Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #555 Dátum: 08 ápr 30, 00:26:36 » |
|
<idézet törölve> Minek? Hiszen előző hsz... -.- Moderátor: Chakra
szét esik a klon milyelött belevághatná az ellenfélbe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 17:55:31 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #556 Dátum: 08 ápr 30, 20:36:02 » |
|
Akkor végülis, elméletileg lehetséges az Odaama Rasenshuriken is... Gyakorlatilag viszont, nemlenne előnyős... xD
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Shinji
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #557 Dátum: 08 ápr 30, 21:10:53 » |
|
Előtte miért szakadna szét ha megvan a chakra kontroll akkor egyben tudja tartani addig meg semmi káros hatása nincs. és még valami:a fuuton:rasenshuriken az ok de a fuuton:rasengan az mi a fene??? semmi értelme hiszen ha fuuton akkor már szél elem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #558 Dátum: 08 ápr 30, 21:29:59 » |
|
Pont az hogy sebzi a kezét a sima is(mármint fuuton rasenshuriken) és ha oodama lenne akkor rögtön szétmenne a keze vagy a klón és azért Futon RasenShuriken mer ilyen shuriken alakja van de nézd meg mangába.
Valahogy így írja: ÉS az új jutsu ott pihen a kezén. ÉS jobb felső sarokba meg: Fuuton Rasen Shuriken
Így írja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #559 Dátum: 08 ápr 30, 21:31:40 » |
|
Előtte miért szakadna szét ha megvan a chakra kontroll akkor egyben tudja tartani addig meg semmi káros hatása nincs. és még valami:a fuuton:rasenshuriken az ok de a fuuton:rasengan az mi a fene??? semmi értelme hiszen ha fuuton akkor már szél elem
Nem világos? 2 féle szél elemi rasengan létezik. Csak a sima Fuuton rasengan nem olyan brutál.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #560 Dátum: 08 ápr 30, 21:49:29 » |
|
de durvább a simánál... legalább is arra kell következtetni :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #561 Dátum: 08 ápr 30, 23:35:55 » |
|
...Nc... mi lenne ha visszaolvasnátok...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #562 Dátum: 08 máj 01, 19:50:36 » |
|
Ohh bocsi mielött írok egy topikba el szoktam olvasni az előzményeket ahogy itt is és kiment a fejemből és mangába még nem tartok ott ahol Sima Fuuton Rasengan is van. ON Mellesleg ami movikba voltak Rasenganok azok is ide valók? HA igen akkor a 4-movie Rasenganja Shion Ultra Chakra Rasenganja. Most képet nem találtam de majd vágok ki egyet. Edit:Kép:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 20:41:30 írta matrayzz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #563 Dátum: 08 máj 01, 22:25:05 » |
|
... Mellesleg ami movikba voltak Rasenganok azok is ide valók? ...
Jöhetnek a Rasenganok minden típusban és mennyiségben. ^^ És akkor itt is van egy 2. mozis-Rasengan: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=53.msg128740#msg128740Meg egy 3. mozis is: http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=53.msg128358#msg128358Meg akkor már az összes többi, "hivatalos" Rasengan is: ^^ http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=53.msg82423#msg82423
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 01, 22:28:20 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #564 Dátum: 08 máj 02, 10:52:14 » |
|
Minden tiszteletem a tied Chakra képes voltál vissza olvasnién tuti nem kerestem volna vissza . Amúgy Naruto ott a csaj chakráját használta a Rashiban igaz? Mármint a movieban. Akkor mondjuk milyen lenne ha Szöszke Villám alapu Chakráját használná? Tudom hogy ez csak a movieban volt de akkor is. Mondjuk az elég merev képesség lenne hogy használhatja mások chakráját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #565 Dátum: 08 máj 02, 10:55:28 » |
|
Chakra kihagytad az ezer színű rasengant! De azért szép összeállítás.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #566 Dátum: 08 máj 02, 11:43:34 » |
|
GOndolom a 7 színű Rasenganra gondolsz Képet nem találtam de mingya leszedem moviet azt beteszek egy képet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #567 Dátum: 08 máj 02, 13:09:54 » |
|
Megnem mondom hogy melyik csak azt tudom hogy a part 1 egyik asszem a 180. rész környékén volt az Openingben benne az a 7 színű rashengan http://youtube.com/watch?v=OP-cQYrz5uc&feature=relatedElég rossz a minősége, ez a 8. opening és 1:12-nél látható Naruto kezében a 7 színű Rashengan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 13:20:38 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #568 Dátum: 08 máj 02, 16:09:04 » |
|
Szerintem a movie 1 szivárványocs rasenganjára gondol .... De ez csak feltételezés ... Ja igen ez is az ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 02, 16:09:45 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #569 Dátum: 08 máj 02, 17:29:13 » |
|
Ha a rasengant nem szél elemmel kombináljuk hanem másikkal akkor is shuriken formája lesz
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
|