Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #540 Dátum: 08 ápr 27, 19:28:25 » |
|
jó sok marhaságot összehordtál itt. Nem yondaime Pein.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #541 Dátum: 08 ápr 28, 13:57:18 » |
|
Hogy ha olvasol mangát akkor már rájöhettél hogy nem yondaime, pein Én az hogy valakinek nagyobb a chakrája attól nem biztos hogy erősebb a rasija, csak akkor ha több chakrát rak bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dongo
Chuunin
Nem elérhető
Újra itt van a nagy csapat
|
|
« Válasz #542 Dátum: 08 ápr 28, 15:23:57 » |
|
meg sok függ a chakra-kontrolltól is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #543 Dátum: 08 ápr 28, 17:29:38 » |
|
Ha jól tudom, Naruto tudja használni a Rasengant, Odaama Rasengan(vagymi), Fuuton: Rasengan és a Rasenshurikent. Szóval az Odaama Rasengan és a sima Rasengan között nincs semmi különbség? csak az, hogy nagyobb? ^^ Mert ha igen akkor lehetne Narutonak még Fuuton: Odaama Rasengan, meg Odaama Rasenshuriken is. Vagy ez full hülyeség?
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #544 Dátum: 08 ápr 28, 18:03:53 » |
|
Szerintem nem hülyeség csak akkor már biztos levinné a kezét a jutsu, aminek nem biztos hogy örülne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #545 Dátum: 08 ápr 28, 18:39:16 » |
|
Rasenshuriken szerintem alapból odaama. mivel csak meg van növelve a fuuton rasi mérete...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #546 Dátum: 08 ápr 28, 18:43:29 » |
|
fuuton oodama rasen shuriken ahoz hány klón kéne ? oda se férnének szegények meg sztem is narutónak 1 kézbe kerülne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #547 Dátum: 08 ápr 28, 18:57:52 » |
|
Hát... végülis lehet, hogy igazad van Aron most, hogy így jobban belegondolok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 28, 20:35:13 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #548 Dátum: 08 ápr 28, 20:41:56 » |
|
rasenshuriken hez kel 3 oodamahoz 2 de akkor csak 1 pukkaszt ki és ugy:D szal 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xellos
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Láncdohányos?!?
|
|
« Válasz #549 Dátum: 08 ápr 29, 19:24:09 » |
|
Fuuton: odaama rasenshuriken? elképzelni is rossz! Mekkora pusztítást vinne az véghez ? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #550 Dátum: 08 ápr 29, 19:26:27 » |
|
Hát véleményem szerint semennyit mer ha az alap rasenshuriken ennyire sebzi a kezét az Oodama rögtön szétszaggatná...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #551 Dátum: 08 ápr 29, 20:30:03 » |
|
... Odaama Rasengan és a sima Rasengan között nincs semmi különbség? csak az, hogy nagyobb? ^^ ...
Az Oodama Rasenganba több chakra van belegyömöszölve, ergó nagyobb területen lehet vele erdőt írtani. ^^ Rasenshuriken szerintem alapból odaama. mivel csak meg van növelve a fuuton rasi mérete...
Hát... szerintem meg nem. A Fuuton: Rasengan egy félkész jutsu. Egy sima Rasengan, ami már tartalmaz némi szeles elemi chakrát, de még nem teljes a természetmanipulációja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 29, 20:31:51 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tekissza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #552 Dátum: 08 ápr 29, 23:48:38 » |
|
Megtanulhatná kombinálni a Kage bunshinjával, hogy mindegyik Naruto kezébe legyen egy-egy rasengan.
Naruto csinál néhány ezer klónt, majd felugranak jó magasra mindegyiknek csinálnak egy-egy rasengant, majd levegőből megcélozzák az ellenséget. A neve lehetne Rasengeddon (Rasengan+Armageddon) Vagy egy másik fejlesztés Rasengan eldobható változata a Nageru Rasengan Harmadik fejlesztés: Az egész teste köré csinál egy hatalmas Rasengant Lehet hogy SPOILER, Kakashi is megmondta Narutonak hogy a Klónok tapasztalatát megkapja Naruto, miután feloldja a Jutsut, viszont a fáradtságukat is megkapja, és majdnem összeesett amikor csak leveleket kellett szaggatnia Gondolj bele: csinálna 1000 rasengant, belehalna:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #553 Dátum: 08 ápr 29, 23:51:35 » |
|
<idézet törölve> Minek? Hiszen előző hsz... -.- Moderátor: Chakra
hát meghalni nem halna meg mer előbujik a rokakoma. amugy a testkőrés rasit meg lehet csinálni csak nem kevés chakra kellene hozzá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 30, 17:54:42 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
tekissza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #554 Dátum: 08 ápr 29, 23:52:18 » |
|
Szerintem nem hülyeség csak akkor már biztos levinné a kezét a jutsu, aminek nem biztos hogy örülne. De sztem azt a kézszaggató rasengant simán megcsinálhatná helyette a Klónja is és az szétszakadhat:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|