memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 dec 05, 18:34:01 » |
|
Narutórol köztudott, hogy nem érti meg elsőre a dolgokat (lásd: Kage bushinos edzés), hogy finoman fogalmazzak és Kakashit fárasztja, hogy nem érti a dolgokat! - szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 dec 05, 18:38:40 » |
|
Dehát amikor Jiraiya tanította Narutonak a Rasengant, akkor pont az volt a lényege, hogy maga jöjjön rá, hogyan is kell azt megcsinálni. És mikor rájött, kitalált egy megoldást, ami hatásos is volt... És ez mindhárom fázisára vonatkozik az edzésének. Kakashi-sensei sajnos ezekszerint mégsem a megtestesült türelem, pedig azt hittem :naruto_pff: Melyik edzés is ez pontosan?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 05, 18:39:47 írta six »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter21
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 dec 05, 18:39:23 » |
|
Szerintem meg hogy Narutora, egy ien forrófejü srácnak miért tanitott egy ien teknikát, azért mondta, de ki tudja...
|
|
|
Naplózva
|
Megszabadultam a gyerektől; a macskám allergiás volt rá.
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 dec 05, 18:43:31 » |
|
Dehát amikor Jiraiya tanította Narutonak a Rasengant, akkor pont az volt a lényege, hogy maga jöjjön rá, hogyan is kell azt megcsinálni. És mikor rájött, kitalált egy megoldást, ami hatásos is volt... És ez mindhárom fázisára vonatkozik az edzésének. Kakashi-sensei sajnos ezekszerint mégsem a megtestesült türelem, pedig azt hittem :naruto_pff: Melyik edzés is ez pontosan? Ez a Rasenshuriken edzés lenne, a mangában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 dec 05, 18:44:01 » |
|
A lényeg az hogy megtanulta és kész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 dec 05, 18:54:24 » |
|
Ahhh. Oké, mostmár tényleg elkezdem olvasni a mangát is! :naruto_mosoly:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 07 dec 08, 12:01:26 » |
|
hmm kakashi azért tudhatja a rasengant mivel yondi volt a mestere... amugy meg sztem azért mondta, mert már megszokta amikor saskát tanitotta rögtön megértette és kész narutonak meg 10x elkellet mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
phobia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 dec 08, 18:20:08 » |
|
Nem kell 10x elmondani csak leegyszerűsíteni hogy ő is megértse. Ezért volt jó hogy Jiraiya edzette mert ő értett a "nyelvén". (És elsősorban ezért nem szeretném ha meghalna az öreg)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 08, 18:20:51 írta phobia »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #159 Dátum: 07 dec 08, 18:23:00 » |
|
Hát mikor a sima Rasengant tanította neki, akkor nem teljesen foglalkozott vale, mert ugyan magában, de mondta, hogy csak így tudja megcsinálni. Jiraiya azért jó tanár Naruto számára, mert itt viszont Jiraiya és Naruto hasonlítanak egymásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 dec 09, 13:01:52 » |
|
tényleg amikor naruto megtámadta tobit a rasengannal akkor nem láttam egy klónt se mellete a szél elemű rasengan után már tudja klón nélkül is a simát?
:gamabunta:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 09, 13:03:16 írta nonomage »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 dec 09, 15:05:44 » |
|
A mangában nem lehet mindent lerajzolni, mert akkor nem 17 oldal lenne egy rész, hanem 170 De attól még kell neki klón. És azt se felejtsük el, hogy az aktuális történések szerint az erdő tele van Naruto klónjaival, akik keresik Sasukét.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 07 dec 09, 17:41:22 » |
|
Ezért jó,hogy van anime is mert a nem világos vagy kérdéses helyeken megtudjuk mi történt,mert az is lehet hogy az animébe benne lesz hogy feloldja a jutsut És a helyszínen meg Kage Bunshin nélkül csinál Rasengan-t vagy nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nikifan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 07 dec 10, 15:11:14 » |
|
még nem láttam akció közbe a rasengánt de tök jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 07 dec 11, 16:54:46 » |
|
hmm nekem van egy érdekes ötletem. tehát a rasengant el is lehetne dobni nem? és kifejleszhetne olyan hogy Rasen Kunai, vagy eldobhatná a Fuuton Rasengant (kicsi shuriken) és a Rasen Shuriken -t és akkor távolságból is jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|