Chakra
|
 |
« Válasz #1335 Dátum: 11 szep 21, 06:28:20 » |
|
Mivel ez itt már nem illik a témába, válaszomat lásd itt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1336 Dátum: 12 jan 02, 01:58:36 » |
|
Srácok szerintetek az milyen durva lenne ha Naruto a Sennin mode-ban lévő Senpou Chou-O'odama Rasenganhoz adná a természet chakráját ?? Az mekkora Rasen-shuriken lenne? Most itt nem beszéljünk arról ,hogy (Nem lehet mert...bla bla bla nincs annyi chakrája .. stb .) de lehet(képzeletben, vagy talán még igazából is )  de az , hogy nézne ki ?  Az valami eszméletlen lenne . Mi a véleményetek? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 07, 00:45:15 írta Rikudou-sennin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1337 Dátum: 12 jan 07, 00:43:41 » |
|
Vagy a Bijuu Dama-hoz adná a természet chakráját?  Tudom annyi természet chakrája nincs , de tegyük fel ha lenne , na az akkor , hogy nézne ki , mondjuk egy ilyen Bijuu bomba mellett http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/499/15  öjj na azt már nevezhetjük Bijuu Hekinek , na ott már nincs olyan védelem ami ezt kibírná Vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1338 Dátum: 12 jan 07, 03:06:48 » |
|
tényleg nincs olyan,ami kivédhetné,és ha naruto a 9farkúval megegyezne,akkor ki is lehetne vitelezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1339 Dátum: 12 feb 09, 22:37:50 » |
|
akkor lehet nemsokára látunk egy Futon:RasenBijuuShuriken  .Béna vok a névadásban.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1340 Dátum: 12 feb 10, 15:31:49 » |
|
Jó név az, de valahogy bele kéne sűríteni a Szennin/Bölcs/Varangy szót is  Varangy stílus Futon:BijuuRasenShuriken no Jutsu  Szép hosszú név Mire kimondja akkorára az ellenfél 10 x agyonveri  Bár én még mindig szívesen látnék Raiton és Katon féle Rasengant (Remélem egyszer összejön majd ez a fajtája is:D)
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #1341 Dátum: 12 feb 10, 16:13:32 » |
|
Hát, ha egy ekkora bijuu bombát elküldene, az is elég leen, hogy letaroljon egy országot minden rajta lévő emberrel, bijuuval, és egyéb teremtménnyél együtt. CSak vessük össze a méretét a néyfarkú Naruto bijuu-bombájával, a hachabiéval, vagy azokkal amiket mostanában láttunk. Kurama tényleg nem semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1342 Dátum: 12 feb 10, 16:25:40 » |
|
STM jaja pontosan. De az a vicces, hogy a Rasengannal akarjuk "erősíteni" a Bijuu bombát mikor az a bombának egy "gyenge" utánzata És az az igazán durva, hogy a létrejött Bijuu forma messze nem volt tökéletes és kyuubi chakrája is elég erősen fogyóban lehetett már. Mire lehetnek ezek ketten képesek, ha tökéletes a kapcsolat és a maximális Chakra mennyiség is elérhető számukra?
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #1343 Dátum: 12 feb 10, 16:26:05 » |
|
OFF: A 4. Hokage lepecsételte Kurama chakrájának felét, nem? Akkor az ereje felét is? Tehát elvileg sokkal erősebb kéne legyen? Vagy ahhoz semmi köze? Egyébként én is megnéznék egy másik stílust Naruto-tól:D És mi van akkor, ha föld eleme van? Abból milyen rasengan lenne? Még a víz elemből össze tudna hozni valamit, de föld?  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1344 Dátum: 12 feb 10, 16:47:24 » |
|
Föld és Viz Rasin én is gondolkodtam már, hogy vajon hogy nézne ki és mi lenne a tulajdonsága. De nagyon valószínűnek tartom, hogy az elem alap tulajdonsága jelenne meg ott is. Mint ahogy a szél "vágási" tulajdonsága jelent meg az FRS-ben. Ugyebár sok millió chakra tű pusztít, (bár a szennines edzés alatt lehet, hogy változtatott rajta, de sajna erről nincs infónk  ) Amúgy ha mástól nem is de Kakashitól akár még láthatnánk is egy villám alapú Rasengant (Tisztában vagyok vele, hogy azt mondta, hogy ő még klónokkal sem tudná összehozni) De szerintem arra utalt ezzel, hogy ha működne is a technika nála nem nyerő, ha egy klónt kell létrehozni egy technikához. Mert egy csatában túl sok Chakrát veszít míg létrehozza, így nem életképes a technika. Hiába tudja meg csinálni ha azzal lelövi az összes Chakráját.  Bár akár Sasuke is meg tudná csinálni elviekben, de ő szerintem még nem látta a Klónos trükköt, anélkül meg lehetetlen. (Na jó most a Bijuu formát ne nézzük mert arra ő képtelen) Mondjuk annak örülnék, ha Naruto a Sima és Odama Rasengant meg tudná már csinálni egyedül is ( szennin mód és Bijuu forma használatán kívül is, mert ha jól emlékszem akkor ezekben képes egyedül is.) Meg amikor az Animében elfelejtik oda rajzolni a klónt 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 10, 16:54:25 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1345 Dátum: 12 feb 10, 17:05:12 » |
|
Szerintem egy klónnal, de sokkal sem veszíti el a chakráját. Ezt azért mondják mert minden klónnál feleződik a chakrája mennyisége. Csak annyit veszít belőle ténylegesen amennyi egy illetve több klón létrehozásához szükséges. Ez a tényleges veszteség. Majd később annyit amennyit a létrehozott klón elhasznál. Viszont a klón megsemmisülésekor visszaáramlik a többi chakra a testébe a klón tapasztalataival, fáradságával együtt. Ezért megtévesztő amikor arról beszélnek, hogy elveszíti a chakrája felét egy klón is. Kakashi szerintem nem a chakra mennyiségére utalt amikor azt állította, hogy nem tudja megcsinálni hanem arra, hogy képtelen olyan jól irányítani és együttműködni a klónjaival mint Naruto. Maga is mondta, hogy nincs olyan tapasztalata a klónok terén amennyi Narutonak van. Az már csak hab a tortán, hogy chakrája sincs annyi amennyi igazán kellene ehhez. Mellesleg én feleslegesnek is tartom. A chidori és a raikiri de a rasengan is teljesen halálos ha beszedi az ember. Nagyon kevés azon személyek száma aki túlélheti ha telibe kapják akármelyikkel. Na ezen emberek ellen van a fejlettebb és erősebb rasengan típusok tárháza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1346 Dátum: 12 feb 17, 20:10:55 » |
|
Hát ha nekem kéne kombinálnom a rasengant villám elemmel akkor megváltoztatnám az alaki manipulációt egy forgó kardra raiton:Drill Sword Rasengan. Ha tűzzel akko meg egy szupernova szerűség lenne Kaiton:Supernova rasengan. Kár hogy ehhez úgy száz év kéne.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1347 Dátum: 12 feb 18, 20:55:36 » |
|
Forgó kard...? Valahogy kicsit nehezen tudom elképzelni. Az egész kard forog vagy csak a pengéje, mint egy fúró (drill)? 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1348 Dátum: 12 feb 19, 16:59:56 » |
|
A penge és úgy mint két still fűrész egymás mellet. És a markolat pedig mint a körhinta.Szóval két irányba forgó.Egyszerre Fúró és fűrész. Röviden fájdalmas A támadása Oh Yeah (Killer Bee rep) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1349 Dátum: 12 feb 19, 18:51:17 » |
|
ez mint támadás lehetetlen szerintem, mármint hogy a alapja a forgó körkörösen áramló chakra. Maximum mint egy fúró hegy vagy valami ilyen tudnék elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
|