Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3450 Dátum: 08 jan 29, 19:05:39 » |
|
hopp majdnem elfelejtettem, bárkit szivesen várunk, főként azoknak szól akik eddig még sajna nem tudtak eljönni, úgy, mint kishugomék, Der Teufel. szóval ha van kedvetek gyertek nyugodtan, szivesen várunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3451 Dátum: 08 jan 31, 20:54:59 » |
|
Szombat? ??? nem tom holnap estig kiderítem, hogy tudok-e menni
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3452 Dátum: 08 jan 31, 20:57:56 » |
|
Jó lenne ha el tudnál jönnikishugom, csak egy pár órára tedd szabaddá magad, hidd el megéri és bátyuskád is vigyáz rád
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3453 Dátum: 08 feb 01, 21:32:41 » |
|
Kedves vagy bátyus, de nem tudok menni, sőt úgytűnik hogy megint egy jódarabig nem fogok ráérni
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3454 Dátum: 08 feb 02, 15:51:30 » |
|
Jajajaj...jó sok h*lyeséget összehordtatok a héten...hol is kezdjem...hát...az elején...
Pénzes jutsura én is igényt tartok...túlságosan is...kell a money hogy legyen mit elvreni áprilisban a Con-on... Uchiha madarai...nem is szabad őket bántani...majd ha meghalnak végelgyengülésben egy tisztességes ravatal mellett ki lehet tömni...ás igy kifogtunk az idő vasfogán is...a túristáknak meg tökéletesen elég lenne, ha beharangoznánk hogy a tolla gyógyító erejú...vagy mit tom és...és csak a tollát árulnánk...mert ha egybe megveszik a madarat akkor komoly balszerencse éri őket... Geekei Kenkaitok igen figylemre méltó...nem lehetergy könnyű feladat...de az én kölönleges chakrairányítóképességemnek nem lehet akadály...
Én ma voltam pesten több mint másfél órát...mikor átjöttünk a városan dugóba keveredtünk mert valami átkozott toronydarut bontottak le... Majd egyszer talán bátyámmal elátogatungaz istentudja milyen úr knaikajáldájába veletek...de csak ha jókedvünk lesz...bár amúgy is fel akarok menni megnézni a reneszánszkori festménykeből a kállítást...hátha megtalálom a portrémat...mintah akkor is csanáltattam volna egyet...mert arra határozottan emlékszem hogy a piramisépítkeztésél modellt álltam...azóta fáj a hátam...szal az a lényeg hogy ha akkor környékére amikor menni akarok szerveztek valamit szívesen megtisztellek benneteket fölemelő társaságommal..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3455 Dátum: 08 feb 04, 17:49:03 » |
|
Mondd mikor lesz az és alkotunk!! Jó lenne már téged is látni végre Én meg izzítom a tüzet és kovácsolok Szóval le lehet adni a rendelést ki milyet kér És hát a kripóbálásra kéne vmit.. Merthát bűnözők nem leszne a szigeten kardkipróbálás céljából :-X Nem kaszabolnék ilyenért senkit.. Szóval majd még Apu létszi alkoss egy karkipróbáló vmit (Csak én olvastam a kardkészítésről vagy más is érti miről karattyolok?? :-X )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3456 Dátum: 08 feb 04, 17:54:30 » |
|
kékrek...én kérek...őőőő...írja a listát....én akarok..igen még ezt is...ja és el ne felejtsem...szóval szerenék egy Sai-t....
Ez eszöstözését majd én megcsinálom...most hoztam haza a suliből ezüstöt meg rezet...csináltuk kémiakísérleten...tök jó...de csináltatok még egyet b.nőmmel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3457 Dátum: 08 feb 04, 18:01:18 » |
|
Én kérek 2 Katana-t és oks egy tesztbábú rendel, rajta nyugodtan ki lehet próbálni a kardokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3458 Dátum: 08 feb 04, 18:05:08 » |
|
Kösziiii APÚÚÚ!! És rendelést felvettem Én meg egy fordított élű kardot fogok készíteni magamnak Mert egy harcos kard nélkül nem tud élni Vajon ezt honnan vettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3459 Dátum: 08 feb 04, 18:07:09 » |
|
őőőőőőőőőő....nekem csak egy mangám van...csak idézni nem tudok belőle mert bnőm elvitte...de mintha a lányos kinézető emreölő akákrkinek lenni ilyenje...én maradok a sai-nál...az szép és elegán gyilkolóeszköz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3460 Dátum: 08 feb 04, 18:32:24 » |
|
Mint jegyszedőnek szükségem lenne egy katanára, egy wakazashira, egy tantora és egy tanchira, ezen felül szeretnék egy naginatát is, mert hasznos a jegykezelésnél. Halott bűnözők helyett úgytudom rizsszalmával betekert bambuszt használnak. Úgytudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3461 Dátum: 08 feb 04, 19:25:41 » |
|
Nekem is kéne valami fegyver... egy olyan megteszi amijen Hitsu-nak van! Valamivel le kelle fagyasztani az illegálisan behatoló túristákat! Neeem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3462 Dátum: 08 feb 04, 19:27:23 » |
|
Én egy egész fegyverarzenált kérek! Rengeteg fajta zanpakutot, kardot, shurikent, kunait, ninjafegyvereket, lovagkardot is, meg lángszórót, meg késeket... így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3463 Dátum: 08 feb 04, 20:17:00 » |
|
Lángszórót? :huh: Nem viszed túlzásba egy kicsit? Mért nem már atombombát? ÖÖ tényleg... nem is rossz ötlet... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D