Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3465 Dátum: 08 feb 04, 20:20:32 » |
|
kicsi piro...
oylan izé a kémi atnár...nem tanít meg minkt nitroglicerint csinálni...nem mintha nem tudnánk leszedni netrőlhogyan ekll de akkor...szal rendelés leadva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3466 Dátum: 08 feb 04, 20:38:02 » |
|
Nitroglicerint? Dinamitot akarsz gyártani? Vigyázz hugi fel ne robbansd magad... :-X Moonie-chan... Nekem is tetszik a cucc...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3467 Dátum: 08 feb 04, 20:43:49 » |
|
Hmm, én meg most olvastam, hogy lehet sarin gázt előállítani. Hogy mik nincsenek fenn a neten Csak megfelelő felszerelés kéne hozzá, meg alapanyagok ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3468 Dátum: 08 feb 04, 20:51:34 » |
|
Én csak metán gázt tudok előállítani
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3469 Dátum: 08 feb 04, 20:53:33 » |
|
Cöh... nekem megvan minden hogy eltöröljem az egész falut a föld színéről, mégsem gondolkozom rajta, hogy össze rakom... 10 mázsa műtrágya + egy detonátor... Hatásos játékszer.... De kezdünk eltérni a topic tárgyától.... A neten meg minden megtalálható, csak keresni kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3471 Dátum: 08 feb 04, 21:40:38 » |
|
Na látod, az bezzeg nincs fenn a neten. Pedig szívesen kipróbáltam volna Hmmm, én nem vagyok fegyverpárti...mondjuk dísznek megteszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 04, 21:42:29 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3472 Dátum: 08 feb 04, 21:41:21 » |
|
ahogy írtad h "egy pár sainál", eszembe ötlött a gondolat hogy egy rakat Sai harcol az oldaladon, mint szolgákXD Majd lesz akkor Sai csapat is a szigeten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3474 Dátum: 08 feb 04, 21:52:09 » |
|
Nekem egy kis ütött kopott boxer -em van (nem barna foltos meg nem is alsó nemű ) , de jól megállja a helyét Dísznek meg van egy porszívó csövünk az is halálos csak tudni kell használni Vagy , mint gemma egy csomag fogpikkálóval kilehet végezni egy egész anbu csapatot
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3475 Dátum: 08 feb 04, 21:56:29 » |
|
Hmm, valahogy nem tudom elképzelni a porszívócsövet a falra akasztva, vagy vitrinben Na elteszem magam holnapra, pápá emberek. Legyetek jók ha tudtok-state buoni se potete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3476 Dátum: 08 feb 04, 23:59:59 » |
|
Rendeléseket felvettem és a készítés folyamatban van! Piromániás eszközökhöz nem értek,de lehet valaki a mestere Sharin gáz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3477 Dátum: 08 feb 05, 00:02:17 » |
|
nagy apámnak van egy ilyen kardja, és tök brutál volt xD csak kiélezve nem volt, de amugy egy suhintással le lehetett volna vele vágni vki fejét xDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3478 Dátum: 08 feb 05, 08:01:33 » |
|
sziasztok, végre nemcsak én tartom életben a szigetet. A lángszóróhoz, tudnék pár érdekességet mesélni róla. De mivel egyikünk sem akarja hazavágni a szigetünket, maradjunk csak a szúró/vágó/távolági( íj, illetve a mesterlövész fegyverek) fegyvereknél. Eszembe jutott drága kislányom, hogy én még szeretnék egy rakat shurikent, kunai-t és egy Klingon batlet-et is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3479 Dátum: 08 feb 05, 10:43:57 » |
|
Klingon batlet? Bocsi a tudatlanságomért, de az mi? Van valami köze a Star Trekhez?
És ha már kedves kovácsunk rendeléseket vesz fel, akkor én néhány éles kést kérnék, és valami szép kovácsoltvas díszítést a zsúrkocsimra, (valamivel fel kell keltenem a túristák figyelmét a portékámra ennyi látványosság között ) hogy ne csak fegyvereket kelljen folyton készítened.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
|