24 nov 30, 07:38:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 229 230 [231] 232 233 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 601914 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #3450 Dátum: 08 jan 29, 19:05:39 »

hopp majdnem elfelejtettem, bárkit szivesen várunk, főként azoknak szól akik eddig még sajna nem tudtak eljönni, úgy, mint kishugomék, Der Teufel. szóval ha van kedvetek gyertek nyugodtan, szivesen várunk Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3451 Dátum: 08 jan 31, 20:54:59 »

Szombat? ??? nem tom holnap estig kiderítem, hogy tudok-e menni Mosolyog
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3452 Dátum: 08 jan 31, 20:57:56 »

Jó lenne ha el tudnál jönnikishugom, csak egy pár órára tedd szabaddá magad, hidd el megéri és bátyuskád is vigyáz rád Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3453 Dátum: 08 feb 01, 21:32:41 »

Kedves vagy bátyus, de nem tudok menni, sőt úgytűnik hogy megint egy jódarabig nem fogok ráérni Szomorú
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3454 Dátum: 08 feb 02, 15:51:30 »

Jajajaj...jó sok h*lyeséget összehordtatok a héten...hol is kezdjem...hát...az elején...

Pénzes jutsura én is igényt tartok...túlságosan is...kell a money hogy legyen mit elvreni áprilisban a Con-on...
Uchiha madarai...nem is szabad őket bántani...majd ha meghalnak végelgyengülésben egy tisztességes ravatal mellett ki lehet tömni...ás igy kifogtunk az idő vasfogán is...a túristáknak meg tökéletesen elég lenne, ha beharangoznánk hogy a tolla gyógyító erejú...vagy mit tom és...és csak a tollát árulnánk...mert ha egybe megveszik a madarat akkor komoly balszerencse éri őket...
Geekei Kenkaitok igen figylemre méltó...nem lehetergy könnyű feladat...de az én kölönleges chakrairányítóképességemnek nem lehet akadály...

Én ma voltam pesten több mint másfél órát...mikor átjöttünk a városan dugóba keveredtünk mert valami átkozott toronydarut bontottak le...
Majd egyszer talán bátyámmal elátogatungaz istentudja milyen úr knaikajáldájába veletek...de csak ha jókedvünk lesz...bár amúgy is fel akarok menni megnézni a reneszánszkori festménykeből a kállítást...hátha megtalálom a portrémat...mintah akkor is csanáltattam volna egyet...mert arra határozottan emlékszem hogy a piramisépítkeztésél modellt álltam...azóta fáj a hátam...szal az a lényeg hogy ha akkor környékére amikor menni akarok szerveztek valamit szívesen megtisztellek benneteket fölemelő társaságommal..
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3455 Dátum: 08 feb 04, 17:49:03 »

Mondd mikor lesz az és alkotunk!! Jó lenne már téged is látni végre Nyelvesít
Én meg izzítom a tüzet és kovácsolok Nyelvesít Szóval le lehet adni a rendelést ki milyet kér Nyelvesít És hát a kripóbálásra kéne vmit.. Merthát bűnözők nem leszne a szigeten kardkipróbálás céljából :-X Nem kaszabolnék ilyenért senkit.. Szóval majd még Apu létszi alkoss egy karkipróbáló vmit Nyelvesít
(Csak én olvastam a kardkészítésről vagy más is érti miről karattyolok?? :-X )
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3456 Dátum: 08 feb 04, 17:54:30 »

kékrek...én kérek...őőőő...írja a listát....én akarok..igen még ezt is...ja és el ne felejtsem...szóval szerenék egy Sai-t....

Ez eszöstözését majd én megcsinálom...most hoztam haza a suliből ezüstöt meg rezet...csináltuk kémiakísérleten...tök jó...de csináltatok még egyet b.nőmmel...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3457 Dátum: 08 feb 04, 18:01:18 »

Én kérek 2 Katana-t Nevet és oks egy tesztbábú rendel, rajta nyugodtan ki lehet próbálni a kardokat Nevet
Naplózva

Aláírás
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3458 Dátum: 08 feb 04, 18:05:08 »

Kösziiii APÚÚÚ!!
És rendelést felvettem Nyelvesít
Én meg egy fordított élű kardot fogok készíteni magamnak Nyelvesít Mert egy harcos kard nélkül nem tud élni Nyelvesít Vajon ezt honnan vettem Nyelvesít  Hümm-hümm
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3459 Dátum: 08 feb 04, 18:07:09 »

őőőőőőőőőő....nekem csak egy mangám van...csak idézni nem tudok belőle mert bnőm elvitte...de mintha a lányos kinézető emreölő akákrkinek lenni ilyenje...én maradok a sai-nál...az szép és elegán gyilkolóeszköz...
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #3460 Dátum: 08 feb 04, 18:32:24 »

Mint jegyszedőnek szükségem lenne egy katanára, egy wakazashira, egy tantora és egy tanchira, ezen felül szeretnék egy naginatát is, mert hasznos a jegykezelésnél. Nevet Nevet Nevet

Halott bűnözők helyett úgytudom rizsszalmával betekert bambuszt használnak. Úgytudom.
Naplózva
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3461 Dátum: 08 feb 04, 19:25:41 »

Nekem is kéne valami fegyver... egy olyan megteszi amijen Hitsu-nak van! Valamivel le kelle fagyasztani az illegálisan behatoló túristákat! Neeem?  Nevet
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #3462 Dátum: 08 feb 04, 19:27:23 »

Én egy egész fegyverarzenált kérek! Nevet Rengeteg fajta zanpakutot, kardot, shurikent, kunait, ninjafegyvereket, lovagkardot is, meg lángszórót, meg késeket... így tovább Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3463 Dátum: 08 feb 04, 20:17:00 »

Lángszórót? :huh: Nem viszed túlzásba egy kicsit? Mért nem már atombombát? ÖÖ tényleg... nem is rossz ötlet...  ???
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #3464 Dátum: 08 feb 04, 20:17:42 »

Én szeretem a lángszórókat Nevet Szerintem tök jók Hümm-hümm
Naplózva
Oldalak: 1 ... 229 230 [231] 232 233 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins