25 máj 25, 05:52:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Rasengan (és változatai)  (Megtekintve 347435 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1335 Dátum: 11 szep 21, 06:28:20 »

Mivel ez itt már nem illik a témába, válaszomat lásd itt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #1336 Dátum: 12 jan 02, 01:58:36 »

Srácok szerintetek az milyen durva lenne ha Naruto a Sennin mode-ban lévő Senpou  Chou-O'odama Rasenganhoz adná a természet chakráját ??
Az mekkora Rasen-shuriken lenne?
Most itt nem beszéljünk arról ,hogy (Nem lehet mert...bla bla bla nincs annyi chakrája .. stb  .) de lehet(képzeletben, vagy talán még igazából is )  Mosolyog de az , hogy nézne ki ? Nevet smirksweat ikszdé
Az valami eszméletlen lenne .
Mi a véleményetek?  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 07, 00:45:15 írta Rikudou-sennin » Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #1337 Dátum: 12 jan 07, 00:43:41 »

Vagy a Bijuu Dama-hoz adná a természet chakráját? Nevet  smirksweat ikszdé  Tudom annyi természet chakrája nincs  , de tegyük fel ha lenne , na az akkor , hogy nézne ki , mondjuk egy ilyen Bijuu bomba mellett  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/499/15    Ördögi öjj na azt már nevezhetjük Bijuu Hekinek  , na ott már nincs olyan védelem ami ezt kibírná Nevet
Vélemény?
Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1338 Dátum: 12 jan 07, 03:06:48 »

tényleg nincs olyan,ami kivédhetné,és ha naruto a 9farkúval megegyezne,akkor ki is lehetne vitelezni.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1339 Dátum: 12 feb 09, 22:37:50 »

akkor lehet nemsokára látunk egy Futon:RasenBijuuShuriken ikszdé.Béna vok a névadásban.
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1340 Dátum: 12 feb 10, 15:31:49 »

Jó név az, de valahogy bele kéne sűríteni a Szennin/Bölcs/Varangy  szót is   Ördögi

Varangy stílus Futon:BijuuRasenShuriken no Jutsu Ördögi Szép hosszú név  smirksweat
Mire kimondja akkorára az ellenfél 10 x agyonveri ikszdé

Bár én még mindig szívesen látnék Raiton és Katon féle Rasengant (Remélem egyszer összejön majd ez a fajtája is:D)
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1341 Dátum: 12 feb 10, 16:13:32 »

Hát, ha egy ekkora bijuu bombát elküldene, az is elég leen, hogy letaroljon egy országot minden rajta lévő emberrel, bijuuval, és egyéb teremtménnyél együtt. CSak vessük össze a méretét a néyfarkú Naruto bijuu-bombájával, a hachabiéval, vagy azokkal amiket mostanában láttunk. Kurama tényleg nem semmi.
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1342 Dátum: 12 feb 10, 16:25:40 »

STM jaja pontosan. De az a vicces, hogy a Rasengannal akarjuk "erősíteni" a Bijuu bombát mikor az a bombának egy "gyenge" utánzata ikszdé

És az az igazán durva, hogy a létrejött Bijuu forma messze nem volt tökéletes és kyuubi chakrája is elég erősen fogyóban lehetett már.
Mire lehetnek ezek ketten képesek, ha tökéletes a kapcsolat és a maximális Chakra mennyiség is elérhető számukra? Gondolkozik  smirksweat
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #1343 Dátum: 12 feb 10, 16:26:05 »

OFF: A 4. Hokage lepecsételte Kurama chakrájának felét, nem? Akkor az ereje felét is? Tehát elvileg sokkal erősebb kéne legyen? Vagy ahhoz semmi köze?

Egyébként én is megnéznék egy másik stílust Naruto-tól:D És mi van akkor, ha föld eleme van? Abból milyen rasengan lenne? Még a víz elemből össze tudna hozni valamit, de föld? Mosolyog)
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1344 Dátum: 12 feb 10, 16:47:24 »

Föld és Viz Rasin én is gondolkodtam már, hogy vajon hogy nézne ki és mi lenne a tulajdonsága.

De nagyon valószínűnek tartom, hogy az elem alap tulajdonsága jelenne meg ott is.
Mint ahogy a szél "vágási" tulajdonsága jelent meg az FRS-ben.
Ugyebár sok millió chakra tű pusztít, (bár a szennines edzés alatt lehet, hogy változtatott rajta, de sajna erről nincs infónk  Szomorú)

Amúgy ha mástól nem is de Kakashitól akár még láthatnánk is egy villám alapú Rasengant (Tisztában vagyok vele, hogy azt mondta, hogy ő még klónokkal sem tudná összehozni)

De szerintem arra utalt ezzel, hogy ha működne is a technika nála nem nyerő, ha egy klónt kell létrehozni egy technikához. Mert egy csatában túl sok Chakrát veszít míg létrehozza, így nem életképes a technika. Hiába tudja meg csinálni ha azzal lelövi az összes Chakráját.  smirksweat

Bár akár Sasuke is meg tudná csinálni elviekben, de ő szerintem még nem látta a Klónos trükköt, anélkül meg lehetetlen. (Na jó most a Bijuu formát ne nézzük mert arra ő képtelen)

Mondjuk annak örülnék, ha Naruto a Sima és Odama Rasengant meg tudná már csinálni egyedül is ( szennin mód  és Bijuu forma használatán kívül is, mert ha jól emlékszem akkor ezekben képes egyedül is.)
Meg amikor az Animében elfelejtik oda rajzolni a klónt ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 10, 16:54:25 írta Szalamandra-kun » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1345 Dátum: 12 feb 10, 17:05:12 »

Szerintem egy klónnal, de sokkal sem veszíti el a chakráját. Ezt azért mondják mert minden klónnál feleződik a chakrája mennyisége. Csak annyit veszít belőle ténylegesen amennyi egy illetve több klón létrehozásához szükséges. Ez a tényleges veszteség. Majd később annyit amennyit a létrehozott klón elhasznál. Viszont a klón megsemmisülésekor visszaáramlik a többi chakra a testébe a klón tapasztalataival, fáradságával együtt. Ezért megtévesztő amikor arról beszélnek, hogy elveszíti a chakrája felét egy klón is. Kakashi szerintem nem a chakra mennyiségére utalt amikor azt állította, hogy nem tudja megcsinálni hanem arra, hogy képtelen olyan jól irányítani és együttműködni a klónjaival mint Naruto. Maga is mondta, hogy nincs olyan tapasztalata a klónok terén amennyi Narutonak van. Az már csak hab a tortán, hogy chakrája sincs annyi amennyi igazán kellene ehhez. Mellesleg én feleslegesnek is tartom. A chidori és a raikiri de a rasengan is teljesen halálos ha beszedi az ember. Nagyon kevés azon személyek száma aki túlélheti ha telibe kapják akármelyikkel. Na ezen emberek ellen van a fejlettebb és erősebb rasengan típusok tárháza.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1346 Dátum: 12 feb 17, 20:10:55 »

Hát ha nekem kéne kombinálnom a rasengant villám elemmel akkor megváltoztatnám az alaki manipulációt egy forgó kardra raiton:Drill Sword Rasengan.
Ha tűzzel akko meg egy szupernova szerűség lenne Kaiton:Supernova rasengan.
Kár hogy ehhez úgy száz év kéne.
Naplózva

In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1347 Dátum: 12 feb 18, 20:55:36 »

Forgó kard...? Valahogy kicsit nehezen tudom elképzelni. Az egész kard forog vagy csak a pengéje, mint egy fúró (drill)? Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Drahaka
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1348 Dátum: 12 feb 19, 16:59:56 »

A penge és úgy mint két still fűrész egymás mellet.
És a markolat pedig mint a körhinta.Szóval két irányba forgó.Egyszerre Fúró és fűrész.
Röviden fájdalmas
A támadása
Oh Yeah (Killer Bee rep)ikszdé
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1349 Dátum: 12 feb 19, 18:51:17 »

ez mint támadás lehetetlen szerintem, mármint hogy a  alapja a forgó körkörösen áramló chakra. Maximum mint egy fúró hegy vagy valami ilyen tudnék elképzelni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins