24 nov 27, 18:05:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerinted melyik a legerősebb?
Rasengan
Chidori/Raikiri
Oadama rasengan
Fuuton rasengan
Fuuton rasenshuriken
A sasuke féle kardos chidori (Chidori Nagashi)
A Sasuke féle távolsági chidori
Végső Rasengan
Rasenrengan

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Rasengan vs. Chidori. Melyik, miért?  (Megtekintve 65167 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Nuttika
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #210 Dátum: 09 júl 30, 09:35:59 »

Lehet,hogy pontos és gyors,de nem használhatsz belőle annyit,mint a Rasenganból.És azért a Rasengan sem egy "csiga" jutsu...
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #211 Dátum: 09 júl 30, 11:26:08 »

Tibee77 azért sennin módban nekem elég gyorsnak és pontosnak tűntek azok a dupla rasenganok! Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #212 Dátum: 09 júl 30, 12:15:50 »

...de nem használhatsz belőle annyit,mint a Rasenganból...

Ha nem Jiraiya és Narutó használnák, akkor nem is lehetne ennyit tolni belőle. De mivel mindkettőjüknek sok a chakrája... ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #213 Dátum: 09 júl 30, 16:09:25 »

Lehet,hogy pontos és gyors,de nem használhatsz belőle annyit,mint a Rasenganból.És azért a Rasengan sem egy "csiga" jutsu...

Lehet, hogy nem "csiga" jutsu de ha Sasuke benyom egy olyan chidori-t mint Orochimaru ellen (mikor még az ágyban feküdt), akkor Naruto még csak megmozdulni se tudna.Félreértés ne essék nem vagyok Sasuke párti de a jutsu-i azért elég jók! kacsint
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #214 Dátum: 09 júl 30, 17:46:28 »

...de nem használhatsz belőle annyit,mint a Rasenganból...

Ha nem Jiraiya és Narutó használnák, akkor nem is lehetne ennyit tolni belőle. De mivel mindkettőjüknek sok a chakrája... ^^

A Chidorit se hinném,hogy mindenkire találták ki Hümm-hümm
tibee77:Na pontosan!Orochimaru már egy "védtelen" valaki volt addigra,legyöngülve.Ha ereje teljében lett volna,nem sokra ment volna ellene...
És ahogy Tr4nCe is mondta sennin módban eléggé pontos és gyors...
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #215 Dátum: 09 júl 30, 17:57:21 »

Mivel ez nem a kinyerne csatában téma így inkább nem megyek bele a kettejük harcába, hogy vajon, hogy zajlana le kettejük között, így csak annyit mondok, hogy ha személytől függetlenül nézzük melyik a "jobb" jutsu akkor a chidori-t mondanám.
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #216 Dátum: 09 júl 30, 18:45:07 »

Hát gyorsaság/pontosság szempontjából egyértelmű chidori,viszont a nagy kakaót a rasengan képviseli...
Én is a chidorit mondanám jobbnak,sokkal több féle módon fel lehet használni mint védekezés mint támadás szempontjából,míg a rasengan csak a támadást szolgálja...
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #217 Dátum: 09 júl 30, 19:46:23 »

De akkor is a Rasengan a jobb!Szerintem a sennin módos Rasengan meg szerintem simán kiüti a Chidorit.Semmi a Chidori a Rasengannal szemben...
Naplózva

お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #218 Dátum: 09 júl 30, 20:16:07 »

Én úgy fogalmaznék, hogy a Chidori remekül passzol a Sharinganhoz. A 2 1ütt jó combo! A Rasengan meg jól passzol A Kage Bunshinhoz.  Shinonál lehet nem müködne ennyire eredményesen, vagy Shikamarunál. Mosolyog
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #219 Dátum: 09 júl 30, 21:01:06 »

De akkor is a Rasengan a jobb!Szerintem a sennin módos Rasengan meg szerintem simán kiüti a Chidorit.Semmi a Chidori a Rasengannal szemben...
Nézd vissza a naruto vs sasukét,mikor összecsapták a két normális technikát,ugyan olyan erősségű volt mind 2!
Meg most attól hogy pl a rasen shuriken ütné a kirint még feltétlenül nem jelenti hogy akkor a rasengan a jobb,itt az is számít hogy milyen gyorsan lehet létrehozni,melyikből hány új technikát lehet képezni,milyen szinten lehet előle menekülni pl:a rasenshuriken elől pein 5 testéből 4 elmenekült,a kirinnél viszont már ez a szám biztos hogy nagyobb lenne,mivel egyértelműen gyorsabb,és a peinek nem tudnának olyan gyorsan elfutni...

« Utoljára szerkesztve: 09 júl 30, 21:02:15 írta con » Naplózva
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #220 Dátum: 09 júl 30, 21:32:12 »

Ott a pont Con-nál, ugyanerre gondoltam én is.
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #221 Dátum: 09 júl 31, 06:56:19 »

Nem hinném,hogy a Chirodi elől nem lehet elugrani.Viszont a sennin módos Rasengan meg még nőtt is...A Chidori nem olyan nagy szám,hogy kivédhetetlen lenne... Gondolkozik
Naplózva

お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

R'innegan User

« Válasz #222 Dátum: 09 júl 31, 08:31:56 »

Madarat biztos nehéz lenne eltaláni velük! Nevet
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #223 Dátum: 09 júl 31, 17:14:18 »

Nem hinném,hogy a Chirodi elől nem lehet elugrani.Viszont a sennin módos Rasengan meg még nőtt is...A Chidori nem olyan nagy szám,hogy kivédhetetlen lenne... Gondolkozik
Hát nem kivédhetetlen,de jobb mint a rasengan!
Pl csak számoljuk össze,hogy  a rasenganból hány féle jutsut lehet rétrehozni és a chidoriból mennyit...

Rasengan:rasen shuriken,fuuton:rasengan,rasen rengan,végső rasengan

Chidori:kirin,chidori nagashi(ezt védekezés és támadásra is lehet használni),chidori senbon,amit sasuke a kardjába vezet chidori, nyújtható chidori,raikiri,szerintem kakashi villám farkasa is egy chidoriból lett képezve

A rasengannál van 4 kombináció,a chidorinál 7!

Akkor ott van a jutsuk képzése:
Míg a rasengannál a 4 kombinációból 3hoz kell narutonak klón(a rasen rengant ha jól emlékszem nem lehet tudni,de tegyük fel ahoz nem kell),addig a chidori kombinációjaiból 6 hoz csak kézjel kell,és ezeknél szerintem egy kézjellel több jutsut is létre lehet hozni,szóval sokkal gyorsabban elő lehet idézni!

Akkor vegyük a két legerősebb támadásukat a kirint és a rasen shurikent!
Ugye tudjuk hogy ha összecsapnák a két jutsut,akkor a rasen shuriken nyerne,de...
A kirinben sokkal tobb erő van,azt sasuke mégsem a saját chakrájából idézi elő,hanem az égi villámokat használja,és az mégis erősebb,mint amit egy ember elő tud idézni,akár a saját,akár a naruto világát nézzük!

A rasen shuriken meg inkább technikásabb jutsu,mint izmos de ezzel együtt lassabb is viszont többször felhasználható(de azt hozzá kell tenni hogy narutonál is csak)sage módban!

Na szerintem ha ezeket összeadod,egyértelműen lejön,hogy a chidori a jobb!

De félreértés ne essék,ezzel nem azt akarom mondani,hogy akkor sasuke erősebb mint naruto,mert ezek csak jutsuk,és hogy kigyőz az dönti el,hogy mennyire tudják a felek fehasználni egymás ellen!

« Utoljára szerkesztve: 09 júl 31, 17:15:00 írta con » Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #224 Dátum: 09 júl 31, 17:40:58 »

De amikor Naruto a természeti erőt használja kicsit több gyűlik össze,mint egy villámból.
A Rasengan pedig a természet manipuláció miatt (Fuuton Rasengan...) erősebb,mint a Chidori.
Naplózva

お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins