Sárkány Bűnök szerző
Hellosztok, a zsűri pontjaira reagálnék
acid: Tudom hogy hosszú, alapból féltem hogy el se olvassátok, de ezúton is köszönöm minden zsűritagnak hogy végig olvasta
Egyáltalán nem zavar hogy keményen pontoztátok, sőt mivel igazad van abban hogy a képregény nem kifejezetten a versenyre készült (vagyis már készül szeptember óta, csak a 2ik évad részeit egybe fűztem és adtam le), a célom igazából az volt hogy nagyobb közönséghez jusson el a verseny által és akiknek megtetszik azokat szórakoztassa. Szóval köszönöm még egyszer a türelmet és a kritikát.
Cartnecker: Köszönöm hogy elolvastad és értékelted, és annak külön örülök hogy több dolog is tetszett benne. A rajzolás és színezést az folyamatosan próbálom fejleszteni, a harmadik évadra terveztem még egy lépcsőfokot, vagyis árnyalatokat, hátteret jobban kidolgozni és hasonlók, remélem majd sikerül. A pontot pedig köszönöm.
Dante-C: Igen, már értékelted a saját topicjában is, köszönöm még egyszer. "Mivel a konkurens versenyzőkhöz viszonyítva kell pontoznom, 3 pont." Teljességgel megértem és egyet is értek vele, acidnak írt válaszban te is olvashatod, hogy a képregényem nagyobb körhöz eljutása a fő célom és persze nagyon örülök annak is hogy értékeltétek, sokat tanultam belőle.
Yoko Logan: Köszönöm az értékelést. Igyekszem majd hogy kb akkor fejlődés látszódjon a második-harmadik évad között mint az első-második között volt. A mellékágak majd a harmadik évadban lesznek fontosak, hiszen a háború az összes addigi szereplővel fog játszódni akik nem egy helyszínen lesznek. Köszönöm még egyszer az értékelést.
Matten: Fúha, neked külön köszönet az esszé hosszúságú értékelésért, amire tudok próbálok válaszolni:
1. - itt arra akartam kilyukadni, hogy mivel el vannak nyomva a bűnei, ezért a világ Istene, nem vette azokat észre, ezért válhatott a világ urává. De ugye a sztori lényege hogy a következő "kinevezésnél" már nem lesz ilyen könnyű dolga.
2. - Buja karaktere: mivel a második évadban 1 oldalt szerepelt eddig, sajnos nem ismerted meg az első évadból (csak ha azt is hozzá rakom akkor 500 oldalas lett volna, és ott még gagyibbul rajzoltam), de ott egy perverz vénember (olyasmi mint Zseniális teknős) és Lustára is folyton rá akar mászni, annak ellenére hogy valamilyen szinten a "testvére". Azért hihetted "nagy bölcsnek" mert Haragot tanítja arra hogyan tartsa kordába a rosszabbik énjét (ami szintén az első évadban volt fontos, itt csak azért jelennek meg hogy az olvasó tudja azért még megvannak). Kapzsi kapzsisága a képességében nyilvánul meg, ugyanis aki a közelében van különleges képességgel, azt automatikusan magának akarja és lemásolja. Sárkányoktól nem tudja, így ezért nem láthattad a második évadban, de ugye megpróbálta lemásolni Guildrát és Minidrát de őket se sikerült mert nem innen valóak.
3. - Szintén az első évadból derül ki, hogy Kapzsi először meg akarja ölni a testvéreit, hogy apjuk bűnei vissza térjenek, és sikerül is megölniük Falánkot, szóval Magnaron így el fog bukni a próbán, (de ha megnézed a 33ik részt ami közben elkészült bukott a tervük..). A rossz bűnösök Büszke és Irigy a kastélyban vannak, ergo nincsenek veszélyben, az elkapott Lusta szintén. Kapzsi Keragdrával biztonságban van, Harag és Buja pedig egy eldugott völgyben edzenek hogy őket se ölhessék meg, mert amúgy az első évadban is fejvadászok vadásztak rájuk, de ebben az évadban a sárkány fejedelmekre fektettem a hangsúlyt.
A további észrevételeidet is olvastam és próbálok figyelni rájuk, mert jó tippeket adtál. Köszönöm még egyszer és örülök hogy javarészt tetszett
Akik pedig kíváncsiak a folytatásra, itt a forumon is van egy topicja a képregénynek, erre:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=4866.0 és/vagy az oldalamon
http://kacsafilm.wordpress.com/Jó szórakozást kívánok a továbbiakban is!