Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #240 Dátum: 09 aug 02, 22:31:00 » |
|
Azt azért tegyük, hozzá, hogy Kabutonak van egy erős öngyógyító technikája, és anélkül a rasengannal, is simán elvérzel. Vagy esetleg előbb meghalsz, minthogy elvéreznél.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 09 aug 02, 22:34:06 » |
|
Oké rendben van,ti győztetek már nincs kedvem tovább írni ugyan azt ha nem fogadjátok el a véleményem. ..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 03, 00:37:06 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #243 Dátum: 09 aug 14, 23:45:54 » |
|
pfff Nem hittem volna h ezt én mondom, de egyetértek con-al
A chidori erősebb mint a rasengan és a kirin is a rasen surikennél. Láthattuk h a Kyuubi Rasengan kikapott a Pecsétes chidoritól (végzet völgye) A rasen shuriken meg kis hatótávolságu, és Itachinak Soosano kellett a kirin ellen(bár szerintem akkor is kitudja védni)
Ez a véleményem, és higyjéttek el, h minden vagyok, csak sasuke fan nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 09 aug 15, 02:40:09 » |
|
hát nem tudom. az "alapokból" szerintem mindenképpen a rasengan jobb, hiszen többször lehet használni, mint a chidorit. a "középverziók" már viccesebbek, hiszen a chidorik már többfélére használhatóak, míg a fuuton: rasengan egy több szempontból is félkész technika. ugye ismerjük, hogy a shuriken miatt még nem, de amiatt is, mert tökéletesen lehet keverni más elemű jutsukkal is (yamato vizes akármije pl.). a rasen rengan meg olyan ormótlanul nagy, és csak közelharci dolog, hogy egy chidorival szerintem könnyebb harcolni. a kirin/rasen shuriken már érdekesebb téma, és szerintem nem is lehet konkrét győztest hirdetni, mert másra jó mind a kettő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #245 Dátum: 09 aug 15, 10:10:19 » |
|
Hát épp ez az, h többet lehet használni. Egy magas szintü jtusu-t nem lehet annit használni. A rasengan csak alak manipuláció, mig a chidori már természet manipuláció. Mondjuk érdekes, h a tetőn a rasengan nyert, de a végzet völgyében már bőven a chidori. A fuuton rasengan már minden képen odaveri a chidorit, de a kirinnel nem veheti fel a versenyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #246 Dátum: 09 aug 15, 13:57:45 » |
|
A fuuton rasenshuriken viszont igen. És én még mindig tartom, hogy a chidori és a Kirin két különböző jutsu.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #247 Dátum: 09 aug 15, 14:04:01 » |
|
Hát vagy én vagyok hülye, de a kirin és chidori különböző jutsu, csak az eleme ugyanaz. A chidori az a Kakashi féle jutsu. A Kirin meg az amit sasuke használt Ita ellen. Nem két külömböző technika?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 09 aug 15, 14:05:26 » |
|
Jó,ha nincs köze a chidorihoz (a kirinnek) akkor ez, ez és ez a kezében mi? Szerintem azzal irányítja azt a nagy villám farkast...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #249 Dátum: 09 aug 15, 14:16:44 » |
|
Akkor idézzek? Előzmény: Sasuke felőtt egy bazinagy túz jutsut az égbe... Zetsu: "Értem már szóval ezt készítette elő az előző tűz jutsujával, azok a tűzsárkányok nem elvétették Itachit, hanem eleve nemis ellene irányultak, az, hogy szándékosan törte át a mennyezetet a jutsujával, hogy gyorsan felmelegítse a légkört fölötte és létrehozhasson egy erőteljes felszálló légáramlatot, hogy gomolyfelhők alakuljanak ki, vagy ismertebb nevén viharfelhők... ahelyett, hogy a saját chakráját használná erőforrásként a felhőkben gomolygó hatalmas erőket fogja igyénybevenni és ezt használja fel egy villám elemű jutsuhoz."
és ha tovább nézed láthatod, hogy a chidorit csak fellőtte az égbe, hogy irányíthassa a villámokat, mejd leeresztette a kezér, hogy lecsapjon a villám. Ha ettől szerinted a Kirin chidori, akkor a chidori tulajdonképpen meg sharingan, mivel az kell a chidori biztonságos használatához.
Már elnézést az offért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 09 aug 15, 14:23:58 » |
|
Nos én sohasem állítottam hogy a kirin chidori,de abból lett kifejlesztve,mivel kell az irányításához...
A sharingan pedig ahogy te említed a biztonságos használathoz kell,és az irányítás meg a biztoságos használat között van egy kis különbség!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 14:30:33 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #251 Dátum: 09 aug 15, 14:26:29 » |
|
... A rasengan csak alak manipuláció, mig a chidori már természet manipuláció. Mondjuk érdekes, h a tetőn a rasengan nyert, de a végzet völgyében már bőven a chidori. ...
Nincs itt "semmi" érdekesség. ^^ A Rasengan formai manipulációja teljes, tökéletes, a Chidorijé pedig nagyon alap, éppen hogy csak egyben tartja azt a maréknyi villámot (itt most az alap Chirorira gondolok). A Chidori elemi manipulációja teljes, a Rasengané nulla. Ergó a hiányosságaik és erősségeik miatt kb. ugyanolyan erősek. Más kérdés (már számtalanszor írtam), hogy mindkét jutsu másra és másvalamiért jó. És ne felejtsük el a jó öreg közhelyet sem: Nem a jutsutól, hanem a használójától is függ az ereje.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 16, 14:40:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
*Reira
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
[Naru♥Hina]
|
|
« Válasz #252 Dátum: 09 aug 16, 13:50:08 » |
|
Rasengan. Mert Naruto használja, és ő a kedvenc karakterem, valamint az összes Rasengan fajta nagyon tetszik, és elég nagy pusztításra képes. Valamint az egész története annyira aranyos. Minato->Jiraiya->Naruto.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 19, 21:24:36 írta *Reira »
|
Naplózva
|
"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk."
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #253 Dátum: 09 aug 19, 17:42:28 » |
|
Szerintem pedig a Rasengan jobb.A RasenShuriken igen is hatásos.A Chodiri Kakashinál se nyerte el a bizalmam... Egyébként ha már a nehézségről jöttök:Sennin formában is csak 2 tud eldobni.Na akkor melyik a fejlettebb?
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #254 Dátum: 09 aug 19, 17:52:57 » |
|
Nem attól függ a fejlettség, hogy melyik eszik több chakrát. És a "sima" Szél elem Rasen Shuriken szerintem nem feltétlen ugyanaz, mint Remet módban használ Szél elem Rasen Shuriken. Mivel az utóbbiban már senjutsu chakra is van. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|