24 nov 26, 15:39:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599057 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2115 Dátum: 07 dec 24, 11:31:23 »

Sziasztok  Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek. Mi is ma díszítjük a fát, úgyhogy csak bekukkantottam, meg ma lesz az ajándékozás is. Arvael-sensei és Moonie, én is jól éreztem magam veletek, és Moonie azért sokszor jutottam szóhoz, viszonylag sokat beszélted Nevet KNTS-mnek pedig még külön köszönöm a pálcikával való evés órát Nevet szóval jó volt a tali és már várom a jövő hetit is Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2116 Dátum: 07 dec 24, 11:34:29 »

Ego-chan:ezen a képen miért is nem lepődtem meg Nevet
Kampai a tegnapi kínaihoz Nevet(Remélem azt így kell írni Nevet)
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2117 Dátum: 07 dec 24, 12:18:17 »

Sziasztok!! Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Rég jártam erre öregeim Nevet
A tervekkel is haladgatok Nevet
És én is várom a jövőhetet és oda mindenképp elmegyünk ha törik ha szakad Nevet
Visszaolvasásom köverkezménye : Nevet
A cigifüsttől néha én is fulladok.Inni én is szoktam de részeg sose voltam és nem is leszek.. És szeretem a finomat belőle Nevet
Amit nem szeretek egy pasiban az az,ha túl sokat képzel magáról,legyen aranyos és inkább kicsit szerény (itt nem a túlzott önbizalomhiányról beszélek). És egyett értek Arvael-lel abban nagyon is,hogy tudjon újat mondani tanulhassak tőle.Szeretek felnézni a páromra,ez nekem valahogy elengedhetetlen. Nevet Pénzért ,hírnévért bármi ilyesmi miatt undorító együtt lenni valakivel.. Azért legyél azzal akivel,mert szereted Nevet
Karácsony: tegnap jön a telefon nagyi... Fél óra múlva ott vagyunk Keresztapáddal anyudék otthon vannak  :-X
Anyumék sehol nem voltak én még akkor keltem fél órája... Rendrakás,zuhanyzás... De sikerült elkészülnöm.. És anyumékat is előkeríteni telefonon hogy érjenek haza   :'( És mivel én előre gondolkoztam így keresztszüleimet is meg tudtuk ajándékozni mivel anyumék azt hitték vmikor 28.-a körül megyünk le hozzájuk..
Mi kiskorom óta együtt díszítjük a karácsonyfát ennek pár dísz látja kárát,de szerintem így az igazi!
A szigeten is szerintem majd mindenképp együtt díszítsük!!
És én még ma végeztem el az utolsó simításokat ajándék ügyben,de ez már csak ilyen ajándékzacsi csomagoló papír és szalag volt,meg vettem a korimnak egy táskát... Merthát vonaton azért úgy mégiscsak kényelmesebb mint vmi szatyorba  :'( Pár éve már igyelszem venni,de sose jött össze..
És nálam is ez az első fórum és először csak az ANYAPA miatt regisztráltam,de nem bántam meg egyáltalán!!! SŐT azóta csupa jó dolog történt velem!!! Megismertem személyesen sokmindenkit ...
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 13:05:43 írta Csillus » Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #2118 Dátum: 07 dec 24, 13:19:45 »

Mindenkinek szeretnék boldog karácsonyt kivánni, valamint kedves öregeink ne tessék elhalálozni, mert akkor a Tobiszigetes tervnek lőttek. ;D
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2119 Dátum: 07 dec 24, 14:02:51 »

Ne aggódj, Kasztor, szívósak vagyunk mi xD

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! Nevet
A tegnapi nap tényleg nagyon jó volt és majd ezen a héten is remélem most már sikerül többen is találkoznunk^^ Részleteket majd a rokonság leharcolása után megbeszéljük xDD
Én ma délelőtt becsomagoltam az ajándékokat, szóval pipa; ágyam is jobban be van ágyazva, mint szokott lenni (újabb pipa), csak a polcaimról kell még elsöp... pardon... "takarítani" (ergo: eldugni vlhová, hogy ne legyen Anyu szeme előtt) pár dolgot, meg... ja, igen, a fát diszíteni... amiben megint egyedül veszek részt, mert mindenki talál valami más elfoglaltságot magának @.@ Sebaj, majd lefárasztom Anyut közben, amíg főz Nevet
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #2120 Dátum: 07 dec 24, 14:06:03 »

Huh megnyugodtam. ;D

Ma már szerencsére semmi dolgom nem maradt, úgyhogy nincsmit tenni bleachet kell néznem egészen estig. ;D
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2121 Dátum: 07 dec 24, 14:08:42 »

Szegény...! Igazán megvert a Sors, hogy ilyesmivel kell elütnöd az időt :'(
xP
Nem jössz fát diszíteni? xD Egy kis segítség elkélne Nyelvesít
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #2122 Dátum: 07 dec 24, 14:12:42 »

Szivesen mennék, de kissé náthás vagyok és ezt a kötelességet( ;D) is valakinek teljesítenie kell.
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2123 Dátum: 07 dec 24, 14:14:10 »

És igeeeen! Örök hála Gabor-sama! Esik a hó, szép sűrűn.

Nekem mára már nem maradt semmi dolgom, csak a fa díszítése, de azt esete szoktuk. Most kínomban kiborítottam a szekrényemet és ruhákat válogatok. Lesz mit kirakni véglegesen belőle.

Kasztor: ne Bleachet nézz. Ilyenkor másokkal kell együtt csinálni valamit. Pl Arvael ötlete nagyon jó, ha nem laktok messze egymástól. Nevet
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2124 Dátum: 07 dec 24, 14:16:45 »

... Ti ruhákkal diszítitek a fát, Orpheus...? ??? Nevet

Kasztor, náthásan is lehet fenyőfával vacakolni... sőt, akkor a buli! xD

ui.: ide is jöhetne kis hó...! xDD << elhaló sikoly
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2125 Dátum: 07 dec 24, 14:17:21 »

Mi pár órán belül fogunk fát díszíteni,meg én nemsokára ráveszem magam a csomagolásra...
Nálunk most a család kidőlt igaz korán keltek szóval most délutáni pihi van Nyelvesít
De ha felébrednek jön a beigli meg mézes süti készítés és a fa díszítés...
Valaki átteleportálhatna egy kis havat ide is!
Én még 2 hete teljesen rendet raktam plusz tegnap a hirtelen rokonlátogatás miatt a nappalit is összerámoltam,szóval itt azóta is rend van.. Porszívózás meg tegnap volt,portörlést meg vmikor a napokba megcsinálta anyu Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 14:19:12 írta Csillus » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2126 Dátum: 07 dec 24, 14:24:03 »

Nah, szaloncuki kötözés+karácsonyfa díszítés egy ideje kipipálva, most már a karácsonyi ebéd is, asszem mindenki kifekszik, én meg gépezekXD Aki akar most MSN-en megtalál, karácsonyi hangulatom van, szeretet meg ilyenek Nevet

És úgy tűnik anyáméktól most mindenki pénzt fog kapniXD Nah sebaj, legalább majd lesz mivel lerohannom Sakurazakát ha nyitva lesz (ugye Arvael?ikszdé) Gábor, itt nem esik a hó, micsoda dolog ez, a gép nem szeret engem? Nyelvesít
Naplózva
Rei-kun
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2127 Dátum: 07 dec 24, 14:31:59 »

Mindenkinek örörmökben gazdag, boldog karácsonyt kívánok!
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #2128 Dátum: 07 dec 24, 14:43:20 »

Arvael: Hát, ha Nagykovácsiban laksz ;D segítek, de 4-kor el kell mennem a nagymamámért.
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2129 Dátum: 07 dec 24, 14:44:18 »

... Ti ruhákkal diszítitek a fát, Orpheus...? ??? Nevet

Dehogy, csak én tegnap már befejeztem mindent. Anyukám eddig ebédet csinált. Tesóm most "takarít" a szobájában, apám kint csinál valamit, én meg nem akartam unatkozni. Szóval nekiálltam ruhát válogatni. Úgyis hamarosan esedékes lett volna, mert már kifolyik a szekrényből a sok ruha.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Oldalak: 1 ... 140 141 [142] 143 144 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins