Kakahsit is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trixie
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 dec 19, 20:33:27 » |
|
akkor már ketten vagyunk.sztem a Raikiri és a Rasen egyforma erősek de kövezzetek meg ha tévedek :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 dec 19, 20:39:11 » |
|
szerintem is.De a chidori gyengébb náluk.Tényleg mért S osztályú a raigiriki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 dec 19, 21:19:44 » |
|
több chakra nagyobb sebzés asszem ezért.....
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 dec 20, 13:48:01 » |
|
De amikor hakut szurta le vele akkor épp hogy csak bele ment.nem szólt valami nagyot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #74 Dátum: 07 dec 20, 16:43:19 » |
|
végülis 1 az 1be belement az elsö két ujjperce a mellkasába az tényleg semmi.... meg Haku is belehalt
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
|