24 dec 18, 03:16:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerinted melyik a legerősebb?
Rasengan
Chidori/Raikiri
Oadama rasengan
Fuuton rasengan
Fuuton rasenshuriken
A sasuke féle kardos chidori (Chidori Nagashi)
A Sasuke féle távolsági chidori
Végső Rasengan
Rasenrengan

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Rasengan vs. Chidori. Melyik, miért?  (Megtekintve 65960 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #240 Dátum: 09 aug 02, 22:31:00 »

Azt azért tegyük, hozzá, hogy Kabutonak van egy erős öngyógyító technikája, és anélkül a rasengannal, is simán elvérzel. kacsint Vagy esetleg előbb meghalsz, minthogy elvéreznél.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Nuttika
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #241 Dátum: 09 aug 02, 22:32:47 »

Ha figyeltél Kabuto csak is azért érte túl,mert jó orvosi ninja és oda koncentrálta a chakráját.De ő is kifeküdt egy kicsit utána.Egy nem orvosi ninja feldobja a talpát egy "telibe" után...

Látom miközben írtam Harag is ugyan ezt mondta el Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 02, 22:33:48 írta Nuttika » Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
con
Jounin
*

« Válasz #242 Dátum: 09 aug 02, 22:34:06 »

Oké rendben van,ti győztetek már nincs kedvem tovább írni ugyan azt ha nem fogadjátok el a véleményem. smirksweat..
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 03, 00:37:06 írta con » Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #243 Dátum: 09 aug 14, 23:45:54 »

pfff Nem hittem volna h ezt én mondom, de egyetértek con-al

A chidori erősebb mint a rasengan és a kirin is a rasen surikennél.
Láthattuk h a Kyuubi Rasengan kikapott a Pecsétes chidoritól (végzet völgye)
A rasen shuriken meg kis hatótávolságu, és Itachinak Soosano kellett a kirin ellen(bár szerintem akkor is kitudja védni)

Ez a véleményem, és higyjéttek el, h minden vagyok, csak sasuke fan nem.
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #244 Dátum: 09 aug 15, 02:40:09 »

hát nem tudom. az "alapokból" szerintem mindenképpen a rasengan jobb, hiszen többször lehet használni, mint a chidorit. a "középverziók" már viccesebbek, hiszen a chidorik már többfélére használhatóak, míg a fuuton: rasengan egy több szempontból is félkész technika. ugye ismerjük, hogy a shuriken miatt még nem, de amiatt is, mert tökéletesen lehet keverni más elemű jutsukkal is (yamato vizes akármije pl.). a rasen rengan meg olyan ormótlanul nagy, és csak közelharci dolog, hogy egy chidorival szerintem könnyebb harcolni.
a kirin/rasen shuriken már érdekesebb téma, és szerintem nem is lehet konkrét győztest hirdetni, mert másra jó mind a kettő.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #245 Dátum: 09 aug 15, 10:10:19 »

Hát épp ez az, h többet lehet használni. Egy magas szintü jtusu-t nem lehet annit használni. A rasengan csak alak manipuláció, mig a chidori már természet manipuláció. Mondjuk érdekes, h a tetőn a rasengan nyert, de a végzet völgyében már bőven a chidori. A fuuton rasengan már minden képen odaveri a chidorit, de a kirinnel nem veheti fel a versenyt.
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #246 Dátum: 09 aug 15, 13:57:45 »

A fuuton rasenshuriken viszont igen. kacsint
És én még mindig tartom, hogy a chidori és a Kirin két különböző jutsu. Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #247 Dátum: 09 aug 15, 14:04:01 »

Hát vagy én vagyok hülye, de a kirin és chidori különböző jutsu, csak az eleme ugyanaz.
A chidori az a Kakashi féle jutsu.
A Kirin meg az amit sasuke használt Ita ellen.
Nem két külömböző technika?
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #248 Dátum: 09 aug 15, 14:05:26 »

Jó,ha nincs köze a chidorihoz (a kirinnek) akkor ez,ez és ez a kezében mi?

Szerintem azzal irányítja azt a nagy villám farkast...
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #249 Dátum: 09 aug 15, 14:16:44 »

Akkor idézzek?
Előzmény:
Sasuke felőtt egy bazinagy túz jutsut az égbe...
Zetsu:
"Értem már szóval ezt készítette elő az előző tűz jutsujával, azok a tűzsárkányok nem elvétették Itachit, hanem eleve nemis ellene irányultak, az, hogy szándékosan törte át a mennyezetet a jutsujával, hogy gyorsan felmelegítse a légkört fölötte és létrehozhasson egy erőteljes felszálló légáramlatot, hogy gomolyfelhők alakuljanak ki, vagy ismertebb nevén viharfelhők... ahelyett, hogy a saját chakráját használná erőforrásként a felhőkben gomolygó hatalmas erőket fogja igyénybevenni és ezt használja fel egy villám elemű jutsuhoz."

és ha tovább nézed láthatod, hogy a chidorit csak fellőtte az égbe, hogy irányíthassa a villámokat, mejd leeresztette a kezér, hogy lecsapjon a villám. Ha ettől szerinted a Kirin chidori, akkor a chidori tulajdonképpen meg sharingan, mivel az kell a chidori biztonságos használatához.

Már elnézést az offért.
Naplózva

con
Jounin
*

« Válasz #250 Dátum: 09 aug 15, 14:23:58 »

Nos én sohasem állítottam hogy a kirin chidori,de abból lett kifejlesztve,mivel kell az irányításához...

A sharingan pedig ahogy te említed a biztonságos használathoz kell,és az irányítás meg a biztoságos használat között van egy kis különbség!
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 14:30:33 írta con » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #251 Dátum: 09 aug 15, 14:26:29 »

... A rasengan csak alak manipuláció, mig a chidori már természet manipuláció. Mondjuk érdekes, h a tetőn a rasengan nyert, de a végzet völgyében már bőven a chidori. ...

Nincs itt "semmi" érdekesség. ^^
A Rasengan formai manipulációja teljes, tökéletes, a Chidorijé pedig nagyon alap, éppen hogy csak egyben tartja azt a maréknyi villámot (itt most az alap Chirorira gondolok). A Chidori elemi manipulációja teljes, a Rasengané nulla. Ergó a hiányosságaik és erősségeik miatt kb. ugyanolyan erősek. Más kérdés (már számtalanszor írtam), hogy mindkét jutsu másra és másvalamiért jó.

És ne felejtsük el a jó öreg közhelyet sem: Nem a jutsutól, hanem a használójától is függ az ereje. kacsint

« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 14:40:27 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
*Reira
Akadémiai tanuló
*

[Naru♥Hina]

« Válasz #252 Dátum: 09 aug 16, 13:50:08 »

Rasengan. Szeretet
Mert Naruto használja, és ő a kedvenc karakterem, valamint az összes Rasengan fajta nagyon tetszik, és elég nagy pusztításra képes.
Valamint az egész története annyira aranyos.  Minato->Jiraiya->Naruto.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 19, 21:24:36 írta *Reira » Naplózva

"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat,
amelyben élünk, amikor szeretünk."
Nuttika
Chuunin
*

« Válasz #253 Dátum: 09 aug 19, 17:42:28 »

Szerintem pedig a Rasengan jobb.A RasenShuriken igen is hatásos.A Chodiri Kakashinál se nyerte el a bizalmam...
Egyébként ha már a nehézségről jöttök:Sennin formában is csak 2 tud eldobni.Na akkor melyik a fejlettebb?
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #254 Dátum: 09 aug 19, 17:52:57 »

Nem attól függ a fejlettség, hogy melyik eszik több chakrát.
És a "sima" Szél elem Rasen Shuriken szerintem nem feltétlen ugyanaz, mint Remet módban használ Szél elem Rasen Shuriken. Mivel az utóbbiban már senjutsu chakra is van. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins