Cartnecker
|
|
« Válasz #90 Dátum: 11 feb 26, 17:19:18 » |
|
Jelentkezést csak a csatolt művel együtt fogadunk el. Illetve nincsen megszabva se minimum, se maximum a fanfic íráshoz. Nem karakterre és oldal mennyiségre megyünk, hanem magára a történetre. Pl. ugyan úgy el fogjuk fogadni azt az 1-2 oldalas kis történetet, mint azt amelyik 20 oldalas. Attól függ, hogy melyik történet és kivitelezése (fogalmazás, helyesírás) fog meg jobban bennünket. ^^ Szóval lehet, hogy lesz olyan rövidke kis sztori is, ami úgy megfog minket, hogy na, erre max. pontot adunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #91 Dátum: 11 feb 26, 17:32:42 » |
|
Oké, köszönöm. Azt gondoltam, hogy nem arra mentek, evidens. Azért kérdeztem, hogy mégis mekkora energiát fektessek bele. Más: Lehet, hogy már kérdezték, akkor elnézést, csak most nincs időm végignézni az egészet, de a fanfic ugye lehet folytatásos, tehát nem muszáj lezárni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #92 Dátum: 11 feb 26, 17:46:30 » |
|
az lehet, h oan vidivel nevezek, ami lényegében egy videoklip egy általam énekelt animés számra? mondjuk pl. hidan énekli a My Immortalt...?(najó, tudom, hogy ez hülyeség, nem is az lesz...)
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 11 feb 26, 17:48:54 » |
|
üdv, ezen a fórumon a "zuio" nicknevet használom, de egyébként meg egy másikat, és az amv-ben amit csináltam a másik szerepel, melyiket írjam az e-mail tárgyába?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 26, 18:19:57 írta zuio »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #94 Dátum: 11 feb 26, 18:48:34 » |
|
Oké, köszönöm. Azt gondoltam, hogy nem arra mentek, evidens. Azért kérdeztem, hogy mégis mekkora energiát fektessek bele. ...
Attól függ, hogy akarsz-e nyerni? Nem biztos, hogy egy hosszabb, de uncsi mű megíráshoz feltétlen több energia kell, mint egy rövidebb, de érdekesebb irományéhoz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
penny88
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #95 Dátum: 11 feb 26, 22:47:51 » |
|
Hello! Érdeklődni szeretnék: Ha az állókép és szöveg kategóriába szeretnék nevezni, és egy saját képregényt rajzolok, egyéni karaktereket kell rajzolnom, vagy pedig más már meglévő szereplőket (pl.: Naruto, Sasuke, stb.) is rajzolhatok, azaz paródiát. Köszönöm előre is a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lond
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #96 Dátum: 11 feb 27, 00:52:59 » |
|
Sziasztok! Csak Hang kategóriába lehet nevezni, úgy, hogy van saját művem, ami akár lehetne egy Manga vagy Anime dala is?
Vagy ha valaki készített saját kisfilmet, de nincs zenéje , arról is beszélhetünk:)
Lond
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #98 Dátum: 11 feb 27, 13:35:25 » |
|
...egyéni karaktereket kell rajzolnom, vagy pedig más már meglévő szereplőket (pl.: Naruto, Sasuke, stb.) is rajzolhatok, azaz paródiát. Rajzolhatsz saját, illetve már létező karaktereket is. Rád van bízva. Csak ne koppintás, kopírozás legyen. Sziasztok! Csak Hang kategóriába lehet nevezni, úgy, hogy van saját művem, ami akár lehetne egy Manga vagy Anime dala is? Vagy ha valaki készített saját kisfilmet, de nincs zenéje , arról is beszélhetünk:) Lond
Ha írtál egy dalt és felénekelted, nyugodtan nevezhetsz vele egyénileg. Nem muszáj mozgóképet is csatolnod hozzá. Ha szeretnél valaki kisfilmes (hang nélküli) nevezéséhez csatlakozni, ahhoz neked kellene felkeresned a leendő társad. Abban mi nem tudunk, és nem is vagyunk hivatottak segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Lond
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #99 Dátum: 11 feb 28, 00:07:23 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
Szia! Nem énekeltem a dalt, hanem magam komponáltam. De akkor elküldöm! Köszi a segítséget!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 28, 09:49:59 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
nitelite
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #100 Dátum: 11 feb 28, 15:22:00 » |
|
Hali az lenne a kérdésem, hogy ha van egy rajzolt Naruto Fanmade-s sorozatom abból, ha a második részt küldöm el az is megfelel? Mert az első nem lett olyan jó, hogy nyerhetnék vele. A második rész viszont jobb lett valamennyivel.
Előre is kösz a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ram-kun
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #101 Dátum: 11 feb 28, 17:50:06 » |
|
én ugyan nem vagyok admin de sztem ha a 10-edik résznél jársz azt is beküldheted Melesleg én is Naruto Fanmadet kezdtem el csinálni, de kiváncsi leszek másokéra is
|
|
|
Naplózva
|
Aki másnak vermet ás.... az a sírásó!!!
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #102 Dátum: 11 feb 28, 19:03:41 » |
|
Hali az lenne a kérdésem, hogy ha van egy rajzolt Naruto Fanmade-s sorozatom abból, ha a második részt küldöm el az is megfelel? Mert az első nem lett olyan jó, hogy nyerhetnék vele. A második rész viszont jobb lett valamennyivel.
Azt azért érdemes mérlegelned, hogy az 1. rész ismerete nélkül is kellőképpen érthető-e a 2. rész.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
nitelite
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #103 Dátum: 11 feb 28, 20:10:37 » |
|
Aha, de sztem az első rész nélkül is érthető lesz a dolog egy dolgot leszámítva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #104 Dátum: 11 márc 01, 20:02:19 » |
|
A jelentkezési határidő, remélem jól értem, vasárnap éjfélig érvényes, azaz még vasárnap is beletartozik, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|